Maden Teknik ve Arama Enstitüsü tarafından yapılan incelemeler sonucunda Elazığ'ın Keban ilçesindeki Fırat Nehri'nin Batı sahasında 40 bin 700 ton görünür, 10 bin 600 ton da muhtemel altın rezervi bulunduğu açıklandı.
"Hadis inkarcılarına bir darbe daha mı geldi şimdi "🤔
"Fırat nehrinin suları çekilerek altından bir dağ ortaya çıkacak, insanlar bunu almak için, vuruşacak ve her yüz kişiden, sadece biri hayatta kalacak. Bu zaman gelinceye kadar kıyamet kopmaz." (Müslim, Fiten, 29.)
"Fırat'ın altın bir define üzerinden açılması yakındır. İmdi orada kim bulunursa ondan bir şey almasın." (Müslim, Fiten, 29.)
"Fırat nehrinin altın bir dağ üzerinden açılması yakındır. İnsanlar bunu işitince ona yürüyecekler ve onun yanında bulunan insanların bundan bir şey almasına müsaade edersek, bunun hepsi götürülür, diyecektir. Müteakiben onun için harb edecekler ve her yüz kişiden doksan dokuzu öldürülecektir." (Müslim, Fiten, 29.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ahir zamanda yaşıyoruz fitneler çok çoğu alâmet gerçekleşti büyük alametleri kaldı
Özür: Allah kıyametin "ansızın" kopacağını söylüyor... Hz Musa'ya "neredeyse kendimden bile sakladığım kıyamet..." diyor... Alamet denilenlerin tamamı Tevrattan aşırmadır. Hiç birinin dini dayanağı yoktur.
@mdrx592 nasıl dayanagı yok hadisler var fiten hadisler var peygamber efendimiz haber vermiş çoğu gerçekleşti
@uyanmakzorundayiz alametlerin tamamı tevrattan aşırma diyor ya tevratı okumadığı bile burdan belli. Tevrata göre Allah, Hz. Adem ve Hz. Havva'ya diyor ki bu meyve ağacından uzak durun yerseniz ölürsünüz. Şeytan geliyor diyor ki Allah siz sonsuz hayat sahibi olmayın ebediyen Cennette kalmayın diye öyle söyledi. Bu meyveyi yerseniz ölmezsiniz diyor. Yiyorlar ama ölmüyorlar. Tevrata göre Allah hâşâ yanıldı şeytan haklı çıkmış oldu. Bu da beynini kullansa böyle hatalar dolu bir kitaptan hangi akılsız aşırma yapsın diye sorgular ama ne sorgulama kabiliyeti var. Ne de okuma yeteneği var. Okumadan ne duysa doğru sanıp inanıyor. Bu tipler
laftan anlamaz. Miraç mucizesine de inanmaz bunlar. Sanıyor ki peygamber efendimiz kıyametin ne zaman kopacağını gerçekten bilmiyor. Allah Teâlâ Peygamber efendimize Cenneti, cehennemi, Berzah alemini, Cehennemin kaç tabakadan oluştuğunu hangi tabakada hangi insanlar olduğunu gösteriyor ama kıyametin ne zaman kopacağını söylemiyor öyle mi. 7 yaşındaki çocuk bile beynini kullansa peygamber efendimizin kıyametin ne zaman kopacağını bildiğini ama bilerek söylemediğini anlar. Açık açık söylemiş olsaydı yeryüzündeki insanlar o güne göre yaşarlardı niye söylesin? O yüzden açık açık söylemek yerine kıyamet alametlerini anlatmış ki her an gelebilir her an hazırlıklı olun diye insanları ölüme hazırlıklı olmak için uyarmış Bunlar peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesselem'i çok hafife alıyorlar..
www.google.com/.../kiyamet-ne-zaman-kopacak%3famp
Bende alametleri bahsediyorum geleceği yalnız Allah bilir
Ansızın olanın alameti nasıl olur?
@uyanmakzorundayiz o zaman şu soruya cevap ver. Geleceği sadece Allah bilir ise peygamber efendimiz nasıl gelecekte olacak alametleri bildiriyor bize? Şöyle dememiz lazım o yüzden geleceğin anahtarı Allah'ın elindedir ama Allah dilediği peygamber veya avliyasına gelecek hakkında bilgi verir. Öyle olmasaydı eğer. Hz. Musa'nın annesine ne dedi? Çocuğu nehire bırak. Biz onu kollayacağız. Ee annesi niye nehire bırakıyor Hz. Musa'yı? Gelecekte onun korunacağını bilmese neden bıraksın? Hz. İsa ne diyor incil babında? Ben gitmezsem teselliyici gelmez diyor. Ee Hz. İsa yalancı mı oluyor şimdi? Nereden biliyor kendi gidince teselliyici geleceğini? Hızır aleyhisselam çocuk öldürünce Hz. Yusuf kralın gördüğü rüya için ne diyor? Kıtlık yasanacak diyor beni hazineden sorumlu yap diyor. Bir sene boyunca kıtlık için hazırlık yapıyor Hz. Musa hazinenin başına geçince. Kıtlık geliyor mu? Geliyor. Ee Hz. Musa nasıl biliyor hadi cevap bekliyorum şimdi bu sorulara @uyanmakzorundayiz @mdrx592
Hz. Yusuf olacak orası kıtlık için hazırlık yapan. İsimler karıştı
Sizin bilginiz yanlış, saçmalıyorsunuz ya da doğru demiyorum... Eğer konuyu konuşmaya devam edecekseniz sataşmadan yazın... Ben ayetleri sizin gibi anlamıyorum... Hepimiz yoruma açık ayetleri aynı anlasaydık, yüzlerce tefsir olmazdı. mealler bile aynı değil.
@mdrx592 senin ilmin ne ki ayetleri yorumlama yetkisini kendinde var sanıyosun. Daha nefsini bile terbiye edememiş bir insansın kalkmış ayet yorumlamaya mı kalkıyorsun. Ayet yorumlama işi senin benim gibi sıradan insanların işi olsaydı mezhep imamları gelmezdi bu dünyaya. Mezhep imamlarının, büyük zatların tefsirleri varken biz kimiz ki? Onlara göre de zaten Allah dileği kuluna gelecekten haber verir. Cin suresi 26. ayette "gaybı ancak Allah’ın bileceği" ifade edilir. Ancak devamındaki ayette ise, razı olduğu kullarına gelecek ve geçmişten bilgiler vereceği haber verilir. Demek ki, Allah bildirirse Allah'ın sevgili kulları yani evliyalar da gaybı bilebilir. "O gaybı bilendir. Hiç kimseye gaybını bildirmez. Ancak seçtiği resüller başka. (Onlara bildirir.) ..."(Cin, 72/26 ve 27) Öyleyse "Gaybı ancak Allah bilir" sözünü, "Allah bildirmezse kimse gaybı bilemez" diye anlamak gerekir. Nitekim Peygamberimiz (asm) kendinden sonra olacak ve önceden olmuş bazı olayları, Allah’ın izniyle haber vermiştir.
Evet, Allah kendi iradesi gereği bir sevgili kuluna (peygamber veya evliyaya ) gaybı bildirebilir. Bu zat-ı muhteremler de vukuundan önce bir hadiseyi haber verebilir. Yani bir hadise daha vuku bulmadan önce Allah başkalarına da bildire bilir. Bu durum Allah’ın hür iradesinin de delilidir.
Şayet "Allah’tan başka kimse bilmez", deyip peygamber ve evliyalarında gaybı bilemediğini iddia etsek, o zaman hem ayetin sıhhatine de zarar vermiş hem de Allah’ın iradesinin de kayıtlanması anlamında bir fikri peşinen kabullenmiş olacağız. Bu ise, bizim itikatımıza terstir.
Vahiy sadece peygamberlere gelir; İlham ise Allah'ın veli ve sevgili kullarından herkese gelebilir.
"Şüphesiz Allah dilediğini doğru yola iletir. İşte biz onu (Kur'an'ı) apaçık ayetler olarak indirdik; şüphesiz Allah, dilediğini hidayete yöneltir. İşte biz Kur'ân'ı apaçık âyetler halinde indirdik. Şüphe yok ki, Allah, dilediğine hidayet eder." Bu ayet size bir şey anlatıyor mu?
Hac:16.
Size bir ayet: "De ki "Ben türedi bir elçi değilim. Bana ve size ne olacağını da bilmem. Ben, ancak bana vahyedilene uyuyorum. Ben apaçık bir uyarıcıdan başka bir şey değili" Ahkaf:9. Pegamber geleceği bilemez. y
O senin uydurduğun dinde öyle gerçek İslam'da öyle değil. “Gaybı bilen O’dur. Gaybını, razı olduğu rasulden başkasına bildirmez.” (Cin, 72/26-27). Demek ki, “Gaybı Allah’dan başkası bilemez.” hükmünün de bir istisnası söz konusudur.
Peygamberler, vahiy yoluyla gaybî bilgiye mazhar kılınmış kişilerdir. Cenab-ı Hak, mesajını insanlar arasında seçtiği bu kimseler vasıtasıyla bildirmiştir.
Bu peygamberler, gaybı bilen kişiler olmayıp gaybdan haber alan kişilerdir. Yani, bu seçkin zâtlar kendiliklerinden gaybı bilmezler. Ancak kendilerine bildirileni bilirler. Kur’an’da, peygamberlerin geleceğe dair Peygamberler, vahiy yoluyla gaybî bilgiye mazhar kılınmış kişilerdir. Cenab-ı Hak, mesajını insanlar arasında seçtiği bu kimseler vasıtasıyla bildirmiştir.
Bu peygamberler, gaybı bilen kişiler olmayıp gaybdan haber alan kişilerdir. Yani, bu seçkin zâtlar kendiliklerinden gaybı bilmezler. Ancak kendilerine bildirileni bilirler. Kur’an’da, peygamberlerin geleceğe dair bazı gaybî haberler verdikleri görülür. Meselâ Hz. İsa, kendisinden sonra gelecek peygamberi ismiyle haber vermiştir:
“Hani, Meryem oğlu İsa şöyle demişti: Ey İsrailoğulları! Ben, Allah’dan size bir elçiyim. Benden önceki Tevrât’ın bir tasdikçisi ve benden sonra gelecek, ismi Ahmed olan bir peygamberin müjdecisiyim.” (Saff, 61/6). Hz. Peygamber (asm)'in gönderileceği müjdesi, Hz. İsa (as) tarafından bu şekilde açık bir şekilde bildirilbazı gaybî haberler verdikleri görülür. Meselâ Hz. İsa, kendisinden sonra gelecek peygamberi ismiyle haber vermiştir:
“Hani, Meryem oğlu İsa şöyle demişti: Ey İsrailoğulları! Ben, Allah’dan size bir elçiyim. Benden önceki Tevrât’ın bir tasdikçisi ve benden sonra gelecek, ismi Ahmed olan bir peygamberin müjdecisiyim.” (Saff, 61/6).
Hz. Peygamber (asm)'in gönderileceği müjdesi, Hz. İsa (as) tarafından bu şekilde açık bir şekilde bildirilmiştir. www.google.com/.../bazi-ayetlerde-gaybi-allahdan-baskasinin-bilemeyecegi-ifade-edilmektedir-bazi-peygamberlerin-ve-bazi%3famp
Değildir diyor ayet. Bilemez diyor. Uydurma.
Ayeti neden inkâr ediyorsun? Allah size gaybı bildirmez; fakat dilediği Peygamberine gaybı bildirir.) [Al-i imran
179] Allah gayba kimseyi muttali kılmaz; ancak dilediği Peygamber müstesna. Çünkü her Peygamberin önünden ve ardından gözcüler salar.) [Cin 26, 27]
hadi bu ayetleri açıkla o zaman bana uydurmadan
"Allah, müminleri içinde bulunduğunuz halde bırakacak değildir. O, iyi ile kötüyü ayıracaktır. Allah, size gaybı bildirecek değildir. Fakat Allah, peygamberlerinden dilediğini seçer. O halde Allah ve peygamberlerine inanınız. Eğer inanır ve sakınırsanız size büyük ödül vardır."Bakara 179. Ben Arapça biliyorum. Bu kadarr meal yapabilirim.
Sen İslam'ı çok yanlış anlamışsın. Öyle işine gelen ayeti alıp gelmeyeni almamak müşriklerin işidir. Kur'an'ı bütün olarak inceleyeceksin ve peygamberlerin hayatlarını referans alacaksın. Senin mantığına göre Allah diyor ki Allah'ın hükmü ile hükmetmeyenler kâfirlerin ta kendisidir yazıyor ayette. E o zaman Musa Aleyhisselam kâfir mi diyeceksin? Çünkü Kendisi Allah'ın hükümlerine göre değil kralın kanunlarına göre hazineden sorumlu olarak yönetti ülkeyi. E hadi açıkla bunu bana ayetle nasıl açıklayacaksın?
"Allah bütün gaybı bilir. Sırlarını kimseye açıklamaz."Cin 26. "27,28. Ancak hoşnut olduğu peygamber hariçtir. Çünkü O, peygamberinin önünden ve ardından gözetleyiciler gönderir ki Rablerinin emirlerini tebliğ ettiklerini bilsin. Allah onları çepeçevre kuşatmıştır ve her şeyi bir bir saymıştır.[ Cin 27-28... Gayb sadece Allah tarafından bilinir. Peygamberler bilemez.
Hz Musa mı yaptı bu söylediğinizi?
Peygamberler tarihi okumadığın ne kadar belli
Nasıl yaptı bunu? hangi peygamberler tarihinde var bu? kaynağı nedir bu anlattığınızın? Kur'an'da geçer mi?
Pardon Hz. Musa değil ya ne Musası isimleri karıştırdım. Yusuf Peygamber hazneden sorumlu olarak kralın kanunlarına göre yönetti ülkeyi. Al sana bu birinci ayet: Kendilerini Allah’a vermiş olan peygamberlerin ve -Allah’ın kitabını korumaları kendilerinden istendiği için- rablerine teslim olmuş zâhidlerin, bilginlerin yahudiler arasında kendisiyle hükmettikleri, içinde hidayet ve nur bulunan Tevrat’ı elbette biz indirdik. Hepsi onun (hak olduğunun) şahitleri idi. O halde insanlardan korkmayın, benden korkun da âyetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. (Kim Allah’ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.) Senin mantığına göre ayet böyle yazıyorsa Yusuf aleyhisselam kâfir demen lazım. Ama bak aynı Kur'an başka bir ayette ise tam tersini söylüyor: Bunun üzerine Yûsuf, kardeşinin yükünden önce onların yüklerini aramaya başladı. Sonra da su kabını kardeşinin yükünden çıkardı. İşte biz Yûsuf’a böyle bir tedbiri öğrettik, yoksa Allah dileyip bunu öğretmeseydi (KRALIN KANUNA GÖRE ) kardeşini alıkoyamazdı. Biz dilediğimizi derecelerle yükseltiriz. Her bilenin üstünde daha çok bilen biri vardır YUSUF 76 . EE ŞİMDİ YUSUF ALEYHİSSELAM KÂFİR Mİ DİYECEKSİN KRALIN KANUNU GEÇERLİ İKEN ALLAH'IN HÜKMÜ İLE HÜKMETMEDEN HAZİNEYİ KRALIN KANUNU GEÇERLİ İKEN YÖNETMEYİ KABUL ETTİ DİYE?
Yusuf kıssasını hem Kur'andan okuyayım hem de çevirisini yapayım size dilerseniz... Musa peygamberimiz de olabilir... Ben sosyal medyada ciddi konular konuşmayı sevmem. Birileriyle tartışmak da sevmem... Size din anlatmak, dini algılarınıza ayar vermek benim işim değil... Fakat gayb konusunda kaynak gösterdiğiniz ayetlerin asıl metinlerine baktım. Ne anladığımı not ettim ve anladığıma uygun mealleri paylaştım sizinle... Tartışmayı sevmem. Sözüm bu.
Gaybi sadece Allah bilir zaten ama peygamber efendimiz İstanbul'un feth edileceğini nasıl bildi? Onun gelecek ile söylediği hadisleri neden hep gerçek çıkıyor? Bunu araştır sonra anlarsın belki gerçek İslam'ı. Allahü teâlâ dilerse, istediği Peygambere, istediği kuluna gaybı bildirir. Bazı gayblarını bildirir. Bu konudaki iki âyet meali şöyledir:
(Allah size gaybı bildirmez; fakat dilediği Peygamberine gaybı bildirir.) [Al-i imran 179]
(Allah gayba kimseyi muttali kılmaz; ancak dilediği Peygamber müstesna. Çünkü her Peygamberin önünden ve ardından gözcüler salar.) [Cin 26, 27]
Hazret-i Musa, ledün ilmine sahip, yani Allah’ın kendisine gaybları bildirdiği bir zata, (Rabbimizin sana öğrettiği doğruyu bulmama yardım edecek hayra götürecek bir ilmi bana da öğretmen için, sana tâbi olmak istiyorum) dediği Kur’an-ı kerimde bildiriliyor. (Kehf 66)
Gaybları bilen, ledünni ilme sahip olan bu zatın Hazret-i Hızır olduğu bildirilmiştir. Resulullah efendimize ise, birçok gayblar bildirilmişti. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Saflarınızı tamamlayın. Çünkü sizi elbette arkamdan da görüyorum.) [Müslim](Rükû ve secdeleri düzgün yapın, Allah’a yemin ederim ki, sizin rüku ve secde yaptığınızı arkamdan görüyorum.) [Buhari, Müslim]
Gözde görmeyi yaratan Allahü teâlâ, diğer uzuvlarda da görmeyi yaratmaya kadirdir. Resulullahın bu mucizesini inkâr eden, Allah’ın kudretini inkâr etmiş olur. Resulullahın gündüz aydınlıkta nasıl görürse, gece karanlıkta da aynen gördüğü Buhari’deki hadis-i şerifte bildirilmiştir.
Evet, Allah’tan başka gaybı kimse bilemez. Bilir demek küfürdür. Bir gün Resulullah efendimizin devesi kayboldu. Münafıklar bunu fırsat bilip, (Hani göklerden, Cennetten, Cehennemden bahsediyordu. Kaybolan devesinin yerini bile bilmiyor) dediler. Münafıkların bu sözü Resulullah efendimize ulaşınca, (Vallahi ben ancak Rabbimin bana bildirdiklerini bilirim. Şu anda Rabbim, bana devemin nerede olduğunu bildirdi. Devem, şu anda falanca yerdedir) buyurdu ve orada buldular
Soru: Kıyamet alametlerine bak... İstanbul fethedilince kıyamet kopar... Buyur... O hadislerin tamamı mevzudur... son yazdıklarınızdan farklı bir şey demiyorum. Deve meselesi gayb değildir zaten. Gayb için örnek olmaz o..
Hadislerin tamamını inkâr edip hepsine mevzu diyen zaten Müslüman olamaz... Küçük Kıyamet alametleri ile ilgili hadislerin hepsi gerçekleşti. Yok o mevzu yok bu mevzu al sana gerçekleşen yüzde yüz sahih hadis: Peygamberimiz (a. s. m) şöyle buyurdu:
“Mal çoğalıp, kapıdan taşmadıkça kıyamet kopmayacaktır. O derecede ki: Bir adam malının zekâtını çıkaracak, fakat onu kabul edecek hiçbir kimse bulamayacak. Hatta Arap toprağı / Arap yarımadası (ziraat, mera, bağ-bahçe ile) ırmakların aktığı yemyeşil bir hale dönmedikçe kıyamet kopmaz.” (bk. Müslim, Zekât, 60; Ahmed b. Hanbel, 2/370, 417; Mecmau’z-Zevaid, 7/331) al bu da sana kapak. Bugün den çıkıp güney Afrika yemyeşil olacak desen millet bir tarafı ile güler sana. Peygamber efendimiz de Çöl iklimi yemyeşil olacak diyor o zaman ki müşrikler nasıl inanmıyorsa sen de aynı öyle hareket ediyorsun. Al bak yemyeşil olduğunun ispat videosu hadi bunu da inkâr et de görelim:
https://youtu.be/SUKgJY04ElQ?si=GDdBHZHmQiGwlKdI
Sen kendi düşünceni yaz... Şöyle diyen, böyle yapan diye bana hüküm verme... Ben o konuları bütün ayrıntılarıyla biliyorum. Buharinin ömrünün sonunda yaşadıklarınız da biliyorum... Hadis konusunda ölçütler vardır... O kadar biliyorum ve az daha ileri gideyim isterseniz... Öğretebilirim.
O zaman gaybı sadece Allah bilir ve ayete göre de dilediği Peygambere bildirir konusunu kabul etmek zorunda olduğunu da artık biliyorsundur imanlı ölmek için
Saçmalama istersen... O ayetin mealini yukarıya yazdım.
Sen kendin için anla önce. Ben de kendim için anlayayim. Sen kendin için tedirgin ol. Ben de
Birader Gaybı bilen O’dur. Gaybını, razı olduğu rasulden başkasına bildirmez.” (Cin, 72/26-27). Bun ayetin ne anlattığını algılayamacak kadar kalbin mühürlü maalesef
Sana hakaret etmek istemiyorum. Üç, beş kuruşluk bilginle kendin için karar ver... Bu ayet ve gayb müteşabihtir... Çok net olarak bilinemez zaten.
Yusuf peygamber kıtlık yaşanacağını nasıl bildi o zaman ayete göre. 1 kuruşluk bilginle cevap bile verememen trajikomik gerçekten
Muteşabih nedir ve hangi konular müteşabihtir. Allah elbette bazı sevdiği kullarına "bir şekilde" ilham edebilir. .. O rüya (Yusuf a. s.) konusunda derinlemesine kendisine verilen bilgi nedeniyledir.
Sabahtan beri aynı şeyi söylüyoruz ama farkında değilsin. Aynı şekilde peygamber efendimize de ilham verdiği için zaten gelecek konusunda derinlemesine bilgi verildiğinden o da bize ulaştırmış
İnsanın azıcık beyni varsa, açar bütün tefsirleri okur. Bir şeyler anlar... Hele ki bu adam 3 üniversite bitirmiş, çok iyi düzeyde Arapça biliyorsa ve uluslararası 100 e yakın bilimsel çalışmaya imza atmışsa az da olsa anlar... Allah da "kapasiten kadar" da olsa "anla" diye emir verirken...
Yav senin mantığına göre Celal Şengör'ü adam yerine koymak lazım. Hiç kusura bakma birader okumuşun cahili daha tehlikeli ki tüm tefsirlerde zaten gaybı Allah ve Allah'ın bildirdikleri diye geçiyor. Al sana gelecekten haber veren Said Nuri hazretleri 1) Risale-i Nur tefsiri: Yıkılmış bir mezarım ki yığılmıştır içinde
Said’den yetmiş dokuz ceset günahlarıyla elemleriyle.
Sekseninci olmuştur, mezara bir mezar taş.
Beraber ağlıyor İslâm’ın acı haline
Mezar taşımla ceset dolu inleyerek o mezarımla
Gidiyorum ahiret âleminin yurduna
Katiyyen inanıyorum ki: İstikbal semâvâtı, Asya Kıtası
Hem olur teslim, İslâm’ın pak ve temiz eline.
Zira imanın bereket ve saadetidir
Verir emniyet ve korkusuzluk ile âleme… (Sözler, Lemaât, s. 755)
Vefatından 37 yıl önce 1923’te neşrettiği Lemaat adlı eserinde bulunan bu mısralar Bediüzzaman’ın vefat tarihini ve mezarının yıkılacağını bildiriyordu.
12 Temmuz 1960 Salı günü gece saat 00:30’da askerî kuvvetler Urfa’ya geldiler. Şehirde derin bir sessizlik vardı. Ortalıkta hiç kimse görünmüyordu, herkes uykudaydı. O gün bekçilere vazife verilmemiş, onların yerini askerler ve jandarmalar almıştı. Şehrin bütün mühim yerleri askerler ve zırhlı vasıtalar tarafından tutulmuştu.
Gece saat 01:00’de Halilürrahman Camii sıkı bir kordon altına alındı. Askerler kendilerine verilen emirle Bediüzzaman Said Nursî’nin kabrinin bulunduğu iki kubbeli yerin üst pencerelerinin demir parmaklıklarını kırarak içeri girdiler. Ellerinde demir âletler ve balyozlarla mermer mezarı parçalamaya başladılar. Bak demek ki Allah Said Nursi hazretlerine geleceği bildirmiş ki adam mezarının yıkılacağını bile bilmiş
Bu ayeti de inkâr edecek halin yok heral birader. Peygamberler gaybı bilemez tezini Allah ayetlerle çürütüyor (Allah, müminleri bulunduğu şu durumda bırakmaz, temizi pisten ayırır. Allah size gaybı da bildirmez. Ama Allah Resullerden dilediğini seçip, ona gaybı bildirir. Artık Allah’a ve resullerine inanın, eğer iman eder, müttaki olursanız sizin için de çok büyük bir ecir vardır.) [Al-i İmran 179]
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!