Online fal sitesindeki falcının aşırı samimi olması normal mi özür diledi sonrasında?

İnternetten öyle eğlenmek için fal yollarım öyle inancım yoktur ama pozitif şeyler duymak hoşuma gider. Neyse böyle bir site var gerçek falcılar var biraz para verip fal baktırıyorsun. Orada bana ara sıra yazan dengesiz bir çocukla ilgili fal baktıriyorum. Mesela aylardan ekim ne zaman yazacak diyorum mesela aralık 15 mı onu adam görüp her seferinde söylüyor ve çıkıyor. Henuz bu çocukla görüşemedik benim skntilarimdan dolayı neyse. İşte adam senin enerjin çok saf ve temiz sen temiz kalplisin senin enerjine aşığım falan diyor. Hadi tamam sonra işte telimi vereyim size özelden de yardım ediyim. Yok dedim. İşte ben boşluğa aşığım vs böyle konuşmaya başladı ve rahatsız olduğumu söyledim özür diledi. Adama soruyorum hani nasıl bilebiliyorsunuz vs işte benim Allahın takdiri hislerim kuvvetli sadece size yaklaşan ve uzaklaşan enerjiyi görebiliyorum sonuçta ben Allah değilim gerisi kader size kalmış diyor. Tamam ama korktum açıkçasi. Sizin hiç başınıza geldi mi? Ne yapmalıyım özür diledi

Online fal sitesindeki falcının aşırı samimi olması normal mi özür diledi sonrasında?