Sorum söylediğim gibi Cin mektubu sizce uydurma mı gerçek mi?
Bilgisi olanlar illaki vardır diye düşünüyorum.
Bilgisi olanlar illaki vardır diye düşünüyorum.
Peygamber efendimizin böyle bir şey yapıp yapmadığını bilmiyorum ama cinlere mektup yazıldığını biliyorum. Hatta dedemin hocası olan ve bizzat cinlere de hocalık yaptığını ve 36 ilme vakıf olduğu bilinen Karamanlı hocamız Cin çarpması tabir edilen şeye maruz kalmış kişiler için bir mektup yazıp şu gün şu saatte bu mektupla beraber şu ağacın altında durun demişti. Ve o saatte orda olan kişi bir anda esen kuvvetli rüzgarla gözünü açtığında mektubun elinde olmadığını söylemişti. Demek istediğim cinlere mektup yazma dediğimiz bir olay var ama bunu Efendimiz yaptı desem bilmeden konuşmuş olurum
Eyvallah.
saçmalamayın cin var tabi iyice uzaksınız bu konulara
Bilaaaadeeeer ben cin var mı yok mu demiyorum. Güzelce oku
Neden gercek olmasin ki ben bir sebep goremiyorum
Cevap
5Cevap
https://i.hizliresim.com/AY3amX.jpg
yoğğ artık yine mi sen
Sen kimsin biladerim?
Nick gelmedi aklıma ama tanıdım resimden seni :)))
tanırsın diye şeyettiydim zaten :) ablan vardı geziyo mu hala buralarda sen geldiysen o uzakta olamaz :)
Boşverim o işleri yok kimsem öyle.
ovv peki boşverelim kardeşim :) ben kaçıyorum hadi Allaha emanet ol iyi geceler :)
Eyvallah :))
Hayırlı gecelerin olsun. Sende Allah'a cc emanetsin :))
Cin suresi varda ben hiç Hz. Muhammed in cinlere mektubu filan bilmiyorum yani. Rivayet olabilir
Mevzu Cin suresi değil tamamen mektup.
Teşekkür ederim :))
Kur'an da Cin Suresi vardır. Fakat böyle bir mektup değil de, cinlere tebliğ anlatılır.
tabiki gerçek sakın inkar etme
Anlat bildiklerini o zaman
Hangi din ailimi bu mektubunun faydasını söylemiş? Merak ediyorum görmedim etmedim
Biladerim bak ben dinini yaşamaya çalışan biriyim.
Ama sana biri gelse soru sorsa böyle mi cevap vericeksin.
Bir mümin kardeş tavsiyesi olsun. Bilmediğin konu hakkında hiç konuşma
uran'ın 72. suresi olan Cin Suresi'nde, Allah cinlerin de Hz. Muhammed (sav)'in tebliğini ve Kuran'ı dinlediklerini ve bazılarının Müslüman olarak Peygamberimiz (sav)'e tabi olduklarını bildirir. Bu konuyla ilgili ayetlerden bazıları şöyledir:
De ki: "Bana gerçekten şu vahyolundu: Cinlerden bir grup dinleyip de şöyle demişler: -Doğrusu biz, (büyük) hayranlık uyandıran bir Kuran dinledik. O (Kuran), 'gerçeğe ve doğruya' yöneltip-iletiyor. Bu yüzden ona iman ettik. Bundan böyle Rabbimize hiç kimseyi ortak koşmayacağız." (Cin Suresi, 1-2)
Biladerim sen ne diyorsun ki bana? Cin mektubu ile gönderdiğin ne alaka?
Konuyla şu an hiç alakan yok onu kasdeiyorum. Bana gönderdiğin ayet falan. Tamamen alakasız.
Google yaz. Cin mektubu diye bir bak. Link gönderemiyorum. level 1
Estağfurullah :))
Yazarken görmedim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar