Bursa’da 15 yaşındaki S. K.’yı mesajla taciz ettiği öne sürülen ve linçten kurtarılan 30 yaşındaki yav. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. yav çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bursa’da 15 yaşındaki S. K.’yı mesajla taciz ettiği öne sürülen ve linçten kurtarılan 30 yaşındaki yav. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. yav çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.
Normal adaletin olmadığı bir ülke. ama iş sansüre gelince sigarayı sansürlerler alkolü sansürlerler ya sen önce gerçek katilleri serbest bırakma adaleti sağla. ahlak konser iptal etmekle olmuyor demek ki
benim anlamadığım hükümet dine düşkün ama cinsel suçlara verilen cezalar azaldı
hani dine düşkün bi yönetimin tek artı yanı heralde bu tür suçlara ağır ceza vermeleri olurdu ama whatsappta akpye laf edince hapse giriyosun cinsel suç işleyince sorun olmuyo anlamadım ben
bence chp dini yok etcek ondan oyumu akpye veriyom diyen zihniyetler bir daha düşünsün
Cevap
4Cevap
Ne kafalar var yahu. Hakim ve savcılar adamı serbest bırakıyor millet akp ye laf söylüyor. Akp ile ne alaka? Tayyip hakimmi? Ortalık cahilden geçilmiyor mk. Bu ülkede feci şekilde cahillik problemi var.
Bu hakim ve savcıların çoğu bu iktidar zamanında bu mesleklere atandılar, çoğu akepe teşkilatlarının üyesi ya da akepeli birinin yakını.
O yüzden mi akp ne derse tam tersini yapıyorlar. Burası cumhuriyet ile yönetiliyor. AKP'nin hakim ve savcıları yönettiğini iddia etmek cumhuriyet in olmadığını iddia etmek anlamına gelir. Buda kanunlara aykırı.
Cumhuriyet rejimi kuvvetler ayrılığı ilkesine dayanır yasama yürütme yargı birbirinden bağımsızdır aksini iddia adamın başına iş açar 🙂
Bu AKP kaybetmediği sürece adalet tecelli etmeyecektir
Siz gençlerin oylarıyla gidecekler.
Medyadaki her duyduğunuza inanmayı ne zaman bırakacaksınız 😒😏
Artık normal gelmeye başlıyor bu olaylar üzücü
İftira olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?