Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim bu ne hgdfkhfdkh Videoyu ekliyorum :D

Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim bu ne hgdfkhfdkh Videoyu ekliyorum :D

Saçma sapan işler, destekten çok köstek olmuşlar. Resmen alay etmişler, böyle destek mi olunur? Gündeme düşüp, beğeni alabilmek için resmen maskara olmuşlar haberleri yok dicem de ziyadesiyle olduğundan eminim de. Hele croplu Engin beni bitirdi.. Valla çocukları için üzücü bi durum, ben o kızlarının yerinde olsaydım “hayırdır, noluyor?” der, çıkışırdım. Boş işler, gereksiz. Fazla uzatıldı, gündemi boş şeylerle meşgale eden de bizim Türk halkımız. Konuşulacak o kadar şey varken neden bu ne olduğu belli olmayan insanları gündemde tutarız ki? İzahı olmayan şeylerin mizahı olur derler de bence biz başka taraflara yönelelim bu mizah konusunda.
İster maske ile destek versinler isterlerse amuda kalkarak ortada bir vatana devlete ihanet var buda ortada zaten herkes ektiğini biçiyor oyuzden böyle hainliğin affı desteği , olmaz ortada bir suç varsa cezasını da cekicekler
Herkesin artık bildiği ve kabul ettiği gibi söz konusu bu çiftin kanunsuz, karanlık işleri olduğu aşikar. Görgüsüz gösterileri de işin tuzu biberi.
Ama... Gördüğüm kadarıyla yanlarında olan çalışanlara iyi davranmışlar, kıymet vermişler. Destek videosunu paylaşan bu çalışanlar da kendilerince gördükleri kıymete karşılık vermişler.
Neden yaptıklarını anlıyorum ve saygı duyuyorum. Kötü olansa, tıpkı adı geçen çiftin yaptığı gibi abartılı ve rahatsız edici bir gösteri olmuş.
Bu ailenin çalışanları da gözaltına alınacak, soruşturulacak denilse bir tane dahi arkasında duran çalışan kalmaz, şimdi bu kişilerde kendilerine akan musluk kesilmesin istiyor belli ki.
Cevap
56Cevap
Ne yapsınlar işsiz kalacaklar gadası
Aldıkları haksız paraları alamayacaklar. Ama inşallah çok ceza alırlar. Vergi kaçırmak vatan hainliğine eş değerdir.
İnsanların paraya olan ihtiyacı tüm ahlaksızlıkları örtmeye yetiyor. Son 15 yılda insanları paraya muhtaç edip bu hale düşürdüler ne yazık ki… geçim derdi vicdan, ahlak, inanç ve Allah korkusunun önüne geçti.
Polis baskina gelse de bir maskeyi nerelerine sokuyorlar gorseydik keske... adamlar kara para akliyor baya baya delirlerle tespit edildi bunlar bu sucu mu suctan saymiyor
Nihalin kına gecesi 😄😄 bu yoruma çok güldüm ya
Merak ediyorum bunların maaşını kim verecek şimdi
Yardım ve yataklıktan bunları da alacaksın içeri görecekler desteği
İçerde bunu duyan Engin Polat temsili
https://youtube. com/shorts/sywTx2iQWwE? si=1GjMhXByHaMA9NUJ
Yemleri kesilmesin diye yapmışlardır 😂 yoksa ben hiç bir çalışanın patronunun maskesini takıp böyle yaptığını görmedim
Çabuk çıkın daha aklayacak paralarımız var diyorlar.
Avukat bile gerçeği görüp dosyadan çekilmiş bunlar neyin kafasında hayret.
Avukatında bir pisligi vardır bunlarla çalışan avukatın masumiyeti de beni inandırmıyor. Pislik üzerine kalmasın ya da bu dava yüzünden kariyeri bozulmasın diye davayı bırakmıştır. Ayrıca bence hiç bir avukat kaybedecegi davaya girmez.
Gevurun parasını yiyen, onun kılıcını kuşanırmış sözü aklıma geldi. Bunlarında kuşandığı kılıç buna benzer.
Afedersiniz ama ülkeyle apaçık t... şak geçiyolar😂 haa iyide ediyorlar bu ülkeye böyle insanlar müstehak çünkü. Biz her poku hak ediyoruz
Bir daha hiçbir yerde polat soyadını görmemek için 50 bin TL verirdim
Maskeli beşler yediler doydular şimdi mecbur korkuyorlar.
Bu kadar görgüsüz dolandırıcıların çalışanı da kendileri gibi yalama olur.
Şaklabanlık elemanlarına geçmiş fenomen patron gitti fenomen eleman geldi ))))
Hala soytarilara takan devam eden bos belesler olmasi yazik
Gorgusuzlukleriyle çete çökerten ilkler olarak tarihe geçtiler
Tez zamanda şubeleri kapatılıp ıssız kalırlar ins bunların da masum olduğunu asla düşünmüyorum
Bu ismi duydukca sinir oluyorum ürünler iade ettim parami hala alamadim 🙄
Çalışanlarını hatta çalışanların ailelerini bile ihya etmişlerdir maske takmaları basit bile kalmış
Döndüklerinde bunları paraya boğsunlar diye yapıyorlardır. 😂😂😂
Engine yazik oldu görgüsüz karisi yüzünden hahahhah
Özlemişler sanırım, bunları da alsınlar 😄 o erkeksi iğrenç yürüyüş ne yahu
İlber hoca yarım cahillik cok kotu bir sey demisti …
Şİİmdi yeni iş bumak kolay değil tabiki... Ne olur ne olmaz çıkarlarsa diyedir.
Sanırsın halk kahramanılar bu fikir kimden çıktıysa çok komik.😃
Milleti canım yerine koymuyorlar millet gerçekten canım.
Umarim haklarinda hayirli olur. Bu arada suçlu suçlu diyorsunuz fakat henüz mahkeme olmadı suçlu demeyin
Arpaları kesildi ondan aslında bunların da araştırılması gerekiyor bunların da üzerine bir sürü mal varlıkları var
Bunlara da ciddi maaş veriyorlardır gider göstermek için o yüzden yapıyorlardır bunları.
Vergi kaçırmalarına mı destek olmuş. Tamam onlar da içeri alınmalı.
ben de kendı yerımı muhafaza etmek ıcın boyle gırısımlerde bulunurdum , çok akıllıca
WAY Canına ne kadar önemli bir bilgi acaba bu bilgiyi nereme soksam
Hesaplarına kaç para yatmıştır acaba ben onu merak ediyorum. :)
canım paylaşım sonuçta suçlular
Her ne sebep olursa olsun
ahahaahha 😂 bozacının şahidi şıracılar
:D
İyice rezil oluyorlar ya 😅
Engin bunlara beyin al.
Türkiyenin en büyük sorunlarından birisi yalakalık
Başka işiniz gücünüz mu yok diye dusunuyorum
Kahkaha attım çok gülünç bir durum
Haram para ile maaş alıyorlar. Farkındalar mı?
Afferim bravo 🤷♀️😅
güzel bir yalakalık parayı yediler belli
Ülke tımarhaneye döndü
hahahahhaha kafayı yemisler
Komediler bunlar bkmye falan gitseler ya
masum olduklarına inanıyorum ben
İnşallah bunlar da sürünür 😂
Dilan Polat kadar sevilseydim yeterdi
akepe seçmeni mng
Eee paralara nerden buldun derler
Hırsıza destek veren de hırsızdır. 😋
@GüneyM yanlış mı?