Saçma buluyorum.
Bebek katili değilim, ediyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Protesto edilmesi taraftarıyım ancak;
Bu işi bireyselliğe bırakırsak memlekette huzursuzluk, iç çatışmalar alır başını gider. İşletmelere girip ağza alınmayacak sözler sarf edenlerde var, bağırıp çağıranlarda.
Birlikten kuvvet doğar mantığıyla devlet olaya el atmalı. Tüm ürünlere ambargo uygulanabilir. Orada da can bulan birtakım sorular doğar.
Biz bu İsrail'e veya yandaşlarına ne kadar bağlıyız.
Filistin'e ne kadar bağlıyız
Filistin' e hiç bağlı değiliz
O halde gerek de yok
Mesele zaten Filistin meselesi değil. Mescidi Aksa meselesi.
3 din için de kutsal bir yer. O yüzden bir şey yapmazlar.
Cevap
10Cevap
israili bi değil devletimis protesto etmeli ve içinde israil malı olan her türlü ürünün ülkeye giriş vergisi 6 katına çıkarılmalıdır. Böylece herkesin samimiyeti de ortaya çıkmış olur
Sanki vergileri atmasa almayacaklar.
100tl olan şeye ben 600tl vermem
Onu demek istemedim. Herkes protesto etmek zorunda değil. Sen şimdi de almayabilirsin. Kimse seni al diye gırtlağına yapışmadı.
bence israil için ayrıcalık yapılabilir çüünkü bunların tek ürettikleri şey vahşet... çocukları öldüren insanlara insan olarak bakmam. Hatta eskiden adolph hitlere kıardım meğer adam bunların ne pis bir ırk olduğunu görmüş ondan yapıyormuş. İsrail, sırplar bir de ermenileri dünyadan silmek laım, bunlar asla rahat durmalar ve sanıyorum kabilin soyundan gelen sırtlanlar bunlar
O zaman her devlet biraz İsrail ve Hitler. Türkler de tarihe bakarsak savaşçı bir milletimiş ve savaşın olduğu her yerde ölüm vardır. Olaya duygusal niye bakıyorsun? Kıbrıs çıkartması zamanında onlar Yunan, Kurtuluş Savaşı ve 1. Dünya Savaşı sırasında Fransa ve İngiltere taraftarı olan bir ırk değil mi, Araplar? Yine Azerbaycan, Ermeniler arasında olan Karabağ Savaşı sırasında Ermeni taraftarı olmuş bir millet. Kendi tercihinin bedelini ödüyorlar. Onlar, ne zaman bizden yana oldu ki biz olalım? Fazla duygusal olmamak lazım.
Onlar bizim askerlerimizi öldüren insanların yanında olurken daha mı insanmış yani?
ben daha önce de yadım ben filistini sevmem ama çoluk çocuğun katledilmesine de bir milleti sevmiyoru diye tepkisi kalamam, bu insan olmakla ilgili bir şey, filistinliler tarhte bie hainlik yapmış olsa da ben çoluk çocuğunölmesine bu duygularımı karıştırmam. Yasık o sabilere
Her savaşta çocuklar da ölür ve dünya devam ettikçe savaşlar da olacak. Hepsine kol kanat gerecek durumda mı ülke? Baksana, toplama kampı gibiyiz. Afganı burada, Arabı burada, Suriyeli burada.
Ben protesto edeceğim
Senin kararın
Benim kararım
Ediyorum. Bu olayların öncesinde de ediyordum. İnsanlar bu durumu hiç umursamıyor ama ölünce bunun hesabını veremezler. Bile bile onların malını alanların , İsrail askerinden farkı yoktur.
Ediyorum edilmesi taraftarıyım ama bunu amborgo şeklinde de uygulamamız lazım evet halk olarak tepki gösteriyoruz işe yaradığını da düşünüyorum bir kısmı arz talep meselesi açısından
Sırf Ben kola içmeyeceğim diye İsrail'e bir şey olacağını düşünmüyorum
Kesinikle, dünya kadar ürünleri var zaten.
Israili boykot etmeyenler bebek öldürüyormus... Kafalar yine on numara.
Kesinikle 😃
İsrail malı ürünlerden haberim yok. Araştırmayı da düşünmüyorum
Hiç paylaşan kişilere de denk gelmedin mi yani ben de araştırmadım ama zırt bırt birileri paylaşıyor
İyi olmuş gelmediğin.
Yani ben görmekten bıktım.
protesto etmiyorum diyen bebek katilimi oluyor bu soruya göre
Ben değil, az önce instagramda biri öyle yazmış.
Kim
Pardon yorumlar karıştı
Etmiyorum. Masum insanlara üzülüyorum ama Filistin umrumda değil açıkçası.
bir şekilde mecburen almak zorunda kalıyoruz , buna kökten çözüm bulunmalı aslında
Ayırr acımı içimde yaşıyoyum
Elimden geldikçe dikkat ediyorum.
Benm param onlara nasip olmasn
Evet pirasalirosto ediyorum
Ediyorum
Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?