Gündem Şehrinizde hava durumu nasıl? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ne yağdı be...😅Gökte gürül gürül gürlüyor.😬 Güncellemeler+1 yıl Hala yagiyor🙂 Şehrinizde hava durumu nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Gündem konusunda 895 cevap paylaştı. Burası da aynı sabahtan beri hiç durmadan yağmur yağıyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Ankara soğuk şu an ve rüzgarlı herhalde camı açmadım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Her ne kadar gök gürüldemese de harika bir yağmur var dışarıda. Hem izlemesi hem de cama vuran yağmur damlalarını dinlemesi çok keyifli. 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bunları yazmak içinde gizlenmek gerekiyor😂😂😂 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İstanbul yapıyor dün geceden beri yollar göl gibi oldu , bir yandan sokakta kalanlara üzülüyorum ama seviyorum bu havalarıda öyle tezatlık 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yağmur yağsam mı yağmasam mı diye ikilme düşmüş bir de soğuk. 0 0 Yorumla
Hayatsenlegüze06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Karlı rüzgarlı ve yağmurlu, soğuuuk 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Karadeniz bölgesi bilinen üzerine yağmurlu hepp🥱 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Rüzgarlı ve yağmurlu hiç sevmediğim hava tipi 🙄 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Gündem konusunda 464 cevap paylaştı. Ilık , bardaktan boşanırcasına yağıyor yağmur. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kütük gibi soğuk. 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Gündem konusunda 753 cevap paylaştı. Ara ara yağıyor 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yağmurlu ve soğuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Burası da aynı sabahtan beri hiç durmadan yağmur yağıyor.
Ankara soğuk şu an ve rüzgarlı herhalde camı açmadım
Her ne kadar gök gürüldemese de harika bir yağmur var dışarıda. Hem izlemesi hem de cama vuran yağmur damlalarını dinlemesi çok keyifli.
Bunları yazmak içinde gizlenmek gerekiyor😂😂😂
İstanbul yapıyor dün geceden beri yollar göl gibi oldu , bir yandan sokakta kalanlara üzülüyorum ama seviyorum bu havalarıda öyle tezatlık
Yağmur yağsam mı yağmasam mı diye ikilme düşmüş bir de soğuk.
Şangır şangır gök horluyor
İstanbul hala yağıyor
Karlı rüzgarlı ve yağmurlu, soğuuuk
Düzce hava durumu çok degişik
Karadeniz bölgesi bilinen üzerine yağmurlu hepp🥱
Rüzgarlı ve yağmurlu hiç sevmediğim hava tipi 🙄
yağmurlu ve soğuk
Ilık , bardaktan boşanırcasına yağıyor yağmur.
Soğuk
Sağanak
Kütük gibi soğuk.
Ara ara yağıyor
Yağmurlu ve soğuk
günlük güneşlik
yağmurlu
Durmadı çok yağdı
soğuk
Soğuk fırtına