Sayende Turan Dursun kimmiş öğrendim vikipediadan. Son cümleni tam anlayamadım. İnsanlığa hizmet etmeyen bir dinin ne gibi bir amacı olabilir? Bence mesele önce insan olabilmekte. Kafa kesen islamciları görüyoruz. İşid bunun çok güzel bir örneği. Üstelik Turan Dursun alalede biride değilmiş. Eğitim almış, kendini geliştirmiş. Sorgulama yeteneğine Caferi olmasından geliyordur yüksek ihtimal. Dicek pek bir şey yok ülkemizin gerçeği bu.
fikirlerini ister beğenin, ister beğenmeyin. o din taciliği yapıp, cebini doldurmak yerine, doğru bildiğini savundu sonu ölümle bitebileceğinı bildiği halde. en azından bu yönü ile taktir edilmesi gereken biri. karşısına fikirler ile değil kurşunlarla çıktılar. huzur içinde uyu.
ve halen daha ruhsatlı silah olmalı muhabbeti yapıyorlar. silahın ruhsatı var, ama insan onlamanın ruhsatı yoktur. her an o silah kullanılabilir. silahta ruhsat olsa ne yazar?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
islam insanlık dışı değildir ve insanlık dışı hiçbirşeyi onaylamaz gerçek islam budur islam pazarda da satılmaz İslamcı tabirini hoş bulmuyorum
kalbini kırarım. hayatımı bilmiyorsun. belki sen burada boş boş otururken ben ihalelere giriyorum. ne biliyorsun belki şirket yönetiyorum ne biliyorsun ki. belki çok başarılıyım nerden biliyorsun ki. hem ben bir kelimeden anladım bu adamı. daha ötesi zaman kaybı.
En İyi Cevaplar