Gerek ekonomi , gerekse manevi olarak. En refah yıllarımız hangisiydi. Öbür soruda anket yanlıştı. Birdaha soruyorum. Silmeyin, sildirmeyin lütfen. Silinirse cehepeliler yaptı diyeceğim
50 li yıllar Adnan Menderes
60 lı yıllar Süleyman Demirel
80 li yıllar özal
2000-2010 erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
en iyi 2002-2012 erdoğan
en kötü 2012-2022 erdoğan
2012 en kötü değil. 2017 sonrası en kötü.. İstatistiklere bakarsan büyüme oranlarını görürsün. Askeri darbe girişiminden sonra ülkece battık
darbe falan batırmadı beratı atayıp naciyi kovdu yabancı çekti gitti üstüne tcmb ye karıştı ve faizi zorla indirdi. 10 yıllık dönem olsun diye 20212 den başlattım zaten düşüş 2013 ten başlıyor
Darbe diyor ya 😂
Beratı kovdu naciyi getirdi diyon da. Berat 2017 de falan gitti kendi istifa etti. Ayrıca berat iyi mi yönetiyordu? Faiz yüksek olsa daha mı iyi. Tarih boyunca hep yüksekti 2002 den sonra tek haneli rakamlara indi. Ülkeyi batırmak isteyenler diyor faiz indirme diye. Sende onlardan öğrenip anlatıyon bana
Birincisi. Berat ülkeyi iyi yönetmiyordu. Onu kovması ülkeyi batırmadı.
İkincisi berat kendi istifa etti.
Üçüncüsü. Faiz indirmek ülkeyi batırmaz. Doları yükseltir en fazla. Buda devalüasyon gi bişey olur.
Dördüncüsü şu an dünyada faiz%1-2-3-4-5-6-7 Türkiye'de%20 bu çok yani. Dinya ortalamasında olmamız lazım.
Beşincisi ise. Muhalefet isterki ülkeyi batırsınlar, bizde iktidar olalım. Oyüzden diyor faizi indirme diye. Faiz yüksek olsa kimse bankadan kredi çekemiyecek. Ben iuan araba almak istiyorum ama faiz yüksek. Alamıyorum. 800 bin tl kredi çeksem 800 bin tl daha faiz ödeyeceğim. Bekliyorum ki faiz düşsün... Sen faizi seviyorsun heralde. Faiz sadece bankaları zengin eder. Milleti sömürür. Hiçbir ülkede ekonomik kriz yaşamıyorsa faiz bu kadar yüksek olmaz. Ekonomik krizde olanlar, zenginlerini kaybetmemek için faiz yükseltirler. Zengin daha zengin olsun diye
Erdoğan'ın ilk 10 senesi
2002 - 2012
Atatürk ve İsmet paşa döneminde iyi yönetildi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!