Diğer Sizin şehir de hava durumu nasıl? EagleSedat Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar #İstanbul da öyle bir hava var ki. Şort terlikle çıkıp sahil de yürümelik ama biz evdeyiz. Evde yanıyooom... https://youtu.be/ZGfR7bavfXY Sizin şehir de hava durumu nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben çıktım bugün hava iyiydi 10 dereceydi İstanbul güzelmiydi sevindim aman soğuk olmasında 😂😂 1 6 Yorumla EagleSedat +1 yıl Evlerin güzelliği yatay yerleşim yerlerinin kölesiyim 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Bende apartman hastasıyımda yok burada hep böyle ufak ufak😂😂 Yorumla üysgf2 +1 yıl bura hangi ülke çok güzel duruyo sokaklar Yorumla persordinary +1 yıl Kanada Yorumla EagleSedat +1 yıl Ne sandım ogliimm😂 @üysgf2 Yorumla persordinary +1 yıl 😂😂 Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl senin yan semtindeyim ama hava durumunu bilmiyorum kaç gündür dışarı çıkmıyorum :D 1 12 Yorumla EagleSedat +1 yıl Evin içinden bile hissedilir be oğlum ya 😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Öyle bir sıcak Yorumla üysgf2 +1 yıl camı açtım dışardan sıcaklık üfürüyor :d Yorumla EagleSedat +1 yıl Hehehehe ben biliyorum ya 😂 Yorumla üysgf2 +1 yıl sen biliyosun bu işi sedat abim Yorumla EagleSedat +1 yıl Hahahhaa 😂 çok zor sanki aramızda en fazla 20 km var la 😂 Yorumla üysgf2 +1 yıl 20 km diyosun , araban var altında hiç ziyarete gelmiyosun Yorumla EagleSedat +1 yıl Kısıtlama var sabah 4:30 da kalkıp işe gidip akşam 9-10 gibi yatıyorum 😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Davet etmedin eşek oğlu eşek 😂😂 Yorumla üysgf2 +1 yıl ediyorum geliceksin buraya Yorumla EagleSedat +1 yıl Hahahah gelirim gelirim askere gitmeden görürüm seni 😂 Yorumla üysgf2 +1 yıl eyv Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eskişehir'de biraz bulutlu ve serin hava var. Sıcaklık 13 derece. 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Burası yanıyor 😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben çıktım bugün hava iyiydi 10 dereceydi İstanbul güzelmiydi sevindim aman soğuk olmasında 😂😂
Evlerin güzelliği yatay yerleşim yerlerinin kölesiyim 😂
Bende apartman hastasıyımda yok burada hep böyle ufak ufak😂😂
bura hangi ülke çok güzel duruyo sokaklar
Kanada
Ne sandım ogliimm😂 @üysgf2
😂😂
senin yan semtindeyim ama hava durumunu bilmiyorum kaç gündür dışarı çıkmıyorum :D
Evin içinden bile hissedilir be oğlum ya 😂
Öyle bir sıcak
camı açtım dışardan sıcaklık üfürüyor :d
Hehehehe ben biliyorum ya 😂
sen biliyosun bu işi sedat abim
Hahahhaa 😂 çok zor sanki aramızda en fazla 20 km var la 😂
20 km diyosun , araban var altında hiç ziyarete gelmiyosun
Kısıtlama var sabah 4:30 da kalkıp işe gidip akşam 9-10 gibi yatıyorum 😂
Davet etmedin eşek oğlu eşek 😂😂
ediyorum geliceksin buraya
Hahahah gelirim gelirim askere gitmeden görürüm seni 😂
eyv
Eskişehir'de biraz bulutlu ve serin hava var. Sıcaklık 13 derece.
Burası yanıyor 😬