Lütfen yardım edin
Atatürk bizi kandırdı mı?
Lütfen yardım edin
Atatürk'ün zamanında pek cok şey oldu ama o zaman telgraf oldugunu ve haberleşmenin günümüzdeki kadar gelişmediğini biliyorum, bazıları Atatürk'ün kötü biri oldugunu ve günümüzde Atatürk yalan gösteriliyor.
Anlamayanlar için şöle bir örnek verim mesela kuzey koreyi yöneten Kim Jong-Un
çok katı bir lider ve acımasız Atatürk'üde Kim Jong-Un
benzetirsek Atatürk ölese bile herkes ona bişey diyemez degil mi elimde kanıt yok ama sizin de Atatürk;'ün iyi olduguna dair bir kanıtınız var mı?
Not: Lütfen saçma şeyler yazmayın gerçekten yardım istiyorum...
Her insan içinde hem iyiliği barındırır hem kötülüğü. Sadece Atatürk olarak düşünme kendini düşün mesela. İyi özelliklerin de var kötü özelliklerinde. Mesele hangisinin daha ağır bastığı. Mesela kıskançlık kötü bir huydur ama kıskanç olmak beni kötü birisi yapmaz. Ya da hayvanlara karşı duyarlı olmak iyi huydur ama kapının önüne mama koymak beni iyi bir insan yapmaz. Bu açıdan bak. Elbette Atatürkün de kötü huyları vardır neticede o da bir insan. Ama iyi huyları daha ağır bastığı için bizim Atamızdır. En kutsal mesleklerden birini yaptı. Bugün askerlerimiz bizim gözümüzde kahramandır. Hepimiz dualar ederiz onlar için. Ama elbette askerlerin içinde de kötü olanlar vardır. Bu açıdan bakıldığında Atamızın Türk milleti ve Türk genci için yaptığı her şey paha biçilemez hale geliyor
Evet haklısın ama ben bunu sormuyorum, benim sordugum şey Atatürk'Ün bazıları geçmişte Ülkeye kötü şeyler yaptıgını söylüyor bazılarıda iyi coğunlukla iyi olanlar var ama iyi bir şeyler yaptıgının kanıtı yok elimizde
İyi bir şey yaptığının kanıtı yok mu.. Adam cumhuriyet kurdu. Kadınlara seçme seçilme hakkı verdi. Biz bu kadar üstte tutuluyorsan Atatürk sayesinde. Ama lütfen bunu İslama karıştırma. İslamiyet bambaşka bir şey
Bak şöyle düşün Ben müslümanım çünkü şuanda gördüğüm her şey Allah'a inanmama yeterde artar bile Örnek vereyim: Güneşe bir bak bunu kim kontrol ediyor sorusu direkt zaten müslüman olman için yeter ama Atatürk videosu yok kanıt yok ve bazılarıda kötü oldugunu söylüyor ben ortadayım yani.
Tam olarak Atatürk ün yaptıgının kanıtı yok Burası Dünya her şey olabilir.
Atatürk ve Kim Jong Un'u nasıl birbirine benzettin anlamadım. Tarihi biraz okuyunca Atatürk'ün hangi atamıza benzediği ortadadır. Çoğu kişi o kişiyi bilmez. Ben de kendime saklamak isterim sevdiğim bir tarihi kişilik olduğundan.
Atatürk'ü tanımak istiyorsanız onun kitaplarını okuyun derdi sevdiğim birisi.
Sahtekar dincilere, Ermenilere, Rumlara göre kötü, kısaca işine gelmeyenlere göre kötü, kul olmaktan vatandaş olmaya, seçme ve seçilme şansı verilenlere göre iyidir. Kim Jong un la falan kiyaslaman saçmalıktan öte bu arada bunu söyleyeyim, bir tarafta cumhuriyet gibi bir rejim getiren adamla, babadan iktidari devralmış bir diktatörü bir tutman saçmalık, günümüzde birde bu sahtekar dincilerin propagandası ve cahilliklerininde katkısı ile Atatürk'ü sevmeyen bir kesim daha var ama onların düşünme yetileri olmadığı için bir şey diyemiyorum.
Bak şöyle düşün Ben müslümanım çünkü şuanda gördüğüm her şey Allah'a inanmama yeterde artar bile Örnek vereyim: Güneşe bir bak bunu kim kontrol ediyor sorusu direkt zaten müslüman olman için yeter ama Atatürk videosu yok kanıt yok ve bazılarıda kötü oldugunu söylüyor ben ortadayım yani.
Hocam ilk olarak lütfen güzelce konuşalım ben kavga etmek için yazmadım bu soruyu Sen atatürkü seviyorsan ve beynimin yıkandıgını söylüyorsun
Belki senin beynin yıkanmıştır bu şekilde bana Atatürkün iyi oldugunu hiçibirşekilde kanıtlayamazsın
Kazım karabekirin atatürk döneminde devlet matbaasında basılmış kitabında ne kadar islam düşmanı laflar ettiğini, peygambere hakaretler ettiğini belirten metinler içerdiğini bilen biliyor kimse inkar etmesin hepsi kayıtlı bunlar iftira değil.. Kamal, sadece siyonist bir projeydi ve Abdülhamid toprak isteyen siyonistlere karşı çıktıktan bir süre sonra onlar tarafından propagandayla alçakça halk tarafından kışkırtılıp indirildikten bir süre sonra bu milletin başına getirildi. İçerde ve Avrupada bolca propaganda yaptılar sonra indirdiler.
bu kitabı nerde bulacağım
Siyonistleri Filistin bölgesine yerlestirenler en basta Abdülhamidin kendisidi.
Sizde peynir kadar akil yok amg.
@Besiktas256 yav kanıt yok ki
Her seyin kanidi var.
Mustafa Balcıoğlu ve Sezai Balcı Osmanli arsivinden cikan belgeler ile Filistine Yahudileri yerlestirenin Abdülhamid oldugunu kanitladilar.
www.kitapyurdu.com/.../424957.html
Atatürk bir siyonist proje oldugu akil disi aptallarin inandigi sacmaliktan ibarettir sadce. Bir Islamci yobaz YouTube'da Atatürke aklina geleni sayar, bir kanit gösteremez bu aptallarda her lafa inanir ve bir sey bildiklerini sanarlar...
@Besiktas256 Nablusta 70 bin osmanlı askerini ingilizlere de zaten Abdülhamid teslim etti dimi peynir kadar aklı olan arkadaş?
Megiddo Muharebesinde 70.000 Türk askeri en basta yoktu ki, Atatürk birilerine teslim etsin...
Tarih okumak yerine onun bunun palavralarini okursan cikan sonuc bu.
@Besiktas256
yav herşeyin yalan ve iftira oldugu şu ifadenden belli;
"Siyonistleri Filistin bölgesine yerlestirenler en basta Abdülhamidin kendisidi."
kanla alınan topraklar kanla verilir diye cevap veren Abdülhamide savaş açan siyonistlere mi Abdülhamid toprak verdi? bu kadar laf cambazlığı fazla oldu. adamı indirmek için yapmadıklarını bırakmadılar halen kafana göre siyonistleri oraya yerleştiren abdülhamid diyosun.
atan önce ismini değiştirip niye ibranice ilah anlamına gelen "kamal" yapmış, onu araştır, sonra da masonlara ait olan geometri kitabı niye yazmış onu da araştır.
https://youtu.be/COXmLwmXCqc
https://www.youtube.com/watch?v=azltZRGFGJE
@soran kitabın ismini bilmiyorum da bir tane tarihçi anlatıyordu bu olayı. bulursam atıcam sana.
şu videoda kitapta geçenler anlatılıyor;
https://www.youtube.com/watch?v=SjZmGvemsao
Cevap
9Cevap
Düsük zeka düsük egitim seviyesi ile carpisinca böyle seyler cikiyor iste ortaya.
Kuzey Kore dünyaya acik olmayan icine kapali bir Diktatörlük. Türkiye Cumhurriyeti ile uzaktan yakindan kiyaslanacak bir tarafi yok.
Iki üc Islamci yobazin uydurdugu sacmaliklara inanmakta birseyi arastirmak olmuyor kardesim.
@gizemli_herif
Cevap yazdim ama gönderemiyorum cünkü korkak herif beni engellemis. Engelledikten sonra halki gözükmek icin üstüne daha bir seyler sacmaliyor...
Murat Bardakçı hoca, Atatürk'ün kendini dinsiz olarak atfettiğini, Kur'an'ı Kerim için Muhammet'in safsataları diye bahseder. YouTube zilyon tane video var. Çoğu dinsiz beyinsiz de internette Atatürk'ün bu yönüyle övünür durur. Adam dinsiz işte, neyi uzatıyorlarsa. Bu adam benim atam olamaz.
mandadan kurtulmussun :)
ne kaniti ariyorsun :)
ozgurluk nedir
cunhuriyet nedir
secme secilme hakki nedir
bunlari bilirmisin :)))))
hangi dikdator bunlari yapmis :)))))))
Sizin gibilerin yorum yapıcagını biliyordum hahaha ama bana laf sokamadın şimdi bak ne diyecegim
Atatürk çok iyi dimi ülkeyi kurtardı benim buna saygım var, diyenlere. amaa sen sadece insanların ne dediğine bakan hiçbir şeyi sorgulamayan ve araştırmayan ve sadece duyduklarına inanan bir insansın yani lütfen beni konuşturma çünkü bu konuyu uzatırsak batarsın... Ve boşuna laf sokmaya uğraşma.
ha bunlari Ataturk yapmadi yani :)
prezervatif esler arasinda mecbur tutulmali ya da kurtaj bazi durumlarda mecburi olmali :)
dusunsene sen dogmussun :) dunyaya bir insan daha baska nasil bir zarar verebilirdi :)
ahh ahh senin gibi insanlara anlatamıyorum
Hala cevabımdan kaçıyorsun bu kadar mı battın
Şöyle düşün:Güneşe bir bak bunu kim kontrol ediyor sorusu direkt zaten Allah'a inanmam için yeter ama Atatürk videosu yok kanıt yok ve bazılarıda kötü oldugunu söylüyor ben ortadayım yani.
Buna cevap veremiyeceksen sus lütfen.
hakikaten israfsin :) hala kanit yok diyor
gunumuzde bile Ataturku gormus insanlar var :)
onun kurdugu meclisi devam ettiren siyasiler :)
yani siz nasil bir ozur grubusunuz :)))))))) bunun sakasi yok sizi ve sizin gibilerin acilen bu ulkeden s... tir edilmesi lazim :)
Hocam Terbiyen yok 1. si bilgim olmadan yazmam 2. si
Atatürkü gören herkese sordum herkes kötü şeyler söledi saygılarımla Uğraştırma artık beni
Evet Hocam ikinizde sustugunuza göre iyi akşamşlar
hahahaha sen acilen psikiyatri klinigine git
hayır iyi akşamlar yoruldum artık
yoruldun mu :) sorunu sikayet ettim duzenbazlikdan mahkemeye verecegim seni :)
bak nasil yalvaricaksin :) neyse bekleyecegiz biraz
tamam hocam
gorecegiz tamami devami :)
halkin kin ve nefrete sevketmek
ulusun lideri icin yalan beyanda bulunmak
bak bakayim bunlari anlatirken nasil yalvaricaksin :))))
cok zevkli olucak :) o zaman Ataturk u sana kim anlatmis onlarin isimlerinide soylersin :) hep beraber ogreniriz :)
Atatürk düşmanları mı cumhuriyet düşmanları mı kim aklını bulandirdi senin.
Kuzey Kore lideri diktatör ve ülkede onsuz nefes alınmıyor ölse kimse üzülmez hatta ülke bayram eder Atatürk le kiyaslanamaz bile
Öncelikle benimle Güzelce konuştugun için Teşekkür ederim
Ben şöyle düşünüyorum bu olayı: Güneşe bir bak bunu kim kontrol ediyor sorusu direkt zaten Allah'a inanmam için yeter ama Atatürk videosu yok kanıt yok ve bazılarıda kötü oldugunu söylüyor ben ortadayım yani.
Allah zaten bizim yaraticimiz ona kimsenin bisi demeye hakkı yk kafrler diyor diyecegni ama dini değerlerimiz ile milli degerlerimizn kıyaslanması saçma.
Milli olark Mustafa Kemal Atatürk ün de illaki yaptg hatalar olmuştur hatasz kul yok sonuçta ama yaptg onca şeyleri inkar etmekte nankörlük görmemek
Nutuk kitabını oku kendin karar ver iyi mi kötü mü
Teşekkür ederim bakmaya çalışacağım inşallah.
Tek diyebileceğim şu an açık saçık giyenler keşke burada olsaydın diyorlar ya, haberleri yok ki, hepsi içeri atılırdı. Şimdiki moda 1920'ler 30'larda olsa Atatürk gibi biri bile yobaz kabul edilecekti.
Atatürk bu milletin başına gelen en kötü şeydir net.
neden?
Neden mi? Saltanatı kaldırdı , İslamı öğreten bütün şeyhleri idam etti çünkü ateistti meclis açılış konuşmasında bile gökten indirildiği sanılan kitaplar diye bir tabir kullanıyor. Harf devrimi getirerek bir gecede insanların beynini sıfırladı şu an kutsal kitabımızı bile okuyamıyoruz. Eğitim sistemini düzenlemek için 300 tane yahudi pedagog getirdi Müslüman ülkede yahudinin işi ne? Türkün hangi tarihinde kendini kanunla korumuş bir lider var araştırın bakayım…Ve daha bisürü örnekler var ister kabul edin ister etmeyin bu şahıs Türk milletinin başına gelen en kötü şey.
Evettttttt işte ben senin gibi birisini arıyordum bu bilgileri kimden ögrendin nasıl daha cok araştırıcam nerden bulabilirim lütfen yardım!
Kadir Mısıroğlu’nun videolarını izle
Sağolun hocam iyi akşamlar
İyi akşamlar
lozanla sevr anlaşmasını karşılaştırırsan cevabını alırsın
bizi değil halkın %25 ini kandirdi ama
nasıl yani anlayamadım ney olarak kandırdı
Seni okutan tarih hocasının beynini s...
43 yaşındasın yaşın başın kaç
işte insanlık ne hale geldi senden anlaşılıyor... :)
Maalesef insanlık sizin gibiler yüzünden bu durumda 2 kitap okumadan cahil cahil yazıyorsun buralara
Be hey dürzü
Ne ararsın tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın
Hakikaten gözün yoksa haramda,
Başı açığa niye türban sorarsın
Rakı şarap içiyorsam sana ne, ikimizde gelsek kıldan ince köprüye, ben dürüstsem sarhoşkende geçerim,
İşgaldeki hali sakın unutma,
ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz,
Sen anandan yine çıkardın ama
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.
Atatürk geldikleri gibi giderler dedi, gittiler de, ama kimi bitini, kimi itini, kimi de * bıraktı maalesef..
agzina saglik mudur :)
Bu tiplerle muhatap olmak bile cahillik, bunların suratına tükürsen, tükürüğe yazık, aq andavalları
offf yazı yazmaktan bıktım hemen örneği veriyorum
Güneşe bir bak bunu kim kontrol ediyor sorusu direkt zaten Allah'a inanmam için yeter ama Atatürk videosu yok kanıt yok ve bazılarıda kötü oldugunu söylüyor ben ortadayım yani.
Ve lütfen Soruma cevap ver insanlıgıma takılacagına ahahah
Lan g***zekalı, Allah'la Atatürk'ü bir mi tutuyorsun, aptal aptal konuşma, sen hilafette kalsaydın, şimdi yar***ıma bu kadar rahat olabilirdin, ingiliz ya da Fransa manasında köle gibi yaşardın, bi diğeride kadir şarlatanının videolarını izle diyor, ya arkadaş nasılsın bu kadar saf olabiliyorsunuz. Kafayı gömmüşsünüz b*k çukuruna ne oksijen giriyor beyne, ne ışık görüyor gözleriniz, lan beter olun, kendi mantalitenizde boğulun.
ahhahahahahah ben sizin gibiler anlamadığı için örnek verdim işte haksız çıkınca insanoğlu küfüre tutunuyor iyi günler hocam lütfen susun batıyorsunuz.
Bencede susmak yerinde olur.. az kaldınız, sizde zamanı gelince s***rip gideceksiniz bu topraklardan ağa babalarınız gibi
bencede batığının sende farkındasın kabullenmek zor değil mi bende ilk başta zorlandım atatürkün iyi biri olup olmadıgı konusunda neyse susalım lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?