Gündem Belediye seçimlerinde oyunuzu kime vereceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben zafer partisi'ne vericem. Zafer partisi İyi parti Akp mhp Chp Hdp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Belediye seçimlerinde oyunuzu kime vereceksiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ekrem’e vermeyeceğimiz kesin, karşısındaki en yakın adaya basarız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O ekremi ben de hiç sevmiyorum. Cesaretsiz, ilkesiz birisi Yorumla Oluştur +1 yıl Mansur pısırığı da öyle Yorumla Soran +1 yıl O ikisine hayatta oy vermem artık. Nefret ediyorum onlardan. Piyasadan silinip gittiklerini görmek istiyorum. Gidip Kemal abilerinin yanında çaycı olsunlar Yorumla
BarlasManner Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Zafer Partisi faşisttir. Özgürlükçü ve liberal solcuların Zaferle işi olmaz. CHP de milli güvenlik sorunudur. HDP=pkk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sensin faşist. Tarikatçı gerici Yorumla BarlasManner +1 yıl Senin beni suçladığı nlşey başlı başına faşizan bir ifade. Yorumla
akc34 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Oy kullanmayacağım tüm siyasi partiler kapatılıp tarihin tozlu sayfalarında karismalidir 1 0 Yorumla
Asfhdhdhxcdf Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Memleket Partisi veya Ak Parti’ye oy veririm herhalde 0 0 Yorumla
__YoLuNSoNU__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Adaylar belli olunca karar verecem 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 800 cevap paylaştı. Chpye tabiki 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yani hdpye Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Chp'nin çoğu vekili ve üyesi, hdpli ve apo sevici tipler. İnanılmaz bir duruma geldi bu. Uyanın, chp artık Atamızın partisi değil Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ben Chpye sosyal demokrat oldugu icin veriyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne sosyal demokratı, kürtçülerin partisi artık chp Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Chp ozgurlukcu partidir Yorumla Soran +1 yıl Kürtçü bir partidir. Ne özgürlüğü Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Kurtlerle ne alip veremedigin var Yorumla Soran +1 yıl Kürtlerle değil kürtçü bölücülerle sorunum var Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 319 cevap paylaştı. daha karar vermedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ekrem’e vermeyeceğimiz kesin, karşısındaki en yakın adaya basarız
O ekremi ben de hiç sevmiyorum. Cesaretsiz, ilkesiz birisi
Mansur pısırığı da öyle
O ikisine hayatta oy vermem artık. Nefret ediyorum onlardan. Piyasadan silinip gittiklerini görmek istiyorum. Gidip Kemal abilerinin yanında çaycı olsunlar
Zafer Partisi faşisttir. Özgürlükçü ve liberal solcuların Zaferle işi olmaz. CHP de milli güvenlik sorunudur. HDP=pkk
Sensin faşist. Tarikatçı gerici
Senin beni suçladığı nlşey başlı başına faşizan bir ifade.
Oy kullanmayacağım tüm siyasi partiler kapatılıp tarihin tozlu sayfalarında karismalidir
Memleket Partisi veya Ak Parti’ye oy veririm herhalde
Adaylar belli olunca karar verecem
Onurumla, şerefimle oy kullanmayacağım.
Chpye tabiki
Yani hdpye
Ne alaka
Chp'nin çoğu vekili ve üyesi, hdpli ve apo sevici tipler. İnanılmaz bir duruma geldi bu. Uyanın, chp artık Atamızın partisi değil
Ben Chpye sosyal demokrat oldugu icin veriyorum
Ne sosyal demokratı, kürtçülerin partisi artık chp
Chp ozgurlukcu partidir
Kürtçü bir partidir. Ne özgürlüğü
Kurtlerle ne alip veremedigin var
Kürtlerle değil kürtçü bölücülerle sorunum var
daha karar vermedim
Hiç birine
Vermicem yorulamam