Gündem Türkiye'ye El Nino yazından sonra La Nina kışı geliyor. Kara kışa hazır mısın? sdkdkfkf Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çetin bir simülasyon içine gireceğimizi düşünüyorum. Gazamız mübarek olsun. Türkiye'ye El Nino yazından sonra La Nina kışı geliyor. Kara kışa hazır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Ben hazırım evet 1 0 Yorumla
VULGUS Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Kasım sonuna doğru diyeni de var da harbi bu isimler hele eris lakaplı mirus hep bir mesaj veriyorlar. Yoruma bayildım. 1 1 Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Kışı farklı isimlerle adlandırmayı seviyoruz diye hep. :)) Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O kadar sert kış geleceğini sanmıyorum. 2022'de o kadar soğuk olacak ki boğaz donacak denmişti. 1 3 Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Ben bu sene bu konuda büyük hissediyorum. Yorumla WeLosTheSea +1 yıl Bu sene çok kar ve yağmur olmazsa yaza kalmadan kuraklık yaşayacağız, o kesin. Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Dünyayı çok güzel kullandığımız için bize sürpriz yapabilir. Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 731 cevap paylaştı. Ankara 'dan mı geliyirmuş 1 4 Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Siz ne istersiniz? Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl La Nina diyince Ankara dedim, Bayburt olabilir Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Size bir kış boyunca Bayburt verelim o halde. Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben El Ninocuyum kışı sevemedim gitti 1 13 Yorumla sdkdkfkf +1 yıl En başından beri mi sevmiyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet zaten kar da yağmıyor saf kuru soğuk ve boğuk hava dışında bir şey yok Yorumla sdkdkfkf +1 yıl İşte bu Nina karı da getirecek diye düşünülüyor. Gelirse sever misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelirse sevebilirim ama kardan adam yapacaksak daha çok severim Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Geçen sene annemle yapmıştım. Bu sene de seninle yaparım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotosu var mı merak ettim. Diğer sene de benle yap Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Fotoğraf detayını unutan o kişi hep ben oluyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl B12 mi eksik yoksa Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Eksik olan B12 değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eksik olan ne Yorumla sdkdkfkf +1 yıl Onu neden yazdığımı hatırlamıyorum ki. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek b12 eksik ben tehşisi koydum. Yorumla sdkdkfkf +1 yıl hahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben hazırım evet
Kasım sonuna doğru diyeni de var da harbi bu isimler hele eris lakaplı mirus hep bir mesaj veriyorlar. Yoruma bayildım.
Kışı farklı isimlerle adlandırmayı seviyoruz diye hep. :))
O kadar sert kış geleceğini sanmıyorum. 2022'de o kadar soğuk olacak ki boğaz donacak denmişti.
Ben bu sene bu konuda büyük hissediyorum.
Bu sene çok kar ve yağmur olmazsa yaza kalmadan kuraklık yaşayacağız, o kesin.
Dünyayı çok güzel kullandığımız için bize sürpriz yapabilir.
Ankara 'dan mı geliyirmuş
Siz ne istersiniz?
La Nina diyince Ankara dedim, Bayburt olabilir
Size bir kış boyunca Bayburt verelim o halde.
Olur
Ben El Ninocuyum kışı sevemedim gitti
En başından beri mi sevmiyorsun?
Evet zaten kar da yağmıyor saf kuru soğuk ve boğuk hava dışında bir şey yok
İşte bu Nina karı da getirecek diye düşünülüyor. Gelirse sever misin?
Gelirse sevebilirim ama kardan adam yapacaksak daha çok severim
Geçen sene annemle yapmıştım. Bu sene de seninle yaparım.
Fotosu var mı merak ettim. Diğer sene de benle yap
Fotoğraf detayını unutan o kişi hep ben oluyorum.
B12 mi eksik yoksa
Eksik olan B12 değil.
Eksik olan ne
Onu neden yazdığımı hatırlamıyorum ki.
Demek b12 eksik ben tehşisi koydum.
hahaha