Son zamanlardaki Gazze-İsrail olaylarından sonra sık sık karşıma çıkmaya başladı. Adnan Oktar (takma ismiyle Harun Yahya) neden tutuklandı? İsrail olaylarıyla ne ilgisi var?

Son zamanlardaki Gazze-İsrail olaylarından sonra sık sık karşıma çıkmaya başladı. Adnan Oktar (takma ismiyle Harun Yahya) neden tutuklandı? İsrail olaylarıyla ne ilgisi var?

Yorumdakilerin belgeselden başka bir şey bilmemesi çok acı.
Adnan Oktar ve örgütü Mossad ajanıdır, hatta iktidar ve İsrail anlaşarak bir kaç ajanı hapisten çıkarmıştır. Yanında zorla tuttuğuğu o kadınlar sadece bir seks kölesi değil, aynı zaman da eli silah tutan insanlar. İsrail ile ilgisi tam olarak bu.
Ne kadar tehlikeli. O zaman İsrail, dost gibi görünen bir düşman. Türkiye ile yaptığı anlaşmalar ve deprem yardımları, menfaat içindi o zaman. Birkaç ajanın neden hapisten çıkarıldığını anlamadım. İsrail'e anlaşmalı olarak geri mi gönderildi acaba? Yoksa işin içinde başka şeyler mi var? Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Tel Aviv'de, Mossad ajanı yetiştiren bir İslam Okulu varmış. Tahminimce Adnan Oktar, oradan mezun olmuş olmalı.
İsrail ajanlarını kurtarmak için her zaman her şeyi yapar. Türkiye ziyaretinde iktidar ile anlaşma yaparak bir anda bazıları serbest kaldı saçma bahanelerle. İstismara uğrayan çocuk ve ya kadınların rızası var denildi. İsrail hiçbir dost olmamıştır aslında. Bop'un asıl sahibi ve Büyük İsrail için Türkiye'den de parça isteyen bir devlet ama artık hedeflerini genişletti ve stratejik yerleri de istiyor.
Serbest bırakılmaları çok yanlış olmuş bence ama devlet aklına güveniyoruz. İsrail çok tehlikeli bir devlet. ABD'yi bile yöneten ve Türkiye'nin güney topraklarına göz diken bir devlet.
Abd üstünden Türkiye'yi de yönetiyorlar.
Eğitim sistemimiz, ABD'nin elindeymiş zaten. Hala da düzelmiyor eğitim sistemi. Ama bizim devletimiz, İsrail'e karşı geliyor. Bu nasıl olur?
Eğitim sistemini iktidar halkı cahilleştirmek için bozdu. Pek çok normal okulu imam hatibe döndürdü. Her yere üniversite açtı. Milli eğitim bakanlığın başına bile tarikatçı birisini getirdiler. Eğitimi din endeksli dönüştürmeye devam ediyorlar. İktidar İsrail'e karşı gelmiyor. Öyle olsa abd ve İsrail'in ihtiyaçını karşıladığı üstleri kapatır. Limanlardan gemilerin kalkmasına izin vermez.
Hmm anladım, açıklamalar için teşekkür ederim
Rica ederim.
Cevap
3Cevap
Bir belgesel var onu izleyebilirsin. Tamamen pislikten ibaret bir örgüt..
Kedicik belgeselini izlemeni tavsiye ediyorum
Hocamin kedileri sahipsiz kaldı ah kedicikler
Adnan Hoca büyük bir Islam alimidir. Kendisine iftira atilmistir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?