Kendisi Tokat'ın Zile ilçesinde doğmuş ülkücü bir gencimiz di sadece okumak için Ankara da üniversite ye den Önkuzu üniversite içerisinde bulunan solcu lar tarafından hunharca şehit edildi aralarında Kılıçdaroğlu nunda bulundu bu cinayette Önkuzu sözde devrimci mahkemeleri nde yargılanmış onların deyimiyle ve bu mahkemede ciğerlerine bisiklet pompasıyla hava basılarak şehit edilmiş ve üniversite nin balkonundan aşağıya atılmış tır
Güncellemeler
+1 yıl
Peki Muhsin Yazıcıoğlu na da şehit edildi deniliyor o da mı savaşarak şehit olmuş
Şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'yu biliyormusunuz arkadaşlar?
Mezarının başında ülkücü şehidi yazıyor bir kere ikincisi solcu dediğin adam koministtir koministte din yok iman yok ona mı şehir yazılacak şehir Allah yolunda ölenlere denir Stalin e Mao ya Lenin yerleri olan lararın yerine ölenlere değil
Bak kardeşim bizim bu tartışma mız ebediyyen uzar sana göre senin dediğin doğru dur bana göre benim dediğim doğru dur adamların amaçları da bu zaten bizi aramızda böyle bölecekler sonra yönetecekler coğrafyamız genel olarak böyle Orta Doğu böyleyse emperyalist güçlerin orada ki devletler arasında ki iç çatışma yı çıkartıp savaşa dönüştürerek ülkeleri yönetiyorlar ondandır ki bizim ülkemizde de bin bir türlü düşünce olsa da alevi siyle Sünni siyle Türkiye Kürt üyle lazıyla çerkeziyle aynı gök kubbenin altında birleşmemiz gerekir farklı fikirler çatışarak değil birleşerek daha güçlü olur bizim de fikirlerimizi birleştirirsek ülkemizi kalkındırabiliriz
Biliyorum her iki tarafta da vardı bunlar onların çoğu o darbeden sonra yurt dışın a kaçtı orudu o zaman bizim değil di zaten ABD ne derse onu yapıyordu salagın birisi paylaşmıştı darbeciler bizden miş deyip Kenan Evren i savunuyor du maden bunlar bizden 80 darbesi olduktan sonra ABD pentegon da demişti ki bizim çocuklar başardı demişti bu denilenden de kimlerden olduğu orta da madem bizden hadi buda yalan Abdullah Öcalan darbe olduktan sonra neden Suriye'ye kaçıyor bunun nerden haberi vardı da ülkden kaçtı bu terörist
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
umarım bu doğru değildir
Hepsi doğru dur bakabilirsiniz
İnternet ten bakabilirsiniz
vahşet
Kitabını okudum tavsiye ederim bizim bura lı şehidimiz
Allah rahmet eylesin
Şehit değil
Kim demiş değil diye
Şehitlik bu kadar basit bir mertebe değil, şehit olmak için savaşta savaşarak ölmen gerekiyor bu kişi savaşta mı ölmüş? Hayır
Hiç bir metinde savaş denilmiyor şehit olmak için
Basit değil demişsin kaçkişinin ciğerlerine pompa basılarak ölüyor
Ona bakarsan solcular da şehit o zaman senin mantığına göre ülkücüler de onları öldürdü
Mezarının başında ülkücü şehidi yazıyor bir kere ikincisi solcu dediğin adam koministtir koministte din yok iman yok ona mı şehir yazılacak şehir Allah yolunda ölenlere denir Stalin e Mao ya Lenin yerleri olan lararın yerine ölenlere değil
Solcular komünist değil ki sadece sosyalist olanlarda var ayrıca şunu unutma ki ülkücüler de Amerikan emperyalizmine dalkavukluk etti.
Hmm doğru ondan Muhsin Yazıcıoğlu çıkıp ta Amerika nın ortasına bayrağımızı asarızı boşuna dedi
Bak kardeşim bizim bu tartışma mız ebediyyen uzar sana göre senin dediğin doğru dur bana göre benim dediğim doğru dur adamların amaçları da bu zaten bizi aramızda böyle bölecekler sonra yönetecekler coğrafyamız genel olarak böyle Orta Doğu böyleyse emperyalist güçlerin orada ki devletler arasında ki iç çatışma yı çıkartıp savaşa dönüştürerek ülkeleri yönetiyorlar ondandır ki bizim ülkemizde de bin bir türlü düşünce olsa da alevi siyle Sünni siyle Türkiye Kürt üyle lazıyla çerkeziyle aynı gök kubbenin altında birleşmemiz gerekir farklı fikirler çatışarak değil birleşerek daha güçlü olur bizim de fikirlerimizi birleştirirsek ülkemizi kalkındırabiliriz
Sorun bu zaten aslında sağcı ve solcu aynı şeyi savunuyor Türkiye'yi ama birbirine vurdurttular
80'li yıllarda bir silah sabah solcuların elinde akşam sağcıların, nasıl el değiştiriyor? Arada ajanlar var
Biliyorum her iki tarafta da vardı bunlar onların çoğu o darbeden sonra yurt dışın a kaçtı orudu o zaman bizim değil di zaten ABD ne derse onu yapıyordu salagın birisi paylaşmıştı darbeciler bizden miş deyip Kenan Evren i savunuyor du maden bunlar bizden 80 darbesi olduktan sonra ABD pentegon da demişti ki bizim çocuklar başardı demişti bu denilenden de kimlerden olduğu orta da madem bizden hadi buda yalan Abdullah Öcalan darbe olduktan sonra neden Suriye'ye kaçıyor bunun nerden haberi vardı da ülkden kaçtı bu terörist