Kendim 18 yaşındayım konuşuyorum okulda bunlarla meslek lisesindeyim
Birbirlerine hakaret edip hocalarına şikayet ediyorlar farklı arkadaşlarına sen G2aysin g222ay diye bağırıp cigiriyorlar kızlara sokarım delerim gibi küfürler kullanıyorlar kızlarda kimisi sevgili olmadığı erkeklerle aşırı samimi konuşup sokarım delerim tarzı kufurleribe gülüyorlar kendilerinde yaşlı başlı demeden etrafta kufurlesip hayvan gibi gülüyorlar ve bu dediğim çocuklar 18 yaşında 60 puanla girdim bu liseye bu yüzden olabilirmi acaba.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olgunlaşmadıkları içindir
Bende ayni durumdan muzdaribim siniftaki kizlar bana durduk yere lezbiyen diyo tenefuste oyun havasi acip popolar vura vura oynuyolar bana sapik diyolar neredeyse hepsinin nudesi var zaten sinitaki buyuk cogunluk sinifta kalip gelmis kisiler sinifta arkadasim da oldigu soylenemez zaten hic biriyle kafam uyusmuyo yetenekli bir insan oldugumu soyleyebilirim lise hayatim boyunca programlar olsun gosteriler olsun projeler olsun hocalar hemen benim pesimden kosup benim icin kavga ediyodu yetenekli oldugum icin arkamdan soylemediklerini birakmadilar kafalarimiz uyusmadigi icin bana garip diyo kezbanlar bunlar ickici sigaraci ortamci tipler bunlar ilk geldiklerinde depresyona girecek kadar psikolojik acidan agirlasmistim ama artik umursamiyorum he oyle mi olmus diyorum gerektigi yerde tepkimi de koyuyorum akisina biraktim artik sende akisina birak gitsin umursamana degecek insanlar degil zamaninda sen iyi yerlere gelmisken onlar hala aybi yerde sayiyor olacak
Artik çoğu gencler öyle maalesef. Terbiye 0 kizlar desen erkeklerden bir farklari kalmadi cok kalitesiz ve ucuzlar. Küfür ederek havalı olduklarini düsünüyorlar cahil bir nesil yetişiyor. Sen istisnasın ve kendinle gurur duymalisin.
Canım bu liseyle alakalı degildir. anne ve baba , terbiyesiyle alakalıdır. Anne babaları terbiyesiz ahlaksız edepsiz yetiştirmiş. 18 yaşına gelmiş hala bu tarz , davranıyorsa anne babaları sıkıntılıdır.
Çocuklar daha ama aile çok önemli. Aileler nasıl yetiştiriyorsa çocuk da öyle oluyor.
maalesef
Sadece 5-6 lara giriyorum kafam rahat 8. sınıflar bile mallaşıyor. 5ler çok tatlılar mesela. Çok küçüklerle de uğraşmak zor ergenlerle de
O değilde hepside aynı olmuyor kimisi çok dertli olduğunu sanıyor kızlar bile leş gibi kokuyor üstünü parfüm ile kapatmaya çalışıyor inanın kendimden büyükler ile daha iyi anlaşıyoruz bunlar çok saf
Off ne var bizimkilerde öyle yani lise için normal bence
olgun erkeklerle takıl. onlarla yürümez zaten. akılları bi karış havada. sana 25+ lazım
z kuşağı maalesef
Kapasite meselesi. Beyinleri basmıyor
60 puanla lise mi var lan
Ortaokul puanı ile girilen
çoğu aynı zaten ya
Fotomu at beğenen yszsin
Ergenler