Müslüman bir ülkeyiz ve bunları yapabilirdik hatta tüm musluman ulkeleri ambargo uygulamaliydi neden yapılmıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ambargo uygularlasa iktidardakilerin cebi nasıl dolacak :) cb oğlunun gemisi bile israile gidiyor ama seçmenlerğini anca starbucksa saldırtıyor. ellerinde kuranla milyonları aldatırken milyonları da cukkalıyorlar
Ben de Starbucks alisveriri yapmiyorum sonuçta ne kadar katkım olursa kar ama ben vatandaş olarak bunu yapabiliyorum peki Erdoğan yönetim olarak ne yapıyor?
israile atıp tutar gibi gözükerek seçmenini kandırıyor anca :)
Tüm müslüman ülkeler ambargo uygulamaz, Türkiye bir türk devletidir. ve asla olmamıştır. Arap devleti degildir. Ve arapların peygamberi hz. muhammed s. a. v. inanıyoruz. neden araplar ve diger insanlar için ambargo uygulayalım?
Çünkü din kardesimiz
Dünyada çok fazla müslüman var ve hepsine yardım edemez. Türkiyenin böyle bir ekonomisi yok. Senin ülkende bir vatandaş açlıktan ölüyorken intihar ederken Sen başka bir insana yardım edersen bu haramdır. Ayrıca din kardeşimiz diye yardım edecek degiliz. Filistinliler tarihten beri türkleri sevmez, sevmediler din kardeşiyiz ama türk oldugumuz için sevmezler ırıkçılardır. Kime yardım edecegini iyi bilmelisin, bir türk bi filistinliye çok acı durumda olsa bile yardım etse türk oldugunu bilse bile iyi niyetli oldugunubilse bile yardım istemez. Çünkü çaglardan beri filistin halkına türkleri canavar gibi anlattılar , anlatıyorlar bak her ülkeden destek istiyorlar türkiyeden istemiyorlar hristiyanların desteklerini istiyorlar ama türklerin istemiyorlar Türkiyedr okadar cahil insan insan varki bunu bile bilmeden filistin benim davamdır diyorlar yönetim yüzünden halbu ki Filistin halkı osmanlı devletine ihanet etmiştir ve türkleri sevmez. şimdi bile böyledir. Filistin kimsenin davası olamaz. Çünkü Sen bir türksün ve türkiyede yaşıyorsun, savaşmak istiyorsan türkiye için yapmalısın kendi ülkemin topragı için savaşmalısın. Filistin , suriye halkı için degildir. Filistin semin davan olmasını istiyorsan türkiye cumhuriyeti devletini terk etmelisin Filistin ordusuna katılmalısın
Bak şimdi senin ülkende ögrenciler param yok diyor okuyamıyor, senin ülkende insamlar açlıktan inthar ediyor senin ülkende dün bir adam kendini yktı neden türkiyedenin ekonomisini bozdular ekonomik kriz var binlerce ögrenci insanın problemi var bunlarla ugraşıyorlar , türk devletini araplaştırmaya çalışıyorlar. Senin ülkenin yntclri kendi halkının refahını saglayamıyorken başka bir insana din kardeşimiz adı altında yardım yapıyorsa bu haramdır bu kul hakkıdır bu vicdansızlıktır 25 yaşındayım hayatımda din kullanarak bu kadar prim ve kazanç saglayan bir yntm görmedim.
Her konuya din kardeşimiz, adı altımda kullanan kişileri başa geldigi için ülke bu halde şu an önce can sonra canandır. Bizim verdigimiz paralarla harçlarla kendi ülkemdeki insan aç kalıyorsa inthr ediyorsa neden başka insanlar umrumda olsun biraz oku ögren araştır.
Filistin senelerdir İsrail yönetiminde gibi bir şey ben Filistin halkının Turkleri kötü gordugunu düşünmüyorum belki de İsrail böyle yansitiyor sonuçta basın da onların elinde yönetimi de Filistin'in onların elinde
Filistin bizim davamizdir çünkü ölenler masum çocuk masum bebek masum insanlar ve yine Müslümanlığa gelecek konu çünkü müslümanlar fa
Hayır İsraille bir alakası yok tarih bilmedigin için bu anlattıklarımı bilmemen normaldir. Tarihten beri israil filistin savaşı vardı. yeni olan bir şey degildir. ayrıca Evet filistinlier türkleri sevmez şahsen bizzat bir filistinli ile yüz yüze geldin mi sen onlara türk oldugunu söylesen seni taşlamaya başlarlar şeytan taşlıyor gibi dünyadan bir habersin sosyal medyadan edindigin bilgi kadarsın, Basın medya bir yere kadar sen filistinli bir vatandaş gördün mü yüzleştin mi filistinde bulundun mu Bunun basınla medyayla alakası, yoktur geçmişten beri böyledir. Filistinler türkleri sevmez müslğmanlıkla alakalı degildir. Çaglardan beri okul kitaplarında çocukların türkler vahşidir canavadırdır gibi ögretiler vardır Deyim atasözleri gibi birçok lafları vardır bulunmadıgın yaşamadıgın bir konu hakkında ileri bilmeden cahilce , sosyal medyada edindigin bilgilerle konuşamazsın.
Türkiyede konu hiçbirzaman müslğmanlıga gelmez, gelmemlidir'de
Bak eger sen bu konu hakkında sallıyorsan ya tuzun kurudur ya da dünyadan bi haber cahil bir insansındır bu bir gerçektir. Sana geçmiş ve şimdiki olan bizzat yaşanan bir olayı anlatıyorum sen ne anlatıyorsun çok komiksin
Tarihini bilmiyorsan gelecegi göremezsin , Ki tarihtede şimdide hep böyle olmuştur. Senin ülkende dün bir adam kendini yaktı bu adama neden üzülmedin sen bir müslğmansın madem dün ülkede bir adam kendini yaktı buna neden üzülmedin 1 , ay önce üniverste ögrencisi maddi dırumu olmadıgı için imthr etti buna neden üzülmedin nerede , senin müslümanlıgın filistin halkına çok mu üzülüyorsun başka insanların duygularını ve hislerini acılarını anlayabiliyorsan insansındır. Senin duyguların sadece filistin halkı için mi çalışıyor şahsen sen bana dogru mantıklı ve bilgili bir insansın gibi gelmedin. Öyle gelseydin önce kendi ülkende olup bitene ses , ederdin konuşurdun sessiz kalmazdın. Eger sen kendi ülkende bir insan açlıktan hayatını kaybediyorsa bunu konuşmayıp filistin halkı için yok ucu müslğmanlara dokuncak diyorsan sen ya din üzerinden prim yapıyorsun cahilsin bilgisizsin ayrıca , tarihinide bilmiyorsun , yanş demek istedşgim çok düşğnme sen
Türkiye bir türk devletidir. Sen bir türk degil isen bu konular seni ilgilendirmez. bak işine.
Nasil ambargo uygulayacak be ablacim bize aciklarmisin
Basbaya mal alım satımı durdurulsun