Böyle bir skandal dünyanın hiçbir ülkesinde yaşanmaz
Comanchero adlı çete üyeleri kırmızı bültenle aranırken Türkiye'de vatandaşlık verildiği ortaya çıktı

Böyle bir skandal dünyanın hiçbir ülkesinde yaşanmaz
Comanchero adlı çete üyeleri kırmızı bültenle aranırken Türkiye'de vatandaşlık verildiği ortaya çıktı

Türkiyenin seçimle düzeleceğine inanmıyorum neden dersen gün geçtikçe yabancılar vatandaşlık alıyor mantar gibi çoğalıyorlar aile başı 10-15 çocuk onlara oy kullandırıyorlar zaten çoğu terörist bilmedikleri tanımadıkları kişilere vatandaşlık veriliyor ipini koparan buraya geliyor ben buna kesinlikle karşıyım bunlar böyle yapınca nasıl değişecek ülkeyi yönetenler? kanlı bir darbe olması şart artık öyle sandıkmış seçimmiş boş işler seçim diyenler kendini kandırıyor yüzde elli zaten umutsuz vaka beyinsiz fotosentezciler bunlar yetmiyormuş gibi bir de çeteler mülteciler çıktı başımıza.
Cevap
7Cevap
peki :)
suriyenin teroristleri
simdi israilden kacan hamas hizbullah uyeleri
afganistandan kacar uyusturucu kacakcilari
nerede bunlar :))))
hepsi turkiyede :)
Dünyanın bir cok ülkesinde parayla vatan alına biliyor suçlu iadesi etmeyen dolu ülke var adamlar tutuklandı ülkelerine iyade edilecek
Sadece onlar mı cihatçı selefi örgüt liderleri de aynı şekilde vatandaşlık alıp keyiflerine bakıyorlar burada yakalanan insanlardan görüyoruz
İsmail saymaz adını görünce zaten yalan haber olduğunu anladım ama madem sordun bişey sorayım bende. Madem sarayın bunlarla ilgili bir planı var ve vatandaşlık verdi ya, neden tutukluyor?
Bunlara yol verenler belli zaten. Ben şaşırmadım. Bu ülkeye dahil hiç bir ümidim yok
Bakın size söylüyorum ve uyarıyorum , Türkiye Filistin'den beter olacak !
Erdoğan bunun için yerleştirildi
Peki bunu nasıl engelleriz böyle kötü olmasın diye
Artık çok geç seçim zamanı yapicak işti iş işten gecti
İktidar değişirse
Ülkede kaç milyon mülteci var biliyorsun değil mi kayıtlı kayıtsız bütün suç paranormal hepsi Türkiye'de bunları nasıl yollayacaksın
Bakın haberlere daha dün sınırdan Suriye sınırından 2 tırı dolusu kalleşlik yol silah getirilmiş bunlar kime ve niçin kullanılacak tabii ki bize karşı olan olacak
Yani bize mı sıkacaklar diyorsun
Demiyorum buraya yazıyorum göreceğiz hepsi bize karşı kullanilacak
Peki ne zaman
2024 de köyünüze gidin
Parayla herşeyi yaptılar değer ahlak her şey gitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?