Esenliker.
Türk Medyasi ve Türk Sosyal Medyasi size gercekleri göstermiyor arkadaslar. Cocuk resimleri paylasarak terörist propagandasi yapmayin.
Size Israil hastane bombaliyor diyorlar ama hastanenin icinde onlarca teröristin ciktigini ve orada saklandiklarini kimse size anlatmiyor.
O ölen cocuklarin babalari kendi dairelerini terör merkezine cevirmis, israil bombalayinca sonra cocuklar ölüyor diye propaganda yapiyor.
Filistinlier arasinda sivil ölümün yüksek olma nedeni Hamas teröristlerin sivillerin arasinda saklanmasidir.
Islamci medyanin palavralarina inanip burada Israilin mesru teröre karsi mücadelesine laf atmasak olmaz mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Teröristler sivillerin içine giriyor diye masumları öldürmek gerekmez. Eleştiriyi çok yanlış yerden yapıyorsun. Filistin'in asıl bombalanma kaynağı Türkiye'deki üsler. Bu üsleri onlara sağlayan iktidar. Apar topar boşuna yabancı asker meselesini meclisten geçirmediler. Abd İsrail istediği gibi kullanıyor ülkemizi. İktidar'da sonra Filistin'in mağdur edebiyatını yapıyor. O çocukların ölme sebebinde şimdi onların payı yok mu?
Aynı şey bu ülkede olsa ve senin annen baban kardeşin sevdiklerin çocuğun ölürken başkaları 'türkiyeye üzülmeyin o ölenlerin hepsi terorist, yalan haber' dese ne hissederdin?
Eger benim annem, babam, kardesim ve sevdiklerim evde terörist barindirdigi icin saldirida ölüyorsa ses bile cikarmam.
Filistin hamas terör örgütünü zamaninda 44% oy ile iktidar yapmis bir Milletir. HDPye oy verenler neyse, Hamasa oy veren filistinliler aynisidir, kafaya bombayi yiyince aglamamalari gerekir.
Her ülkesini savunan terorist mi oluyor? Hamas terorist olsa filistin halkının hiçbiri desteklemez onu.
çocukların suçu ne
Gerçi sayfanda o kadar saçma şeyler paylaşmışsın ki, senin amacın müslümanları karalamak. Filistin yerine müslüman olmayan bi ülke olsaydı savunurdun hemen.
Ülkesi icin savunanlar neden cocuklarin ve diger sivillerin arkasinda saklaniyor? Hamas Islamci bir terör örgütüdür. ISID'den farki yoktur. Bunlar halk icin falan savasmazlar.
Türk askeri de senin gibiler için vatanını koruyor ya, ona üzülüyorum.
Bacim sen TikTok ile falan ilgilen kafan ancak bunlara basar. Bugün filistin filistin diye kicini yirtan Islamcilar en basta Türk Ordusuna ve Türk askerine düsman. Senelerce Türk askeri karsiti propaganda yaptilar, Türk Ordusuna kumpas kurdular.
Sen bana karsilik vericegine git TikTokta ne var, suanda TV'de hangi disi oynuyor onlar ile ilgilen, senin seviyen anlasilan ancak ona yeter.
Tiktok saçmalığını kullanan ve dizi izleyen biri değilim ama sen öyle olabilirsin orası belli. Ben hiçbir zaman askerleri kötülemedim onları senden çok seviyorumdur. Ayrıca sen hangi askerin dinine hakaret ettiğini, müslümanlığı kötülediğini gördün? Vatanlarını nasıl savunuyorlarsa dinlerini de aynı şekilde savunuyorlar. Çünkü asil bir Türk olmak bunu gerektiriyor. Aman dikkat et bi askerin yanında böyle konuşma.
bunun ss anneme atsam ne olur acaba JWKSWJMSJWMSJWMSJNWJN
Ordu varligi boyunca kendi icinde Islamcilara karsi mücadele etmistir. FETO ile Islamcilar sonra Orduya kumpas kurup PKK'dan daha fazla zarar vermistir.
Bacim ülkeden haberin yok, dünyadan da haberin yok, eminim gözünün önünde olanlardan da haberin yok. Seviyeni asan konulara bulasma derim.
Ahahah müslümanlığa karşı olan bakış açın seni kör etmiş. Ülkeye düşman olanlar fetöcülerin hiçbirinin müslümanlıkla bir alakası yok. Kendilerini müslüman olarak gösterip müslümanlığı kirletmeye çalışan kişiler onlar ama senin gibiler de nedense böyle müslümancıkları görüp müslümanlığa düşman oluyorlar. Biri senin dinini eleştirse hemen eleştirmeyin herkes istediği dine inanır özgürdür dersin ama sen ve senin gibiler müslümanlığı eleştirince çok normal oluyor. Gidip bi askerle veya doktorla konuşmanı tavsiye ederim. Aman dikkat et, asker seni terorist sanmasın.
Herkesin dini kendine. Müslümanlığa karşı bi düşmanlığın varsa da bunu kendi içinde yaşa milletin dinine karışma.
Evet. Devleti devirip, Seriat devleti kurmak isteyen bir Islamci örgütün Müslümanlik ile alakasi yok. Bacim dedigim gibi, sen bu isleri bos ver.
Bu sitede tek yaptığın islamı kötülemek. İslam sana bu kadar batmamalı. "Sön bö öşlörö böş vör" diyene kadar git tedavini ol.
çok mantıklı bir yaklaşım. zaten israilin de siviller güneye gitsin demesindeki sebep bu olabilir. hayatta güvenmediğim 2 şey var. 1 kadınlar 2 türk medyası