Arkadasim Atatürke Ataput dedi?

Bugün bir dini bütün Müslüman, Atatürk karşıtı bir arkadaşa ugradım. Bildiğiniz gibi, bugün özel bir gün olduğu için konu Atatürk hakkında açıldı ve bu arkadaş, Atatürk'e Ataput dedi. Sen hiç Kamali sorgulandın mı diye sordu bana.

Ben de eve gelirken biraz düşündüm, neden Atatürk neden put olsun diye.

Biz Atatürk heykellerine karşı günde 5 kere secde edip ibadet etmiyoruz.
Atatürk heykellerinin çevresinde 7 kere günahlarımız silinsin diye dön­mü­yo­ruz.
Atatürk heykelini yalayıp, öpüp ona dokunabilmek için birbirimizi ezmiyoruz.
Neyse, öğlenin yine aynı bir arkadaşa ugradım. Biz bunların hepsini Kabe'ye karşı yapıyoruz, sen hiç İslami sorgulandın mı diye sordum. Arkadaş öfkelenmeye ve sövmeye başladı, bende kaçıp gittim.

Malum, kafam karışıktı ve bugün mübarek Cuma olduğu için bir Hocaya uğrayayım, ona bir danışayım dedim. Camiye gittiğimde bir baktım ki böyle 30-50 kişi sıraya girmiş, hoca da orada sırada ve bekliyor.

Hocam nedir bu sıra dedim, beleş bir şey mi dağıtıyorlar diye sordum. Yok evladım, bugün cuma olduğu için peygamber efendimizin sakalını getirdiler, Sakal-ı Şerif için sıraya girdik, sakalı öpmek için buradayız, bu bir şereftir dedi bana.

Döndüm, sırtımı eve gittim. Yolda giderken kendi kendime, bu nasıl bir putperestliktir, ben artık Müslüman değilim dedim kendime.

Atatürk'e Ataput diyen bu dini bütün arkadaşım hakkında siz ne düşünüyorsunuz dostlar?

Arkadasim Atatürke Ataput dedi?