Küçük melek Emily'nin annesinin anlattıklarına bakın gerçekten çok imrenilesice. Hamas bu güzel meleğe anca böyle yemek yedirebilmiş ve kız da bunu artık huy, öğüt ve paylaşmayı öğrenmiş.
▪️"Emily yemek yerken önce başkalarına teklif ediyor. Böyle değildi."
— EHA MEDYA (@eha_medya) December 4, 2023
▪️"İstemiyorum deyince, 'Biraz ye, benim için!' diyor."
▪️"'Böyle mi yapıyorlardı?' diyorum. Evet diyor."
Hamas'ın serbest bıraktığı İsrailli rehinelerden küçük bir kızın annesi, kızında ki değişiklikleri… pic.twitter.com/eLjKw3wiXk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Klasik terör propagandasi kardes. PKK'da askerlerimize "iyi" davraniyor...
Hayır akıl olsa habere bakardın, konuşulan dile konuşana bakardın. Propaganda mi gerçek mi.
PKK Türk askerine iyi davranmıyor
PKK terör örgütü tabiki türk akserine iyi davranmiyor, ama internet ortaminda esir aldiklari askerlere iyi davrandiklari videolar var.
Butür seyler terör örgütlerin en temel propagandasidir. Esirlere iyi davran ki, senin reklamini yapsinlar. ISID'de esir aldigi kisilere iyi davraniyordu.
Suriye'de YPG'de esir aldigi kisilere yabanci kameralar karsisinda iyi davraniyor. Dedigim gibi terör örgütlerinin en temel propaganda yöntemi.
Bu 50 senelik yönteme hala inanan ve bilmeyen var ya...
IŞİD esirlere iyi davranmıyordu. PKKda hiçbir zaman davranmadı. YPGde iyi davranmıyordu. Eğer gerçekten iyi davransaydılar o esirleri kendilerine çekerlerdi. Esirlere iyi davranan sadece Taliban'ı biliyordum ve esirlerden çok fazla Müslüman olanlar oldu. Esire iyi davranmak İslam öğretisidir, propaganda değil. Senin gibi dini olmayanlar propaganda görür.
Kardesim ISID'in kafa kesme Videolarini biliyor musun mesela? Hic kendine sordun mu bu kafasi kesilen kisiler neden hep bukadar sessiz ve sakin diye?
Bunlar böyle sessiz ve sakinlerdi cünkü kafalarinin kesilecegine inanmiyorlardi. Neden kafalarinin kesilecegine inanmiyorlardi? Cünkü bunlar haftalarca veya aylarca bu teröristler ile beraber yasadilar. Kameraya karsi öyle yapacagiz deyip, bunlari kandiriyorlardi.
Evet, ilk günlerde 1400 sivili öldüren ve bunu sosyal medyada kutlayan hamas, esir aldigi teröristlere merhametli davranmasi gercekten cok samimidir. Yasli kadinlari öldürüp cesetlerini arabalar ile sokaklarda sürükleyen hamas aslinda cok iyi bir örgüttür.
Inandim kardesim... ne kadar cahilsiniz yahu.
2011'den beri Suriye ve Irak'ta IŞİDi takip ettim böyle cahilce bir açıklama görmedim bu zamana kadar boşuna yaşamışsın diyemicem ateistler dürüst veya ahlaklı olamaz. Derdiniz İslam düşmanlığından bir yerlerinizden uydurduklarınız. Evet kafalarının kesileceğine inanmıyordu. Yan yana 50 esirin sırayla kafasının kesildiğini filan da bilmiyorsun, inanmıyor olsaydılar yanındaki esir ses çıkarırdı. Ölümü kabullenme psikolojisi bu, bu dünyanın her yerinde böyledir Kartellerin kafa kesme videosunu izledin mi? Onlarda mı iyi davranıyordu 😀 Rezilsin yalancısın ateistler hep böyledir
Dünyadan haberin yok kardesim. Bu sacma propagandaya inaniyorsan sana en basta yardim yok.
Yahu bir kaybol cahil cüheyla art niyetli görüşünle gelmiş yılların savaş takipçisine akıl veriyorsun. Söylediklerine 5 yaşındaki çocuk inanmaz, kendi 0 IQ ateist camianı kandırırsın.
Evet 1400 sivili, gencini yaslisini öldüren ve bunu kutlayan Hamas teröristlerin esirlere iyi davranmasinin arkasindaki nedenleri göremeyen sen burada üstün zekalisin.
Kardesim yürü git. Müslümansin iste, bosuna dünyanin en geri kalmis Milleti degilsiniz. Inege tapan hindular bile sizden daha fazlasini basardi.
1400 sivili öldürdüğüne dair kanıt paylaş desem paylaşamazsın çünkü İslam aleyhinde her türlü kanıtsız iftiralar bile sizin kabulünüz. Bilime gelince kanıt ama İslam aleyhinde kanıta gerek yoktur çünkü ahlak yok sizde.
Kadınlara festivalde tecavüz edildi ve bebeklerin kafası da kesilmişti bunları da unuttun
Bu olaylar basladiginda hamasin yasli kadin tanimadan sivilleri nasil öldürdügünü ve bunu Twitter'de nasil kutladigini hepimiz gördük.
Bunlar daha 1 Ay önce olan seyler. 2011'den beri sözde savas takipcisi sensin, bir ay önce olanlardan mi haberin yok?
apnews.com/.../israel-hamas-war-death-toll-numbers-injured-5c9dc40bec95a8408c83f3c2fb759da0
Bana bebeklerin kafasını kestiler iftirası atan batı medyasını mı kanıt sunuyorsun? Hamaslıların kafalarında kamera var ve her grupta bir kameralı var. İsrail'e giren Hamaslıların nerdeyse %90ı öldü ve o kameralar görüntüler ele geçirildi. Neden video yok? Yazılara inandıracak kadar mı yemeye çalışıyorsun
Üzülüyor insan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!