Güncellemeler
+1 yıl
İranlı bir Türkle konuşuyordum. Malum kişiye arapdoğan diyordu. Ne kadar haklı olduğunu bir kez daha anladım...
Güncellemeler
+1 yıl
AKP'liler ne diyor bu duruma?

Resmi gazetede yayınlanan karara göre, Türkiye'deki Gazzeli üniversite öğrencilerinin lisans ve önlisans parasını devlet karşılayacak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendi halkı enflasyon ile bigussun ezildi. Fakirlessin verdiğimiz vergiler ile duriyelisine afganins gfilistinlisine bakılsın !
Neden sessiziz? Neden bu hakları kendinde görebiliyorlar? Bu cüreti neden onlara verdik? En başından tepkimizi koysaydık değil Arapdoğan peygamber gelse bile araplaştırabilir miydi Türk toprağını?
Neden sessisiz adalet yok halk fin ile uyutulup siyasal. islam. ile birlikte sürekli araplastirilip Türk'lüğü bitiriyorlar halkta din ile uyuya uyuya bu siyasal İslamcıları destekliyor. Ses çıkaranlar fetocu oluyor ergenekoncy oluyor terörist oluyor vatan haini oluyor dinsiz oluyor zillet oluyor dava üzerine dava geliyor sesi çok çıkanı içeri atıyorlar halkta bunu desteklemeye devam ediyor.
:(.
Bu arada kullanıcı adın beni acıktıriyor 😂
Tantuni candır ':)
En sevdiğim yemek 😍 evde sürekli yaparım üşendiğim zamanda dışarda yerim 🤤 mersinli misin?
Tantuni sever misiniz? ↗ soruya bak hahahahahaha 😂
Bursa'dan ben ama iyi tantuni yaparım.
Ülkenin demografik yapısının içine sıçmak için her şeyi yapıyorlar. Bu siyasal İslam Türk kelimesini bile tarihten silecek
Neden sessiziz? Neden bu hakları kendinde görebiliyorlar? Bu cüreti neden onlara verdik? En başından tepkimizi koysaydık değil Arapdoğan peygamber gelse bile araplaştırabilir miydi Türk toprağını?
Başımızda bunlar varken ne yapabiliriz? Tweet attı diye hapse atılıyor milletz hükümet eleştirisi yapamıyoruz artık
Önce kendi öğrenci vatandaşlarının barınma sorununu vs. çözsün sonra iyilik yapabilir.
İyi de onun vatandaşları Araplar değil mi zaten?
Ben Türk Vatandaşlarını kastettim 😀
Tamam işte bende türk vatandaşları arapdoğanin vatandaşlari olmadığını söylüyorum
Ha evet 😀
Herifler Türke düsman. Türk topraklarini Arap yapmaya yemin etmisler.
Onuda kitlesinler zaten anlamadığımız şeylere birşeyler ödeyip duruyoruz
Birlik olamıyoruz biz sen ocusun sen bucusun vs vs
Ne kadar saçma tamam gazelli kardeşlerimize üzülüyorum ama Türkiye de zor durumda ekonomi de önce kendimizi düzeltelim ondan sonra yardım edelim
Arap bizim kardeşimiz değil. Kendi adınıza konuş
Benim kardeşim Uygur Türkleri
Müslüman olan herkes ırk farketmezisin kardeşimiz arap bile burada önemli olan bizlere nasıl biri oldukları eğer düşmanlık hainlik yaparlarsa düşmanınız olur elbette ki
Arapların bize yaptığı hainlikleri bilmiyorsun galiba? Ayrıca kardeşlik dinle olmaz kanla olur.
Tamam o hainlik yapanlar elbette ki düşmanımiz onlardan nefret ediyorum ama zarar vermeyen gerçekten dost olanlar da var o Zarar verenler doğru Müslüman değiller Müslüman bile olmayabilir ler
Senin etnik kökenin nedir
Olabilir ama önce kendi öğrencilerini yeterince desteklesin sonra elin öğrencilerine odaklansın
Saçmalık başka bişey değil sınavsız arapları zencileri fakülteye sokuyorlar dünyanın hiçbiyerinde olmaz böyle bir şey sıfır emekle okul okuyorlar
Toplumun yarısı kuş beyinli ondan katlanıyoruz
Nefret ediyorum bu halktanda bu siyasilerden de. En çok o koltuk sevdası Kılıçdaroğlu'ndan nefret ediyorum. Yerine onun klonu geldi. Değişecek bir şey olmayacak
güç sağ kesimin elinde o yüzden diğer kesime söz hakkı bırakılmıyor ki cesareti olan konuşsada onu hapse attırıp susturmaya çalışıyorlar solcular sağcılar gibi organize olamıyor bu yüzden dolayı herkes çatışıyor
bize düşmanlar gerçekten
Türk halkı seçti
Valla kusura bakma bizim halk bilinçsiz