AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlk siyasi islamcı kimdir hic düşündün mü?
Bunlar da onun alt kadrosu iste ne bekliyorsun?
İlk sorum senin icin biraz zor olabilir ama tarihte hangi ulkedeydi hatirlamiyorum ama adamin biri cıkıp sarikla hocalarla birlikte poz falan veriyor muslumanlik icin savasacagiz doyip hocalardan yardim istiyor sonra savasi kazaninca hocalarin hepsini kesip biçerek sehid ediyor. Din icin de olur olmadik seyler soylemeye basliyor.. siyasi islamci nasil olunurmus herkese ornek oluyor
Bu sorunun cevabını bilmiyorum söyler misiniz
Hayir soylemem canım. Bilmişsinki soyletmeye calisiyorsun. Ama bekle az kaldi rahat rahat agzimizi doldura doldura soyleyecegimiz gunler de gelecek. O zaman da siz agziniza bile alamayacaksiniz 😜
Ne diyorsun anlamıyorum. Gerçekten bilmiyorum
Sen bilmiyorsan ben nerden bileyim. En iyi senin gibiler bilir halbuki.
Benim gibiler derken?
Benim gibiler derken?
Boyle cok bilgili görmüş geçirmiş. İyi egitim almis bir ailede yetismis. Siyasal islamcilari falan sevmeyen.. sozin cok iyi bildiginiz bir kisi bu kisi
Teşekkür ederim ama ailem o karndar bilgili kültürlü değil ve muhafazakar. Aklı başında sadece v
Ben varım
*ailem
Faydalari olmadigi gibi sadece zararlari oldu. Siyasal Islam zaten ülkeye hizmet icin iktidari kosturmuyor, ülkeyi acimasiz sömürüp zengin olmak icin iktidari kosturuyor.
Bunu anlamayan insanlar hala var.
Halkin yarisi "Adam namaz kiliyor, ondan zarar gelmez" kafasina sahip olunca. Son senelerde tüm büyük dolandiricilik vakalarina baktigimizda hepsini ortak noktasi var, hepsi din iman girmis ise.
Tosuncuk bile konusmalarinda Allah Peygamber giriyordu konuya, Hristiyanlar önümüzde diz cökecek, Müslümanlar tarimda dünya birincisi olacak gibi gibi sözler.
Ulkeye yararlari var ki milletin destegi hic dùşmùyor
Anlat
Ben niye anlatiyorum ki destekleyenler anlatsin
Ben gordugumu soyluyorum
Kàmalizm'ciler niye destekleniyor bu ulke de
Hizmeti de yok bi bhoku da😂
Bak benim ağzımı açtırma defol git bu sorudan. Atatürk ananı ananı bellemiş belli. Sakın cevap yazma. Konuşmaya hakkın yok
Ataturk e Kim laf edebilir mk şıllığı Ataturk bu ulkenin kurucusu ona laf etmek kimin haddi
Konusmaya hakkiniz yok die die kaybediosunuz zaten
Sizin yuzunuzden bizde kaybedioz yapacaginiz işi de seni s2yim de rahatlayayim
Ağzını topla. Atatürk'e hakaret eden o toplardan zannettim kb. Ayar oluyorum öyle insanlara. Ben kemalistim ve bu ülkeye yararlarım çok oldu. Bilip bilmeden konuşma
Knk Atatürk'ü sevmediğini düşündüğüm için konuşmaya hakkın yok dedim çünkü bu ülkenin kurucusuna laf eden ve sevmeyen herkesin konuşmaya hakkı yok
Ama siyasal İslamcı gt verenlerin hiçbirinin bu ülkeye yararı olmadı...
Sizler gozunuzu kapatmaya devam edin Boyle konustukca sizin zihniyet ile bizlerde kaybetmeye mahkum oluyoruz zaten
Adamlar iha yaptii siha yapti gemi yapti araba yapti kopruler yapti havalimanlari yapti yollar hastaneler yapti tùneller yapti marmaraylar yapti okullar yapti
Siz kòrsùnuź goremiyor olabilirsiniz ama biz goruyoruz neler yaptiklarini
Bu solxular sadece muhalefet yapiyor bi bhok yaptigi da yok kandirmayin kendinizi Ataturk chp yi kurmasaydi * destek bulamazdi Ataturk un kurdugu parti oldugu icin 100 yildir destek veriyor bu millet yoksa hic bi bhoka yaramiyor o parti
Yalan sa yalan de
30 yildir karabag sorunu vardi bu islamci dediklerin sayesinde karabag kendi ozune dondu Rte gibi bi lider olmasaydi Libya da africa da balkanlarda akdeniz de mavi vatan da bizim varligimiz bile olmazdi Xoktan yedilerdi bizi yunanistan da konuşlanan abd
Suriyede konuslanan pkk kuzeyde rusya diger yanda ermeniler bizi coktan kiskaca alip yerdi
Ekonomik olarak zor zamanlar gecirdigimiz ortada ama Ulkenin cb da cok iyi bu konular da yigidin hakkini vermesini de bilioz biz sizler gibi kòrù kòrùne bağlanmıyoz biz
Eğer ki bizi yönetiyorlarsa yapmak zorundalar zaten... Ayrıca demokrasiyi yok ettiler. Ekonomiyi bo k ettiler... Cemaatleri güçlendirdiler. İki tane terörist partisini meclise soktular.. andımızı yasakladılar. Erdtadoğan'ın biri röportajında Erdoğan anayasadaki Türklük kavramının silinmesi gerektiğini söyledi. Bu ülkede insanlar korkudan eleştiri yapamaz hâle geldiler... Ben depremzedeyim. O kadar can gitti bugüne kadar neden binaların iyi yapılıp yapılmadığını adam akıllı kontrol ettirmedi? Ekonomiyi anlatmama gerek yok. Sürekli merkez bankasında açıklar oluyor onun faturasını da bize kesiyor. Daha çok vergi yükünü arttırıyor. Şimdi neden o kadar açık oluyor o merkez bankasında? O paralar nerde? Mecliste Atatürk'e ayyaş dedi... Daha sayayım mı? Ben napayım köprüyü camiyi zart zurtu? Ülkemde mutlu değilim. Bilime o kadar önem verilmiyor. Eğitimi bitirdiler. 100 şey yapıyorlarsa bu 100 şeyden 90 ı boktansaa ben napayım onun yaptığı iyi şeyleri? Bu ülkenin en başarısız Cumhurbaşkanı diye tarihe geçti daha nolsun? Bu da başarı değil mi? Ülkeye milyonlarca mülteci soktu ve sokmaya da devam ediyor. Bu sessizce işgal değil mi? Bu da bir başarı. Ben hiçbir partiye bağlı değilim o yüzden şu parti şunu yaptı böyle yaptı diye bana eleştiri yönlendirme. Ben lisedeyken anaokulunda çocuk gelişimci olarak güzel projeler yapıyordum ve çocuklara eğitim veriyordum. Şimdi de sosyal hizmetler okuyorum devletime ve milletime hizmet etmek istiyorum. Siyasal İslamcılardan çok bu ülkeye katkım oldu. Onların verdiği zararları saysak bitiremeyiz...
Bak knk ben kime körü körüne bağlanmışım anlat hele bilelim? Bugüne kadar CHP'ye bir kez bile oy vermedim AKP'ye de vermem. Ben z
Siyasal islamcilar dedigin bugunun hùkùmeti
Sen kòrù kòrùne desteklemiyor olabilirsin Biz bu secim de kazaniyoruz derken 11 il de ki depremzedeli vatandasimizin destegi ortada Ana dolu zaten destek veriyor 6 parti ortak oldu akp hukumeti yine kazandi
Kazanan kazaniyor niye kazaniyor die dusunun egiitim diosun bilim diosun ekonomi diosun o diosun bu diosun bu millet kòr degil onlar da farkinda ama bizler de biseyin farkinda olmaliyiz chp ile yola cikan yolda kalir
Neyse ya siyaset yapan ùskùdarı gecti bize bi faydasi yok secim sandiklari koyuldu bu millet tercihini akp den yana kullandi daha uzerine konusmak boş yapmaktan oteye gecmez sana iyi gunler Ben uyuyayim artik nobetim var
Ok. İyi günler
Hiç bir faydaları olmadı zeka seviyesini düşürdüler ülkenin
Dua ederek 10 milyonluk araçlara binen insanlar haram yemiyor söyleyeceklerim bu kadar.
Siyasi İslamcılar derken neyi hedef aldın tam olarak onu anlamadım
İslam'ı kullanarak siyaset peşinde olanların ve İslami kullanarak zengin olanları
Hım anladım onlara yazık zaten bu dünyada olmasa bile ahirette
Hakkımı helal etmiyorum
Bende öyle
Hiç bir yardımı olmadı. Ülkeyi her zaman zarar soktular
Türban sorununu cözdüler hic olmazsa
Kendilerinr bile hayırları yok ne ülkesi
Hiç.