Dünyada Filistin destekçisi bir halk var, Bizim Türk Halkının içindeki bu tipler kime hizmet ediyor?

Dünyada Filistin destekçisi bir halk var, Bizim Türk Halkının içindeki bu tipler kime hizmet ediyor?

Jenna Ortega, arkadaşı filistin paylaşımı nedeniyle seriden kovulunca oda kontratını sonlandırmış

şu yorumlara bakın

Abi her yerde görüyorum ya norveçlisi bitmiyor amerikalısı bitmiyor hatta israillisi bile bitmiyor öyle diyeyim,

herkes hep birlikte filistindeki masum insanların yanında duruyor ve israil hükümetini durdurma çağrısı yapıyor.

Ama abi bizim içimdiz de bak ayrıştırmak istemiyorum ama zorla yapıyorlar, kemalist geçinen tipler arap arap arap öyle algılarına yerleşmiş ki

toplumda bir ruh oluşmasına engel oluyorlar.

küfrettikleri osmanlıyı bile hançerlediler bak onlar filan falan diyorlar ki yapmış dahi olsalar atalarının suçunu neden masum bebekler ödesin? bu bile insanın aklına gelir yani

abi ne oldu size, nerede kayışı kopardınız ben bunu merak ediyorum o nokta nasıl bir nokta