İzmir’de bir vatandaş, göle dönen sitede kanoyla dolaştı.
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) November 26, 2023
pic.twitter.com/RhMX7k1rFk

İzmir’de bir vatandaş, göle dönen sitede kanoyla dolaştı.
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) November 26, 2023
pic.twitter.com/RhMX7k1rFk

Gerçekten fena bir yağmur yağdı. Salı günü öğleden sonra yine geliyor diye uyarı veriliyor. Böyle doğa olaylarında belediyeyi suçlamak en saçma davranışların başında. Her ilde benzer şeyler olabiliyor ama böyle beyinsizlere anlatmak zor. Depremi bile hak etmişlerdir diyenler var ne diyim daha ben
Adam kanoyu nereden bulmuş ya :D Güldürdü ama çok zor bir süreç.. Kesin bir şeye ulaşmaya çalışıyordur. Çok geçmiş olsun. Umarım tekrarı olmaz.
İstanbul'da hava buz.. Kar soğukları var.
valla baya su basmış her yeri
Bizim burası da öyleydi.(Batman) Neyse ki şu an iyi ama ne olacağı belirsiz. Sel yüzünden birkaç ailede acı kayıplar oldu maalesef. Üzücü böyle şeylerin yaşanması. İnsanlar hâlâ çok bilinçsiz. Uyarılar yapılmasına rağmen dikkate alan çok az kişi var.
Cevap
53Cevap
Ankara da yağmur var ve kapalı bir hava
Yani biraz yorumları okudum çoğu hakkediyor gibi saçma şeyler yazmış allahin verdiğini partiye nasıl bağlıyorsunuz ben anlamış değilim?
Çoğu esnafın emeğine yazık oldu evler eşyalar çocuklar hep rezil oldular. allah afatsiz versin geçmiş olsun herkese 🤞🏼
Hafif yağmur havası var Ankara'da. İzmir konusuna gelirsek de Alsancak'da Kıbrıs şehitleri caddesinin oralarda alt yapı maalesef yok.. Her yağmur yağdığında aynı manzara
burada da< Ankara > fena yağdı, fakat bulunduğum bölge çok yüksek olduğu için sel basması filan olmadı çok şükür aşağılarda da olmamıştır inşallah
Dün aniden bastıran yağmur yüzünden sırıl sıklam olmuştum.
Ve bu tablolar İzmir için şaşırtıcı değil çünkü her kuvvetli yağışta böyle manzaralar oluşuyor.
Şimdi gelir belediyeyi kötüleyenler... Deniz kenarında bile dalgalar 5 10 metreye yakınken talıp tüm drenaj sistemini çökertmesi normaldi... Ama garip olan bişey dün akşam 22.30-23.00 civarında gaziemirden bornovaya gelirken jarabağlar tarafı sırılsıklanken hilal metronun orlarda gram ıslaklık yoktu şaşırdım
Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah 🙏 şu an burası İstanbul yağmur çamur yok sma aşırı derecede soğuk ve fırtına var
Tunç soyerin yeniden aday olmakla ilgili bir videosu var açın izleyin. Nasıl dalga geçiyor insanlarla.
İskenderun da aynı merak etme
Depremde batmıştı bir miktar her yağmur da ilerliyor deniz sahile doğru
İzmir'e müstahak... Halen CHP'den vazgeçmiyorlar. Yazık kafalarına. Hizmet alamıyorlar üstüne gelen başkanları zenginletiyorlar
evleri yıkılan deprem zedelere de müstahak akkoyunlar
@zMejorGato Chp CHP'likten çıktı AKP'ye çalışan bir CHP söz konusu. CHP çizgisini Kılıçdaroğlu ve sonrası çoktan çıktı. O eski CHP yok. Kafanıza sokun artık. Oy moy vermeyin
ona oy vermeyipte depremde kafanıza çay atanlara mı vercez
@zMejorGato şu an CHP=AKP.
başka seçenek yok
genede vazgeçmem ben
@zMejorGato sen 10 aralıkçı dersimcilere vermeye devam et
napacam ekonomiyi batırana hayvanları toplatıp öldürmek isteyene mi verecektim
@zMejorGato oy verme madem. Kullanma
Bizim buralar Kordon tarafı su içindeydi, hep böyle oluyor deniz Kordon'u yutuyor ama aksiyonlu geçiyor baya zaman.
İzmirde yaşıyorum her yer kötü durumda çoğu yerde elektrikler gitti 😢
Evet özellikle Mavişehir ve sahil şeridi çok kötüydü denizin taşması falan. Umarım kimse zarar görmemiştir. Bakalım işe nasıl gideceğiz yarıin
Bugün dolu yağdı dün aşırı soğuktu arkadaşım bizim restoranta gelirken garip birley giymişti
bir şey*
İyi akşamlar...
İzmir Buca şirinyer deyim buralarda sıkıntı yok... Sahil kesimler sıkıntılı ...
Geçmiş olsun her nerede afad a maruz kalmış kim varsa :/
Dışarısı çıplaklar ile dolu, zina almış başını gidiyor namaz yok, daha çok felaket gelir basimiza
Belediyeler çok iyi altyapı çalışması yapıyor maşallah
Geçmiş olsun, yağışlar burada da var kar yağarsa daha iyi olurdu
Karşıyaka'ya sel basmadı altyapı ile alakalı demek ki
Su basması normal, deniz seviyesine ev mi yapılır
Arabaya ipi takıp board ile kaymak eğlenceli olurdu
Evet sahil kenarları, yollar çok zor durumdaydı. Bu saatlerde sakinleşti biraz.
Deniz taştı bizim burda… Çok üzücü, korkutucu, çaresiz hissettirici..
Bu yaz oraya taşınmayı düşünüyoruz kötülemeyin şimdi😅😅
Yağışlı ayrıca ilk defa buna şahit olunuyor yani deniz seviyesi taşması bir yerde anormal
Deniz taşmış galiba İzmir'de Allah yardımcınız olsun
Sabah kum fırtınası vardı akşama doğru ufak ufak yağış.
Ben de İzmir'deyim, ama burada çok fazla yağmur yağmadı.
Yani yağdı, ama sel falan olmadı.
Türkiyede 2 şehri sevmiyorum. İzmir ve Konya. Ikisi de aynı şeyin farklı varyasyonu.
Neyse soruya gelirsek hava çok soğuk burada
Antalyada dün açık battı çıktı kalamadı hepsini su bastı
Ankara’da da iyi yağdı bayağı ama sel yok şimdilik.
Komşu il Aydın'da durumlar aynı ama sanırım İzmir e etkisi biraz daha fazla olmuş gibi.
Vurdulu kırdılı baya hareketliydi uçan çatılarla dövüşüyorduk bir onlar vuruyırdu bi biz vuruyırduk ama hep onlar galip geliyordu
Soğuk ara ara kar yağışı var ama genel olarak yağmur, fırtına bir tuhaf yani
İzmir’de her yeri su basmadı, fırtına sebebiyle Konak’ta taşkın yaşandı.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim buralarda hava soğuk ve kar yağışlı. Geceleri -15 20 derecelere kadar hava gidiyor.
İskenderun'da da aynı manzara sahildeki deniz taştı çoğu esnaf zor durumda dükkanları su bastı
Alt yapı yaptım diye bağıra bağıra söylüyordu birileri demek ki yan gel yat yaptı belli idi zaten
Vay be her yeri su götürmüş
evet baya
Bizim burada sağanak yağış var
Fırtına ve yağmur bir de kar gelicek
burada kar soğuğu var
dün yağmur gece kar
istanbuldayım, çok soğuk
nazlı yağıyor Ankara'da
Ah izmirim vah izmirim...💔💔
Bu sefer yine balina çıktı mı shsjdh
İzmir deyim bir yeri su basmadi
Akşamdan kalmasındır farketmemişsindir😅
@BlackDeacker başka yere baglasinlar tasmani ben alkol kullanmıyorum olduğum yerde su basmadi yüksek rakımlı yerdeyim arada varsa beynini kullan 🤣
Bu akşam soğuk gibtigimin yerinde
Biz de bir şey yok 😄
İzmir medeni yerdir doğal
izmirin alt yapısı bkk gibi
Biz alıştık normal geliyor
Yağış yok fakat şiddetli rüzgar var.
Eskişehir'de misin
Rüzgarlı ve uludagin sogu çöktü
İzmir bugün fenaydı harbiden
Evet gün boyunca hava yağmurluydu
Manisa salam yagdi ama su basan yer olmadi
Yağmurla başladı, karla devam ediyor 😎