Tüm yaşananları geçtim, şu Müslüman çocuğun kolundaki yara yüzünden bütün yahudileri öldürürdüm. Hepsini.

Tüm yaşananları geçtim, şu Müslüman çocuğun kolundaki yara yüzünden bütün yahudileri öldürürdüm. Hepsini.

İsrail'e ambargo koyardım. Demir ihracatını ve gıda ihracatını durdururdum. Manavgat suyu anlaşmasını, tazminat ödeme pahasına fesh ederdim. İsrail'in, PKK terör örgütüne silah yardımı yapmasını bahane ederek, Hamas'a silah yardımı yapardım. İsrail vatandaşlarını, Türkiye'ye vizesiz almazdım. Bir sebep olmadan direkt savaşa girersek, diğer ülkelerden tepki alırız. Özellikle ABD, Türkiye'yi vurması için İsrail'e silah yardımı yapar ve bize birçok ambargo uygular. Savaşa direkt katılmadan, İsrail'e bu şekilde yaptırımlar uygulardım.
Açmam ya. Benim Mehmetçiğiminde canı var, ailesi var, sevenleri var. Sonuçta tek müslüman ülkesi biz değiliz. Öncelikle ülkemdeki o duyar kasanları, savaşta kendini ülkesinden tr ye kaçıp burada nargile keyfi yapan, sağda solda benim eşime, anneme, karıma laf atan mültecileri Filistin'e gönderirdim. Daha sonra o halka fakirliği övüp Filistin din kardeşimiz, din kardeşimiz diye duyar kasan altında jeeple dolaşan, villalarda saltanat süren sarıklıkları Filistin'e gönderirdim.
En sonundaysa bütün İslam ülkelerine seslenirdim."Hadi bakalım müslümanlar ölüyor yapacaksak birlikte biseyler yapalım" derdim...
Cevap
5Cevap
bütün yahudiler mehdi inince ölecek zaten bu tevrattada yazıyor yahudiler tarihte ne zaman zülüm yapmışlar o zaman devletlerinin yıkılması çabuklaşmış umarım tarih tekerrür eder
Hayır açmam. Türkleri arapları kurtarmak için sahaya süremem bir sürü kendi soydaşları var zenginler üstelil onlar kurtarsın.
Ben Cumhurbaşkanı olmuş olsaydım şimdi İsrail'e ile 5 atom bombasını atmıştım
açardım tabi ne zamandır cihat yapmıyoruz halkımız stres atardı
Açamazdim proxy olarak savaşırdim
Acamazdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?