Soru açık ve net! Kendisi bir Savcıyı öldürdürmüş, eşi olan Nebahat Çehre’nin üzerine araba ile bilerek çarparak kaburgasını kırmış, altta attığım fotoğrafta da göreceğiniz üzere kafasının üzerine bardak koyup ateş etmiş yani hayatına kast etmiş, sokak arasında hızlı araba kullanıp bir çocuğa çarpmış ve ölümüne sebep olmuş ve daha bir çok problemle adı gündeme gelmiş bir insan evladı. Bu insan evladını kim hangi amaçla sevebilir? Aklım almıyor gerçekten.
Gerçekten insanları anlayamıyorum. Sanırım sırf Kürt olduğu için bu adamı savunmayı kendilerine vazife görüyorlar. Utanç verici. Dünyada bu adam kadar vahşi çok az insan gördüm. Hiçbir işe yaramaz.
O zaman şöyle düzelteyim cümleyi. Bence hiçbir işe yaramazdı. Savunulmasının tek sebebi Kürt olmasıydı. Türk olsaydı yerden yere vurulurdu. Gerçekten bu kürtlerdeki milliyetçilik anlayışını anlamak zor. Yazık, kadın döven adamı bile gururla savunabiliyorlar.
Doğru söylüyorsun. Ne de olsa dağda kandırılan küçük yaştaki Kürt kızlarını kendi eğlencesine meze edip bir de utanmadan “Kürt kızları kokuyor.” diye hakaret eden Apo’yu savunanları bile var. Taktir sizin. Gerçekten yazık
Sanırım savunulma sebebi Kürt olması. Yılmaz Güney değil de Cüneyt Arkın olsaydı bunları yapan yerin dibine sokulurdu Kürtler tarafından. Ruhu sad olsun Cüneyt Arkın’ın. 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmem.
Ben seni severim. 😅
Adam kadınlar tarafından çok seviliyor Muş, sebebi de mafyavari takılması çirkin kral ksks
Gerçekten insanları anlayamıyorum. Sanırım sırf Kürt olduğu için bu adamı savunmayı kendilerine vazife görüyorlar. Utanç verici. Dünyada bu adam kadar vahşi çok az insan gördüm. Hiçbir işe yaramaz.
İşe yarayıp yaramadığını ölçmek ne sana ne de bi başkasına kalmış bişey.
O zaman şöyle düzelteyim cümleyi. Bence hiçbir işe yaramazdı. Savunulmasının tek sebebi Kürt olmasıydı. Türk olsaydı yerden yere vurulurdu. Gerçekten bu kürtlerdeki milliyetçilik anlayışını anlamak zor. Yazık, kadın döven adamı bile gururla savunabiliyorlar.
İyisine de kötüsünü de sahip çıkarlar, takdire şayan
Doğru söylüyorsun. Ne de olsa dağda kandırılan küçük yaştaki Kürt kızlarını kendi eğlencesine meze edip bir de utanmadan “Kürt kızları kokuyor.” diye hakaret eden Apo’yu savunanları bile var. Taktir sizin. Gerçekten yazık
Bu herifi seven vatan hainidir net
Sanırım savunulma sebebi Kürt olması. Yılmaz Güney değil de Cüneyt Arkın olsaydı bunları yapan yerin dibine sokulurdu Kürtler tarafından. Ruhu sad olsun Cüneyt Arkın’ın. 🙏
Korkak âdi herifin teki
Ruh hastası herif
Çirkin karizmatik
😂😂😂