Umrumda değil
Elbette dikkat ediyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

En güzel boykot ikame ürün üreterek yerli malına destek vererek yapılır.
Biz yerli ürün üretecek girişimcilerin önünü tıkıyoruz. adam yerli ürün üretmek için yatırım yapmaya başladığında onu bürokrasiye, vergiye boğdurup yerli ürünün önünü kesiyoruz.
Sonrada gelip boykot ile uğraşıyoruz.
Şöyle düşün sen bu gün 1 araba aldığında 2 araba parası devlete vergi veriyorsun.
Aynı şeyi bir yerli ürün üretecek şirket için düşün ne kadar bürokratik evraklara para veriyor boş yere.
Ne kadar tesis, makine, cihaz, araçlara para döküyor sonrada dünya çapında ciro yapan firmalar ile yarışması bekleniyor. haliyle sonuç hüsran oluyor.
Yani sistemin kendisinin beslediği markaları siz boykot edemezsiniz.
Bu hükümetin herşeyi yalan, herşeyi sahte. Lafta İsrail karşıtı, antiemperyalist, gerçekte onların en yakın dostu.
Kimse kusura bakmasın, yandaş medyanın gazıyla çalışmıyorum. Sermayenin dini, imanı, milliyeti, ahlakı, vicdanı olmaz. İsrail veya başka herhangi bir ülke, hiç farketmez.
Boykot ürünlerini satmasalar sorun kalmıyor zaten satarak boykot etmek de enteresan
Orası ayrı dert zaten
Ülke sınırları içinde olan her şeyi ülke ekonomisine fayda veya zarar verir. Gümrükten geçtikten sonra önemi yok. İnsanlar bunu algılamıyor. Coca cola satın alıyorlar İsrail füze atsın diye sonra o kolayi döküyorlar. İsrail'e destek vermiş oluyorlar otomatik bunu algılamayacak kadar cehalet hakim
Verilen akıl nimetini kullanamıyor millet üzücü..
Aynen. Sosyal medya da beğeni almak için yalandan show yapıp paylaşım yapsınlar. Milletin olayı bu
Son zamanlarda çok dikkat ediyorum ondan öncede yerli ve milli ürünlere yoneliyordum ilk alternatifini bulamadığım şeyler vardı onları alıyordum mecburen şu an hic bir güç evime boykot ürünlerini sokamaz. En azından elimden gelen buydu ve yaptım diyebileyim öbür dünyada..
Kesinlikle tarafımız belli olsun en azından başka bir şeye gücümüz yetmiyor şuanlik maalesef ki
Öyle.. Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌸
Cevap
12Cevap
Ben aldığım ürünlere bakmıyorum hangi ürün malı diye. umarım masumlar ölmez artık
Peki
Birincisi umursamam. İkincisi edilen boykot edilen ürünler İsrail'e değil, mahallenin marketine zararlı. Adam almış, koymuş rafına. Parasını ödemiş, satamazsa o kaybeder İsrail değil
Peki
Çoğu insan duyarsız, umursamaz. Bunu siyasî bir olay gibi görüyorlar fakat insani olarak zaafa uğramışlar. Boykot ediyorum!
👏
Ülke o kadar cahil ki ürünleri boykot edicem diyip ürünleri satın alıp döküyorlar bu şekilde boykot ettiklerini düşünüyorlar
İbretlik cahiller 😅
Ucuz olan neyse onu alıyorum, boykot etmek gibi bir lüksüm yok💁🏽♀️
Hükümet olarak yapılmayanı ben yapmam adamlar anlaşma yapacak ben boykot olmaz
Peki
Artik biktirdi bu sozler sunu anlayin artik boykot bir ise yaramaz kimse savas ciksin diye de bu urunlerden almiyor kendinizi guncelleyin
Bıktıysanız görmezden geliniz...
Gormezden geliyorum evet ama dusunceleri muallakta kalan insanlarin da kafalari netlessin istiyorum senin kahrol israil demenle israil kahrolmaz, uretimi parayi gucu eline gecirirsen yaptirimlarin olur aksi halde bos lafla peynir gemisi yurumuyor
Herkesin Fikri düşüncesi farklı ama insan bir şekilde tarafını da belli etmeli
Ben masum insanlarin yanindayim ve bu masumiyeti goz onune alirken irk dil din cinsiyet ayrimi gozetmiyorum iki tarafin da masum insanlari icin uzuluyorum taraf tutmuyorum ve illaki bir taraf tutacaksam Turk olarak Turkiyemin yanindayim ulke cikarlari disindabirsey beni ilgilendirmiyor
Dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı 😊
Hepsi israil malı Galiba hacı şakir bile
Öyleymiş
Dikkat etmeyen CHP'li olabilir ( istisnalar kaideyi bozmaz.)
Umurumda değil
Peki
Fiyatı uygun olursa aliyorum
Umrumda değil
Peeki
Stok yaptım ucuza herseyi alıyorum 😅😅😅😂😂
Eferim sjjd
Iponeda İsrail malı çöpe atsınlar 😅😅😅😅
Atsınlar tabi 😅
Almıyorum
👏
Biz size Çin ürünlerini boykot ediyor musunuz diye soruyor muyuz? Siz Arapların sorunu israil
Arap değilim müslüman bir Türküm ayrıca çin ürünlerini de boykot ediyorum boykotlu ürünler derken hepsi içinde kim zulmediyorsa ona karşıyım...
Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. Türklüğü unutmuş, cemaatler peşinde Arap yalakası yığınlar görüyorum. Yahudi Arap çatışmasından bizene? Zamanında bizi arkamızdan vurdular, torunlarını düşünmediler. Şimdi 350 milyon arap bir halt yiyemiyorsa ben neden rahatımı bozayım?
Sen öyle olduğunu düşünmüyorsun ama öyle 😊
Dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Filistin falanda umrumda değil, herkes şov peşinde. Neyse İsrail 1 aya hamas'ı yok edecek zaten.
Tamam peki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?