Yazın sıcaktan bunalanlar, kışın soğuktan donanlar burada mı? Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'in açıklamasına ne diyorsunuz?
Winter is coming ❄️☃️ Dondurucu soğuklara hazır mıyız?

Yazın sıcaktan bunalanlar, kışın soğuktan donanlar burada mı? Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'in açıklamasına ne diyorsunuz?
Winter is coming ❄️☃️ Dondurucu soğuklara hazır mıyız?
Kış gelsin bir hasta olun da ben göreyim o zaman sizi. Olum ne manyak insanlarsiniz ya. Sıcağın çözümü çok ama soğuğun çözümü hep daraltıcı şeyler. 8 kat giyin, kombiyi aç, her şeyin sıcak olmasına çabala vs vs ne rezillik ya. Sıcak öyle mi iç soğuk suyu ohh miissss akşama kadar evde pencere aç, akşama doğru da dışarıya çık gez kendine gel soğuk şeyler iç dur sadece iç ama :)
Cevap
50Cevap
Valla şu işin bir ortası yok kışın çok soğuk olmasın yazında çok sıcak olmasın şöyle hep ilkbahar havası olsaydı...
O kadar sıcaktan sonra emin ol neden bu kadar soğuk diye bir cümle kurmam kat kat lahana gibi giyinirim ama yine de kış gelsin bu yaz sıcaktan bunaldık açıkçası yazın nasıl geçtiğini anlayamadım %90 klimalı ortamda olduğum için yazı yaşayamadım diyebilirim
Sıcaktan zarar gelmez:)
Yok arkadaş yok. Ben kış adamıyım. 2021-2022 Konya kışı ve daha nice kışı görmüş biri olarak kış gelsin.
Ooo tam benim havalar işte bunlar. Tahmin ediyordum zaten.
Bana ne aaabi şimdi biraz da 50 derecede damla terlemeyen ortadoğulular düşünsün
Desene bu sene soğuktan donarak ölecek çok insan olacak. Doğalgaz zamları elektrik zamları derken tir tir titrediği halde yakamayacak tonla aile olacak
Ben her felakete psikolojik olarak hazırım da gelecek olan doğalgaz faturasını hiç hazır değilim
Artık yazlar daha acımasız, kışlar ise oldukça değişken olacak.
Bilinen iklim eşiğini geçeli çok oldu.
Yahu hiçbir şeyin normalini yaşayamayacak mıyız? 🤔 Normal bir yaz normal bir kış🙄 illa gidip Elin ninosunu yok eyyamı bahuru yok zıttırı vıttırı 😏
Kışı asla sevmiyorum ortası yok mu ya ya cehennem sıcağı oluyor ya da buzullardaki soğuk hsjfj
İstiyorum. gelsin naz yapmadan... zaten yaz gelmeden kışı özlerim ben
Nasıl ülke olduk biz böyle havamız bile gariplesti eski güzel gunleri özlüyor insan🤦♂️
allahım 100 yılda bir gerçekleşen şeyler bizi buluyor biraz torunlarımıza görsün yeter artık
gelsin ya montumuzu giyer çıkarız yaz için yapacak bir şey yok çıplak dolaşsan da terleyeceksin
Sıcaktan zarar gelmez:)
Kışı yazı iyicene iğrençleşen bu ekosistemden ayrılma zamanı geldi ama ayrılamıyorum. Ölmem gerek ama bunu Dünya zaten yapacak ona teşekkür ederim. Hep beraber mutlaka bir kaç çomak sokmuşuzdur iklimin içine onun için hepimize bu ekosistemde başarılar diliyorum.
Bu ülkede ilkbahar sonbahar mevsimleri yok mu oldu ne oldu ben anlamadım
Eee her yazın bir kışı var gadası. Allah dışarıda kalanlara yardım etsin
Bu bilir kişiler hep felaket tellallığı mı yapar🤣🤣🤣🤣
Sibiryaya ev nakliyesi yapıcam. 😂😂 nakliyeyi bölüşmek isteyen gelsin 😂😂
Zorlu geçen yazdan sonra sonbaharı yaşayamadan zorlu bir kışa giriş yapacağız
Hazırım. Güney afrika ya gidebilirim ya da Brezilya
En İyi Cevap