Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay da gözaltına alınmış. Eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla alınmış. Bu ara her gün bir fenomenin gözaltına alındığını görüyoruz.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay da gözaltına alınmış. Eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla alınmış. Bu ara her gün bir fenomenin gözaltına alındığını görüyoruz.

Evet bu kadının gözaltına alınması yerinde bir karar olmuş yani göz göre göre gündüz vakti iş yerine kurşunlatmak ne demek yahu kaldı ki bunlara özenen gençlerimiz de kötü yola gidiyor sosyal medya fenomenleri derhal incelenmeli haksız yere kazançlar iptal edilmeli ve cezalandırılmalılar
Benim bildiğim fenomen Ronaldo Nazario idi, o da en iyi zamanında olağanüstü tekniği sayesinde edindi bu lakabı diye biliyorum. Şimdi önüne çıkan değişiğe insanlar fenomen demeye başladılar çok tuhaf buluyorum. Ece Ronay'ın bundan 50 yıl sonra hatırlanacak gelecek nesillerde olumlu anlamda iz bırakabilecek bir işini yazabilecek kimse var mı burada?
Ece Ronay'ın bu taraklarda bezi var mıdır bilemem ama son zamanlar iyice haddini aştı. Diyetisten Elifnur Şahin'e karşı konuşma tarzı, tehdit ettirmesi vs. o zamanlardan beri iyice sinir olmaya başladım. Bence kurşunlatma işini Eve yapmadı ama onun da öyle bir potansiyeli net var.
Fenomenler olarak belli bir üne ve kitleye sahip olan bu kişilerin; topluma örnek olmaları, iki tartıp bir adım atmaları gerektiğini düşünüyorum.
Cevap
42Cevap
Umarım incelenirler.
Bu mehmet Ali erbile sapık diyen kadın şimdi kendini fantezi iç çamaşırlarıyla sosyal medyada kendini sergiliyor. Mehmet erbili önceden kınardım şimdi şöyle düşünüyorum adam en azından onuruyla yatak teklif ediyor. Bunlar gibi orta yere serip gelen geçen üstümden geçsin diye bakmıyor yani
Zenginliklerini göstermeleri değil. Bizim milletteki bu hava atma merasimi bitmedi gitti. Milyonlarca insan kira, fatura ve karnını doyurmak için binbir türlü sıkıntı çekiyor, kimileri de gökten sanki para yağmış gibi havalardan para harcıyor ve bunu gösteriş içinde yapıyor. Her zaman denir ki alın teri ile kazanılan bir para, kolay harcanamaz, eli titrer insanın. Bu kadar rahat harcanıyorsa o para, vardır bir bityeniği. Büyükler her zaman derler ki haramsız büyük paralar kazanılmaz diye.
banane yav bunlar bu hale gelene kadar napmis bu yetkililer. İstanbul'da kartel ceteleri falan yakalaniyor. kirmizi bulten falan. ulkede ne kadar suclu varsa yatmaya gelmis. yaziklar olsun bunlari destekleyen sinirimizi yol gecen hanina cevirmisler. guvenlik sifir.
Kaç hafta önce kocasının iş yerini kurşunlatmıştı beter olsun bu ve bunun gibiler kolay yoldan zengin olup milletin başına bela oluyorlar, estetik yaptırıp zengin avına çıkıyorlar hepsi tek tek gözaltına alınacak diye düşünüyorum
Bence hepsini denetlesinler su tiktok mudur nedir onu da kapatsinlar. Hiç indirmedim ama çevremde görüyorum millet izliyor biseyler yapıyo değişik değişik toplumda kolay para kazanma fikrini oluşturuyor. Orasını burasını açarak.
Ece Ronay'ı sevmem. Tutuklanması da hiç umrumda olmadı açıkçası. Ama onun eski eşinin iftira attığını da düşünmüyor değilim. Onun eski eşinde bir şey var. Böyle nasıl desem herif o kadar itici ki. Alsa tanışmak istenilmeyecek birisi
Feyza Altun çoğu fenomende bir şeylerin olduğunu ve 600 e yakın fenomenin soruşturma altında olduğunu söylüyordu. Demekki yavaş yavaş topluyorlar işte.
Devlete para lazım. Garibanın gırtlağına kadar soydular. Sıra zenginlere geldi. Yakında kendi kendilerini de yiyecekler ve kuyruğunu yutan yılan gibi yok olacak bu iktidar bir gün.
Ece Ronay'ıun yatmadığı erkek kaldı mı acaba? İş gereği karşılığında kimlerle yatmadı ki.. Yazık kocasına gerçekten. O kocası her kese mağdur oldu!
Beter olsun.
bunların hepsi leş insanlar çünkü
fenomen dediğin soytarı
ülkeye ne katkısı var?
hepsi maşa
asıl kazanan kim bunlardan?
ay cok güzel haber bu * boṣuna dıṣarda hakkında kaç tane suç cezası var iyi yırtıyordu kaç zamandır umarım aynı dilan polat gibi içeri tıkarlar
Bu kızı bence sattığı ürünlerden dolayı da almalılar. Zayıflatıcı içecek satıyordu kesin ondan da bir şeyler çıkar
Fenomenler incelensin ama en çok da cemaatler, tarikatler, aşiretler incelensin. Nereden geliyor bunlara bu para?
Bunlarin aldiklari nefes bile ziyan. İnsanlığıa / ülkeye faydaları yok. Çöpün bile faydası daha çok.
Oğluyla güzelce vaktini geçirebilirdi. Çok saçma paylaşımlarını gördüm
Kurşunlatacağını sanmıyorum fakat olabilir.. çocuklara yazık sadece
Bunlar nasıl türedi ya?
Ben takip etmiyorum hiçbirini.
Beter olsunlar. Bunlara bu kadar primi verenlere de yazıklar olsun cidden.
Iyi oluyor bu fenomenlere Allah develtimze zeval vermesin
Sosyal medya g'öt-baş açma yeri değil. Şimdi kimse sanane demesin. Ben çocuklarımı böyle sapık bir ortamda büyütmek istemiyorum
Kara para aklama yapıp zengin oluyorlar cezalarını çeksinler
Saçma bir ürün üretip milletin sağlığına kast ettiğinden beri sevmem zaten iyi olmuş
Umarım benim 2 bin takipçili bloğum da incelenmez😄😄
İlgili olduğum bir konu değil. Bize giren çıkan yok.
Bütün fenomenler araştırılmalı. İlla bir sebebi olmasına gerek yok bence
Birde bunlar için üzülen insanlar var. Hak eden adaletin tokatını yemeli.
Bu o.. buyaaa destek olan beyinsizler varken normal ammkkk k. ancigiii
Değirmenin suyu nereden geliyor diye sorarlar. Tatlı yeminin çıkışı acı olur derler.
Bir kere patlak verdi.. artık alayı topun ağzında. Olması gerekende bu. Tek akıllı onlar değil...
Allah'ım millet kara parayla şaaplıyor bizim Diyarbakırlılar da anca kurşun sıkmayla 🙄
Bu yüzden gelişmişyoruz aha
Ordada kacakcılık var dügünleri goruyoruz kilo kilo altın milyonlarca para takılıyo
@Masörosman ay her şey tiktoktaki gibi olsa 😌 kaçakçılık yok artık. Ayrıca bu kadar kazandırmıyo
😂 nerden geliyo ozm bu derenin suyu😂
Ben devlet olsam kazançlarının yarısını vergi olarak alırım.
ne oldum delisi olan herkes incelenmeli. toplumda negatif ilerlemeye sebebiyet veriyorlar.
inşallah incelenir tüm mal varlıkları alınır da sahtakarlik da bu yere kadar ya
Fenomenler hakkında herkes kötü yorum yapıp iyi oldu diyor ee peki bunları kimler takip ediyor?
Umarım hepsi hapsi boylar. Çok akıllı gibi girdikleri tripleri zaten hiç çekilmiyordu. Hırsızlar
Vay be karpuzdan buralara geldi durum vallahi nasıl beceriyorlar bunu anlamak zor
İnşallah hepsini alırlar
Yok artık daha neler kurşunlatmak mı jdhdis
Hatta bunun için arkadaşına bir mafyayla sevgili olacağını söylemiş eski eşinden intikam almak için
@bayanagresif99 vayyy
Fenomenlerin çoğu kara para aklamacı.
Eee ele başları nezaman yakalanıcak:)
Beni de incelesinler bu fakirlik normal değil :D
Sevmiyorum zaten iyi olmuş.
Fenomen tayfa komple mafya
Silivri yolcusu kalmasın
Bisey olmaz sabaha salarlar
Yazık bide anne oluyor böylesi
Olur öyle şeyler bize ne
sırayla hepsini alacaklar
İnşaallah
Mali nün mağdur olduğuna inancım arttı
Hepsini alsınlar bir tane bırakmasınlar.
Çok zengin olanlara el atarlar sadece.
Yarın geri salınır dogruysa
İnceleniyor zaten 😂
Hepsi mercek altında 😂
Çok mal haramsız olmazmış vardır birşeyler
Yürüdüğü yolları baba yorgun
Usulsüzlük yapmasın oonlar
Suçları varsa cezalarını çeksinler
Bu saksomen kadın fenomen değil
Şu kadın insanlari kadinlardan sogutur 🤮
Beter olsunlar utanmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?