Gündem Çevirmeler de polislerin makyaj sildirme yetkisi varmış mı? kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Artık makyaj vs silip eşgal kontrolü yapıcak mış,Gbt kontrolünde yetki artışı olucakmışDuydunuz mu doğru mu? Çevirmeler de polislerin makyaj sildirme yetkisi varmış mı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şimdiye kadar çıkmış en güzel kanun 😂 her köşe başına bir polis lütfen 1 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hahahaha hainn 😂😂😂 Yorumla Ezel1995 +1 yıl Kim güzel kim çirkin belli olsun 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Makyaj güzeline de güzel diyen harbi yokluktadır Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evet arkadaşlar artık kız kalmayacak hepsi erkek olacak 😂 1 23 Yorumla kuryeparçası +1 yıl O nasıl olcak lan Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bıyıklar görünmez yüz hatları ortaya çıkacak 😂Hepsi Bülent Ersoy olacak 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hahahaha kmin tarafındasın kızım sen 😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben kendi tarafimdayım 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl LGBT lisin yani Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hayır 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Tamam tamam utanma sustum 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Neden utanayım ki o makyajların arkasında resmen canavar çıkıyor 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl He ya sorma, söylemiyim söylemiyim diyorum ama harbi bazıları düpedüz sahtekar 😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kız alma canavar al 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Gazoz olma, Efsane ol 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂 Aynen Aynen Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hahaha 😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bide sorunun altındaki foto efsane 👌😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Uuu sen birde diğerlerini görsen 😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok yok bu saatte gülmek istemiyorum sonu gelmiyor 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Niye, bu saatte gülmek haram mı? Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Annam beni kovar 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Vay be, ne analar var ya Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok be o kadar da değil 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Keşke benim ki de olsaydı da beni evden kovdaydı 😭 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Özür dilerim 😶 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Estağfurullah senlik bir şey yok Yorumla
HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 78% +1 yıl Hocam kusura bakmada ac kicinla eglen diyecegim. 0 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Abi diğerleri gibi sapıklık mı yapıyorum, kendimce eğleniyorum işte niye ters yapıyorsun ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdiye kadar çıkmış en güzel kanun 😂 her köşe başına bir polis lütfen
Hahahaha hainn 😂😂😂
Kim güzel kim çirkin belli olsun 😂
Makyaj güzeline de güzel diyen harbi yokluktadır
Evet arkadaşlar artık kız kalmayacak hepsi erkek olacak 😂
O nasıl olcak lan
Bıyıklar görünmez yüz hatları ortaya çıkacak 😂
Hepsi Bülent Ersoy olacak 😂
Hahahaha kmin tarafındasın kızım sen 😂😂😂
Ben kendi tarafimdayım 😂
LGBT lisin yani
Hayır 😂
Tamam tamam utanma sustum 😂
Neden utanayım ki o makyajların arkasında resmen canavar çıkıyor 😂
He ya sorma, söylemiyim söylemiyim diyorum ama harbi bazıları düpedüz sahtekar 😂😂😂
Kız alma canavar al 😂
Gazoz olma, Efsane ol 😂
😂 Aynen Aynen
Hahaha 😂😂😂
Bide sorunun altındaki foto efsane 👌😂
Uuu sen birde diğerlerini görsen 😂😂😂
Yok yok bu saatte gülmek istemiyorum sonu gelmiyor 😂
Niye, bu saatte gülmek haram mı?
Annam beni kovar 😂
Vay be, ne analar var ya
Yok be o kadar da değil 😂
Keşke benim ki de olsaydı da beni evden kovdaydı 😭
Özür dilerim 😶
Estağfurullah senlik bir şey yok
Hocam kusura bakmada ac kicinla eglen diyecegim.
Abi diğerleri gibi sapıklık mı yapıyorum, kendimce eğleniyorum işte niye ters yapıyorsun ki