Birbirinden ölümüne nefret eden ülkeler bile, konu bu olunca bildiğiniz aynı fikirde oluyor. Fakat Filistin-İsrail olayları göze çarpıyor sadece, çok enteresan🤷

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birbirinden ölümüne nefret eden ülkeler bile, konu bu olunca bildiğiniz aynı fikirde oluyor. Fakat Filistin-İsrail olayları göze çarpıyor sadece, çok enteresan🤷

Doğru söylüyorlar, artık müslüman araplar ve diğer milletler bile yavaş yavaş doğru yolu bulmaya başladılar;

İslam hakkında düşüncelerimiz genel olarak bu şekilde;
Açık olmak gerekirse, ben de dindar Müslüman ailede büyümüş birisi olarak dinden çıktım ve deist oldum. Fakat Hristiyanlığı çok beğeniyorum. Muhtemelen ileride ne kadar gönülden olabilir bilemem, fakat Hristiyan olabilirim😇
Özellikle İran, Suudi Arabistan, Suriye, Afganistan İslam Emirliği ve Irak gibi ülkelerdeki müslümanların Hristiyanlığa bakış açısı oldukça olumlu.
Amerika ve Vatikan Suudi Arabistan'da bir kilise kurulabilmesi için çok yoğun baskı yapmıştı ve sonunda İslam'ın merkez üssünde bir kilise inşa edilebilmesi yönünde Suudi Arabistan ile anlaşmaya varılabilmişti.
Fazla haksız sayılmazlar, kendi inancı hariç herkesin kellesini kesmek isteyen bir inanç elbette sorunlu bir inançtır, başkasının yaşamına saygısı yoktur. Başkalarını öldürmeyi emreden bir inanç tedavi edilmeyecek de ne yapılacak? Herkesin yaşam hakkına saygı duyulmalı, bu inanç bunu bilmiyorsa da güncelleyin gitsin, biz kelle koltukta gezmek zorunda değiliz.
Cevap
4Cevap
Evet tepki gösterilebilir.
Islamin kendisine hastalik denilmez ama ona inanan bir cok kisiyi psikolojik rahatsiz etmesi yani delirtmesi dogrudur.
Müslümanlarda gördügümüz bir cok davranis akli yerinde bir insanin yapacagi bir sey degildir.
Çinliler durup durup kırk yılda bi doğru laf ediyorlar işte bozuk saat misali
Bak hele bak Corona çıkarıp tüm dünyayı mahvetmiş nediyo şimdi
haksız sayılmaz islam yüzünden dünya daha kötü hale geldi özellikle bazı ülkelerde iş çığrından çıktı baskıya ve manipülasyona dini değiştirmeye döndü
Çin kendine baksın. Sanki kendisi çok masum
Değil zaten, ve buna rağmen Uygur halkına yaptıkları kimsenin umrunda oluyor🤷
Uygurlar ya da taiwan Çin'e saldırsa böyle Çin varya İsrail'den beter saldırır.
Daha neler duyup görücez acaba sjsjjsjs
putlara tapan ne derse hoş görün :)
Çin'in çoğunluğu dinsiz diye biliyorum
ben budist diye biliyorum ama emin değilim küçük hanım
Doğru söylüyorlar.
🤝🤝🤝 doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?