Ozelikle Almanlara Türk kızlarının Avrupa'da kendilerini aşaladiklarini görünce ben çok üzülüyorum siz?

Cidden çok üzülüyorum bunun sebebi var tabi. Almanlar bizim hiç dostumuz olmadı bunu bilin önce. İkinci Katerina denen kadın aslında bir almandi. O kadın yüzünden Rus ve Türk anneler evlatlarını kaybetti o kadın yüzünden Osmanlı Rusya sürekli kavga ettiler. Hürrem Sultan gibi Putin gibi Rus kökenli insanlar olunca biz hiç bir sorun yaşamadık. İkinci leninde bir almandi oda orta asyadaki Türklere zulüm etti. Gelelim Hitler'e bu adam 😠😠😠 israil kurulsun diye Askenaz yahudileri yani türk kökenli yahudi insanları yaktı fırına attı😠hitler nede Ukrayna ve Rusya yahudilerini öldürdü. hic cekya Avusturya yahduilerine dokunmadı çünkü onlar İbrani idi ondan ama Ukrayna Rusya Yahudileri turkdu Hazar devletinden kaldılar orada binlerce yıl Rusya ve Ukrayna'da yaşadılar ne Ruslar ne Ukraynalılar onlara zarar vermedi. gene Almanlar geledu bizim insanımıza saldırılar.😠gelelim pkya pkya en büyük desteği Almanlar veriyor😠Birsuru pkli alman var hala neyini seviyorsunuz bunların kendinizi küçük dusuruyorsunuz 😠😠 Erdoğan güzel laf soktu ama Olaf denen yavasa. Kararda iyi yaptı alman bakan popo gibi bekledi orada

Ozelikle Almanlara Türk kızlarının Avrupa'da kendilerini aşaladiklarini görünce ben çok üzülüyorum siz?