Kız bu olay sayesinde güzel destek alıp reklam da yaptı :)) Düzgün de bir kızmış zaten, umarım hayatı daima istediği gibi gider🙏

Kız bu olay sayesinde güzel destek alıp reklam da yaptı :)) Düzgün de bir kızmış zaten, umarım hayatı daima istediği gibi gider🙏

Ben hala ters kelepçe takılıp türbanlı polisçe götürülmesşndeyim. Burada sembolik bir mesaj var.
Dinciliği "ahlaksızlığın ilacı" gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa ahlaksızlık dincilikle beraber yükseldi bu ülkede. Çünkü yoksullaşma, ya ahlaksızlığa ya da yoksulluğu kabullenmeyi sağlamak için dinciliğe yol açar.
Ben de aynı fikirdeyim. Twitter'da mesela bir sürü gay takılma sayfası, cuckold sayfası ve Türk ifşa sayfaları, vs var. Bir tanesine bile el sürmediler. Fakat tesadüfe bak ki, "sadece üyeler" uygulamasında para karşılığı üyelik satan kız gözaltına alınıyor ve onu kapalı polis alıyor. Tesadüfe gell (!)
Üstğne üstlük herkes kız için "iyi olmuş" demişti. Diyenlerin ezici çoğunluğu da erkekler.
Sahipsiz bi koz belli ki, kimse arkasında durmaz, tabii böylesğne sallamak kolay. Kadınlar da bi sürü şey söylüyor, çünkü bu koza bok attıkça kendileri daha "namuslu" oluyor.
Mesela bu kadın yüzü gözü, soyismi açık yapıyor bu işleri. Anası babası akrabası muhakkak vardır. Ben sana söyleyeyim, bu tip kadınların geçmişinde muhakkak bir taciz/tecavüz ya da istismar travması vardır.
Cevap
2Cevap
bu ülkede her şey olabilrisniz ama rezil olamazsınız
Onlyfans yapan kızları seviyorum ben, inşallah kızın işleri yolunda gider
Duzgun bir kiz mi hahshhshs aynen knka melek bir tek kanatlari eksik hatta😂
Bu kızın Laz Kızı gibi isimlerle alakası yok, ve kimseye zararı da yok. Kullandığı sitenin adı bile zaten "sadece fanlar" ve fan olabilmen için para ödemen gerekiyor. Yani TikTok keşfetinin aksine araştırmayan birisi, Gizem'i bulamaz. Arz talep yapma hakkı en doğal hakkıdır yani bence
Ben yaptığı isten bahsediyorum askim gözaltina alinmasi beni ilgilendirmiyor
Dünyada o kadar duyari kasilicak sey varken bu sahsin duyarinin kasilmasi asiri komik geliyo ya kifhdhsjs
Dediğim gibi, isterse p*rno yıldızı olsun, inan umrumda değil. Ben insanlığına ve başkalarına zararı olup olmamasına bakıyorum😇
Yaptığı isle kotu ornek olarak zararı yeterince veriyo zaten 🥰
Gidip millete "OnlyFans modeli olun" mu diyor? Eğer konu bu ise, ilk televizyon dizileri denetlensin. Sonuç olarak, 90 milyon izliyor ve ülkenin en sevilen dizisinde bile sigara, alkol, sağlıksız ürünler, kadına şiddet, doktora şiddet, cinayet gibi şeyler var. Bu yapılsın ve bunlar yasaklansın. Güzel bir başlangıç olur😇
https://youtu.be/fcTaHQZNoeU?si=91htckzIUYe1Sfxc
Sevindim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?