ben baya bir ara verdim buraya o zaman üni sınavına haxırlanıyordum sen askerlik yapamamk için açıktan okuyordun sjsksk şimdi mezun oldum atandım evlendim İstanbul'a tasındım ohooo
her yer öyle Ankara'ya gittim geçen aynı eskiden basabas giderdik istanbuk daha iyi İstanbul'da 120 ile gidiyorum şehir içi Ankara'da 80e çıkamadım 4 seritli yolda
evet atatürk havalimanı metrosu bayrampaşa maltepe durağı sjsk ben çok seviyorum arabayı tek sıkıntısı motor zayıff yani hız sevenler alırsa beğenmez ben hız sevsem de İstanbul'da pek hız yapamadığım için umursamıyorum
Kendi segmentine göre iyi yol tutusu harika cidden bana çok güvenli geliyor o yüzden 150de tek parmağımla sürüyorum shjss ama çok basmaz max 170 basar. Hızlanması yavaş kalkıştan sonra rampada suanlık iyi çekiyor çok bayılmaz. Bana yetiyor valla ama çoğu erkek sevmez bence
Fiestanın yol tutuşuna kimse laf edemez zaten. Bu arabayı denemek isterdim 😄 Bak 2013 1.5 dizel fiesta ile en fazla bu oldu 😅 https://hizliresim.com/jw8f9vq
Oha ciddi mi benim arabada cıkar o zaman ama eşim zorladı 160dan sonra direksiyon titremeye başlamış ben yapmadım hiç ben max 150ye çıktım yeni aldık zaten 5 aylık bir araba
Evet. 2012 bi alt kasası. Bu 2013den sonrası ön ızgarası değişik işte. O titreme bende de oluyor ya. Senin araba üstüne de çıkar bence. Denemek isterdimm. Arada biraz basın ya motor açılsın araba yeni 😅
Allah kaza bela vermesin inşallah. Dikkatli kullanınnnn
Anladım onu zaten ama kendi canınada yazık bizim arabalar oraları görse bile bmwde 250 basmakla bizde 100 basmak gibi olduğu için ben riskki buluyorum bizim araba tarzı arabalarla hızı
Eğitim alanında yapıcam YL bölüm yokkafamda ne olursa Şu an zaten devlette calısıyorum hatta marmara üniversitesi bize özel kontenjan açmoştı yazın geçmekten basvuru yapamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ankara yağmurlu
Bahçelievler tarafı çok felaket. Ben de arabadaydım ama yakındaydım. Yağış başladığı gibi otoparka kaçıp eve girdim. Gök gürlemesi de fena.
gök gürlemiyor burada ama deli gibi yagıyor hala
Buralar acayip
kartala zor dönersin sjk
Kartal’dan zor geldim, dönüş 3 saat sürer artık ajsjf
3 saatse yine iş
iyi
Anca. Sen nerdesin
Seni on yıldır tanıyorum
Ne güzel. Hep gizli takılmıyorsan ben de seni tanıyorumdur muhtemelen
Sen beni çokiyi tanıyorsun unutmaydıysan hsksj knkaydok sonra bne seni engelledim niye engelliğimi hatırlamıyorum akpli misin
10 senedir nasıl tanımak bu, hatırlamıyorsun bile ahajj adın ne
ben baya bir ara verdim buraya o zaman üni sınavına haxırlanıyordum sen askerlik yapamamk için açıktan okuyordun sjsksk şimdi mezun oldum atandım evlendim İstanbul'a tasındım ohooo
Hay maşallah ajsjd hayırlı olsun. Bu ayrıntılarla hatırlayamadım, ismini söylesen hemen çıkaracaktım aslında ajsj
hollandalı bir manita yapmıstın burdan sonra ayrıldınız shsksk yani kıs türk ama hollandada yasıyrodu
Belçika evet, her şeyi biliyorsun anlaşıldı ahsjd
👍🏻 10 yıl diye boşa demedim belki daha uzundur sjskd
Sananeli bi’ adın mı vardı
youtube.com/shorts/TqYDZIgSJCo?si=EB6ZOlb_XVnuKO4c
https://youtu.be/fD92E86DWvY?si=wMdn_o_y82MeTwZA
Gelir tabi baska eski var mı seni tanıyan hep ergen dolmus bura biz yaşlı kalıyoruz artık
Kazık çakacağız bu siteye, neydi o emekli albayın adı onun gibi olmadan siteden gitmek yok ajahs
mercan dede 😅 ben onu ölmüştür diye düşünmüştüm geçen sordum adam hala yasıyor
Mercan değil yav mehcap mıydı neydi adı. Benim sitede ulaşmak istediğim nokta o adam, 80 yaşında da buradayız vizyon sahibiyiz ajsjf
Aynen mehcap 😅 sen bu gidişe olursun zten hayor bu kafat takılıyorsun bari boş durma para kazan admin ol. Ben çok durmuyorum gidip geliyorum
Başka platform kullanmıyorum, senin instada orada burada geçirdiğin vakitle hemen hemen aynıdır benim burada takıldığım süre. Ki evli olmana rağmen 😆
İşe git gel gez toz ben de aktif değilim bu ara giriyorum kocisimde Şu an oyun oynuyor haksjs
Aksjd kocişe selamlar
as seni tanımaz ama shks
Olsun eski bi’ dost dersin ahsjd
28°F (Feels Like 22°) bi taraflarimiz buz tuttu.
Çok yağmurlu. Yerler göl gibi.
evet bereket neyseki bakalım barajlar kaç olacak
Bakalım… Baya yükseleceği kesin.
Bizim buralarda bol yağmurlu.
neresi
AntaLya...
antalya güzeldir ya yaşamak isterdim orada
Güzelliği kalmadı... İStanbuldan hiç bir farkı yok...
İĞrenç ötesi bir trafik ve heryerde insan...
Günün 2 saati fix trafiklerde geciyor.
her yer öyle Ankara'ya gittim geçen aynı eskiden basabas giderdik istanbuk daha iyi İstanbul'da 120 ile gidiyorum şehir içi Ankara'da 80e çıkamadım 4 seritli yolda
Haklısın...
Nufusun artması hiç iyi değil. sadece hayatı zorlaştırıyor.
Evet birde önüne gelen ülkeye girdi
Maalesef toplama kampı gibi olduk...
Ve bu durumdan çok ama çok rahatsızım.
Sen birde İstanbul'a gelher yer arap
Antalya hiç farklı değil...
Dünyanın en pahalı şehirlerinden birisi oldu bir anda.
Araban var he helal 😆
evet darısı herkese olsun
Adamsın
Harikaaaa bol yağışlı
Adanda hava acik sorun yok
Fırtına yağışlı bulutlu
İst yagmurlu fırtınalı
Yeni ford fiesta mıydı bu
evet yeni tutulmayan model
Senin bi şikayetin var mi? Guzel araba ama. Bende de 2013 modeli var.
Tramvayda ya m1 havalimani metrosu ya da t4 haatti galiba 😄
evet atatürk havalimanı metrosu bayrampaşa maltepe durağı sjsk ben çok seviyorum arabayı tek sıkıntısı motor zayıff yani hız sevenler alırsa beğenmez ben hız sevsem de İstanbul'da pek hız yapamadığım için umursamıyorum
arabanın hızlanma hızı düşük eşimde clio var 2020 model canavar gibi kalkışta uçuyor filan turbo motormus herhalde
Hım seri bi araba değil galiba. Motoru mu küçük acaba? Bi gün param olursa yine ford alirdom heralde focus ya da Mondeo😄
Kendi segmentine göre iyi yol tutusu harika cidden bana çok güvenli geliyor o yüzden 150de tek parmağımla sürüyorum shjss ama çok basmaz max 170 basar. Hızlanması yavaş kalkıştan sonra rampada suanlık iyi çekiyor çok bayılmaz. Bana yetiyor valla ama çoğu erkek sevmez bence
Fiestanın yol tutuşuna kimse laf edemez zaten. Bu arabayı denemek isterdim 😄
Bak 2013 1.5 dizel fiesta ile en fazla bu oldu 😅
https://hizliresim.com/jw8f9vq
Oha ciddi mi benim arabada cıkar o zaman ama eşim zorladı 160dan sonra direksiyon titremeye başlamış ben yapmadım hiç ben max 150ye çıktım yeni aldık zaten 5 aylık bir araba
Bu arada 2012-2013 en çok tutulan kasa değil mi
Evet. 2012 bi alt kasası. Bu 2013den sonrası ön ızgarası değişik işte.
O titreme bende de oluyor ya. Senin araba üstüne de çıkar bence. Denemek isterdimm. Arada biraz basın ya motor açılsın araba yeni 😅
Allah kaza bela vermesin inşallah. Dikkatli kullanınnnn
Amin aminn allah sana daha iyilerini nasip etsin daha cok basabileceğin araçlar 😅 çıksa bile sürmem ben bunarada güven vermiyor asla
Amiinnn.
Ya bende kimseyi tehlikeye atmadan boş yolda deniyorum . Valla trafikteki ki sığırlar gibi öyle makas ata ata hız alslaaaa.
Anladım onu zaten ama kendi canınada yazık bizim arabalar oraları görse bile bmwde 250 basmakla bizde 100 basmak gibi olduğu için ben riskki buluyorum bizim araba tarzı arabalarla hızı
Haklısın. Doğru diyorsun valla🙄
Aynısı İstanbul zaten
her yeri aynı galiba normalde bizm ora sakin haliç hareketli olurdu bugun aynıydı ikisi
Sizin ora nere
bayrampaşa beyoğlu arası gidip geliyorjm her gün
Hmm bizim Beylikdüzü aynı maalesef
Ya orası İstanbul değil bence 😅
Niye değil ya 😢
Ama bende sürekli esenler tarafına geliyorum 😡
Çok bir şey yok zaten bu tarafta gelmene gerek yok ahjs
Üni var bende meraklı değilim İstanbul trafiğine😢
Nerde üniversite
Yıldız
Davutpaşadaki kampüs mü bende YL düşünüyorum orada ama gözüm yemiyor
evime cok yakn arabayla 10 dk bile yoktur
Evet ora gözün yemeyecek ne var çok basit bence hangi bölümü istiyorsun
Eğitim alanında yapıcam YL bölüm yokkafamda ne olursa Şu an zaten devlette calısıyorum hatta marmara üniversitesi bize özel kontenjan açmoştı yazın geçmekten basvuru yapamadım
Ne iş yapıyorsun sen
öğretmenlik
Hmm bende yks çalışıyorsun sandım en başta hatta YL yi de yıldızı kısaltmak için yazdığını sandım fksla
Hahah yok ya yüksek lisansss geçti o işler bizdenn
Yaşın kaç oldu
25
Ne güzel arabayla gidip geliyon kurtuldun bir sürünüyoz fkska
İnsallah darısı sanaa bende okudum çalışıyorum aldım sjsksk hangi bölüm seninki
İnşaat benimki
iyiymis
Ya ayh arabası da var mış
Ilık rüzgarlı klasik sonbahar
Her yer soğuk bebeğimm
bura soğuk değil aslında ya çok yağmur var sadece
Araban guzelmis abla gule gule kullan 😅
amin daha iyisi senin olsun
Hem senin hem benim ikimizin de daha guzel olsun aminnnnn
İstanbul yıkılıyor
aynan bir ara gelirken araba ucucak diye korktum
Evet ciddi esiyor
Bende marinada teknede kaldım gece rüzgar nedeniyle
Bişey olur diye nöbet tuttum resmen
bir gün bnde tekne kiralamak istiyorum İstanbul'da ama ne için kiralıcam bilmiyorum
Amaçsız ca bir kiralama😀
Yardımcı olurum kirlama yapacağında
Ya sağol aslında eşimin doğum gününe kiralayım diyorum da pasaport alıcam o ara ahsk birde kışş hiç tadı cıkmaz
Kışın evet çok doğru bir zamanlama değil
Kesin batar benim sansıma
Niye yahu😀
Bişey olmaz
Ben hem alım satım hem kiralama yapıyorum
İyiymiş bizde bir ara ev almak yerine tekne mi alsak dedik büyük sonra saçma geldi 😅tabi bunu samsunda yapacaktık
Yok yok ev iyidir 😀
Güneşli soğuk
Hiç sevmem o havayı 😅
Nalet hava ilkbahar olacak hava aşk kokacak (opsiyonel -sevdigin başka koku da olur:))
benimde en seveiğim ilk bahar 😅
AA ilkbaharın güneşli gününde bir ağacın gölgesinde piknik yapmayı de sever misin¿
Kuru bir soğuk.
hiç sevmem bir gün intihar edersem kesin öyle bir havafa ederim
😄
Soğuk
Soğuk
Biraz serin
Yağmurlu
Yagmurlu
Soğuk
yağışlı ve soğuk
yağmurlu
Fena değil