Askerlerimiz Filistine gitmeli midir? Türkiye mazlumlara el uzatmak için neyi bekliyor?

Askerlerimiz Filistine gitmeli midir? Türkiye mazlumlara el uzatmak için neyi bekliyor?

Hacı baba teklesi mi burası arkadaşım? Bi dön kendi halkının haline bak ne hale düştük, insanlar kirasını ödeyemiyor. Çocuğu üşümesin diye saç kurutma makinesiyle ısıtmaya çalışıp diğer odada kendine asan anneyi, eşi pazara çıkamıyor cebinde 5 lirası yok diye kendini köprüden atan babayı ve nicelerini görmeyecek kadar kör mü oldunuz? Ne filistinmiş arkadaşa ya kendileri dediler biz devlet kuracağız diye sonra kalkıp yahudilere satmadılar mı topraklarını? Bana ne yahu filistinden bana NE? İpini koparan Türkiyeye geldi surisi afganı zencisi pakisi yeter lanet olsun yol geçen hanına döndü memleket daha ne olsun istiyorsunuz?
Hakan Fidan’ın dün gazetede açıklamasını okudum. Eğer ki demokratik kanallarla çözülemezse farklı yollara başvurulabilir diyor.
Cevap
15Cevap
O işler öyle kolay değil gadası
Neden ki askerleri göndersin hükümet İsrail korkar geri çekilir.
O kadar gücün yok ambargo uygularlar zamanında Kıbrıs'a girildi 30 sene ülke kendine gelemedi
Kur'an kurslarında, tarikat yurtlarında, yobaz vakıflarında çola çocuğa tecavüz eden sakallı şeytanları oraya göndermek lazım.
Bu arada sen Filistinin KKTC yi tanımadığını, Kıbrısta Türk Devleti kurulmasına, Akdenizde petrol aramamıza ve daha pek çok şeyimize karşı olduğunu, kınama yayınladığını biliyormuydun?
Osmanlı Osmanlı diyorsunuz, onların İngiliz altınları karşılığında satılıp Osmanlı askerlerini arkadan hançerlediklerini biliyormuydun?
Tarikatlar bu ülkenin namusudur
Allah seninde, onlarında...
Cübbeli Hoca mazlumlara yardım etmemiz gerektiğini söylüyor
Az önce Genelkurmay ile konustum senin gitmeni bekliyorlarmis. Sen git, arkandan gelecekler söz.
Cübbelilinin dediklerini kim ciddi aliyor?
Biz karar mercii değiliz. Savaşa dahil olmak değil durdurmak önemli.
Neden askee gitsin? Gidenlere ozaman maaşlarının 10 misli verilsin...
Cesaretin varsa kadın gönüllü olarak sen git.. Bide soruyu gizliden sormuşsun linç yememek için
Önden sen ve senin gibi düşünenler gitmeli. TSK senin keyfine göre şekillenen bir ordu değildir.
Az önce kimsenin hiçbiryere gitmemesi için emir verdim
Sen de burada klavyenden yaz
Sana tek sorum var evet veya hayır yaz başka bir şey yazma lütfen
Gazzeye gitmek ister misin?
Gitsin de şehit mi verelim zamanında bizi satmış bir ülke için
Ne kadar korkuyorsunuz ya
Hayır mehmetciğimin arap topraklarında kanının dökülmesini asla istemem ortada bi oyun olabilir ucu bize dönücek kendi başımızı korumalıyız
sen sk*tir git bak yol orada
tamam cübbeliyi de al s. git yol orada
Sen git tutan mı var?
Tamam işte git et
Filistin de işimiz yok
Çocuklar ölürken sessiz kalamayız.
Çocukların ölmesi daha iyi diyorsun anlaşılan taş kalpli birisin
Irkçısın baya
Neyi bekliyorsun gitsene yardıma gazzeye
gitmesin, araplar gitsin önce
Gitmemeli
Neden gitmemeli bu kadar vicdansız olmayın
2 3 Tane Filistinli İçin Kendi Askerimizi Şehit Veremeyiz Kimse Kusura Bakmasın Mk
Hayır gitmemeli
Gitmeli mazlumlara yardım etsinler.
Gerekirse savaşırlar
Ne işimiz var
Elbette gitmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?