Gündem Arkadaşlar Tayyip Lira projesi yaptım, sizce milletvekili olur muyum? kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence çok zarif ve tatlı oldu,Değerli görüşlerinizi bekliyorum...Bir sonraki aşamada da Tayyip Coin yapıcam... Arkadaşlar Tayyip Lira projesi yaptım, sizce milletvekili olur muyum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Merkez Bankası müdürü sensin artık. Ama sakın faizi yükseltme. Yoksa enflasyona neden olur. :P 1 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yuppiiiiiiiiiii Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Şimdiden APK Senegal milletvekili aday aday aday aday adayısın. 2 4 Yorumla kuryeparçası +1 yıl 4 yerden maaş alıcam oleeeeyyy Farlander_SUPREME +1 yıl Şimdilik 2 maaşla başlayacaksın ama her rütbe atlayışında 2 maaş daha gelecek MERAK ETMEYİNİZ! kuryeparçası +1 yıl Tayip senden razı olsun mübarek din kardeşim 🤜🤛 Farlander_SUPREME +1 yıl İnşTayip ülkecek kurtulacağız kardeşim ☝️😻🦒🦒🦧🦧TRTRTRAZAZAZPSPSPS
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 503 cevap paylaştı. Aferin en tayyipci sensin kagit para da yap bakayım 1 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Tuvalet kağıdı yapıcam ☺️ Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence olur sonuçta biz Atatürk döneminde yaşamıyoruz. Tayyip dönemindeyiz. Niye hiç değiştirmeyi düşünmemiş şaşırıyorum. 0 3 Yorumla aful48283 +1 yıl Halk zaten ayaklanmak için bahane arıyor erdoğanda bunu iyi biliyor ayaklanma olcağını bilmese yapacağı çok şey var Yorumla apoletimebiryıldız +1 yıl Şu ekonomiye ayaklanmayan halk neye ayaklanabilir ki? Yorumla aful48283 +1 yıl Kendi tayfası zaten ayaklanmaz ama atatürkçü kesimin buna izin vermeyeceğini biliyor verceğini bilse yapmak istediği çok şey var Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl bozuk paraya yapman biraz değersiz gibi olmuş bi 200 e falan yapar insan.. 0 2 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Adamın biri 500 e yapmış birde patentlemiş hdjdjdjd Yorumla Larisse +1 yıl 500 cıkmaz Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aman kanka coin işine girme kazandım derken bide bakmışsın donuna kadar almışlar 0 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Donum bile yok, o yüzden korkmuyorum Yorumla
Kübradiyorki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Niye daha önce benim aklıma gelmedi 1 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Çünkü ben tayipçiyim Yorumla
nickmickyoklan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bi paket makarna benden 1 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Çay yok mu 🥺 Yorumla nickmickyoklan +1 yıl sen yeter ki iste Yorumla kuryeparçası +1 yıl Tayip senden razı olsun 🥺✌️ Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yine başladı 😂😂 1 8 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Napim canım sıkılıyo 😂😂😂 Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Yarın milletvekili olarak işe başla hsxnxjx Yorumla kuryeparçası +1 yıl Şoförüm yapim mi seni 🥺 Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Olur sjchxk Yorumla kuryeparçası +1 yıl ya da evlilik mi teklif etseydim... Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Ben şoför parçasıyım olmaz Yorumla kuryeparçası +1 yıl Evet, siz kuryeleri ezip öldürüyorsunuz 🥺 Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Ckcjdkdjalaakxj Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl senden vergi almayacağız evlat 0 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yuppiiiiiiiiiii teşekkür 🤜🤛 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 310 cevap paylaştı. Belediye başkan aday adayısın. 😅 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. istediği o zaten de 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. CB bile olursin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merkez Bankası müdürü sensin artık. Ama sakın faizi yükseltme. Yoksa enflasyona neden olur. :P
Yuppiiiiiiiiiii
Şimdiden APK Senegal milletvekili aday aday aday aday adayısın.
4 yerden maaş alıcam oleeeeyyy
Şimdilik 2 maaşla başlayacaksın ama her rütbe atlayışında 2 maaş daha gelecek MERAK ETMEYİNİZ!
Tayip senden razı olsun mübarek din kardeşim 🤜🤛
İnşTayip ülkecek kurtulacağız kardeşim ☝️😻🦒🦒🦧🦧TRTRTRAZAZAZPSPSPS
Aferin en tayyipci sensin kagit para da yap bakayım
Tuvalet kağıdı yapıcam ☺️
Bence olur sonuçta biz Atatürk döneminde yaşamıyoruz. Tayyip dönemindeyiz. Niye hiç değiştirmeyi düşünmemiş şaşırıyorum.
Halk zaten ayaklanmak için bahane arıyor erdoğanda bunu iyi biliyor ayaklanma olcağını bilmese yapacağı çok şey var
Şu ekonomiye ayaklanmayan halk neye ayaklanabilir ki?
Kendi tayfası zaten ayaklanmaz ama atatürkçü kesimin buna izin vermeyeceğini biliyor verceğini bilse yapmak istediği çok şey var
bozuk paraya yapman biraz değersiz gibi olmuş bi 200 e falan yapar insan..
Adamın biri 500 e yapmış birde patentlemiş hdjdjdjd
500 cıkmaz
Aman kanka coin işine girme kazandım derken bide bakmışsın donuna kadar almışlar
Donum bile yok, o yüzden korkmuyorum
Niye daha önce benim aklıma gelmedi
Çünkü ben tayipçiyim
bi paket makarna benden
Çay yok mu 🥺
sen yeter ki iste
Tayip senden razı olsun 🥺✌️
Yine başladı 😂😂
Napim canım sıkılıyo 😂😂😂
Yarın milletvekili olarak işe başla hsxnxjx
Şoförüm yapim mi seni 🥺
Olur sjchxk