İsrail mallarını boykot ediyormusunuz?
Evet ediyorum elime bebek kanı değmesin
Hayır etmiyorum alışkanlıklarımdan vazgeçmem banane
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İsrail mallarını boykot ediyormusunuz?
Her zulüm başladığında aynı olaylar. Mantıklı olamıyoruz belki bu düşüncelerimden linç bile yiyebilirim. Kullandığımız bilgisayar parçalarından tutun otomobil firmalarına kadar çoğu onların elinde. Evet bu yüzden güçlüler. Çalışmışlar ve belli yerlere gelmişler. Biz ne yapıyoruz. Yerlere kola dökerek , falanca markaları almayalım boykot edelim vs diyerek bir şey değiştiremezsin. Kafa yapısı değişecek. Kültürel seviyeni artıracaksın. Eğitime önem vereceksin. Tüketen değil üreten topluma dönüşeceksin. Elin güçlendiği zaman söz sahibi olur o zaman birşeyleri değiştirme kuvvetin olur. 1-2 aya kadar kalmaz herkes normalleşir merak etmeyin. Biz ancak şov yapmasını seviyoruz. İcraate geldimi her şey sıfır. Ülkenin acınası hali maalesef.
boykot diye israil mallarını kola satın alıp yola dökeceğime. boykot etmem daha iyi. hem ne alaka ki bu israilli malları biz hiç satın almazsak aç kalırız tohum bile oradan geliyor tamamen yerli türk malı temel ürün sayalım desek 10 parmağı geçmiyor. bu 10 parmak daki ürünlerde komple kalitesiz. hep içine kimyasal katılmış yiyecekler ya da yanık yağ katılmış yemekler. berbat haldeyiz bizde ağlanacak durumdayız. iki tarafıda sevmiyorum keşke komple hepsi kaybolsa kurtulsak savaş ile ilgili tek dileğim aradaki çocukların ölmemesi başka hiçbir şey yok. kendimi bildim bileli birbirini yiyiyorlar osmanlıya ihanetin bedelini kıyamete kadar ödeyemeyecek pis araplar
Cevap
5Cevap
Ben her zaman aldığım ürünleri almaya devam ediyorum. yani hangi ülkenin malı ona bakmıyorum
Ediyorum da ben bu işe taaa yıllar önce başladım şimdiki arap seviciler gibi düzmece duyar kasici boykot değil benimki.
helal sana
Çamaşır deterjani dışında ediyorum. OMO dışında deterjan kullanınca çamaşırlar temizlenmiyor gibi geliyor. Onun dışında çok şükür kullanmam
Ayağımızdaki ayakkabıdan tutun giydiğimiz dona kadar her şey Amerikan malı olduğu için boykot edeceğine üretim yapsınlar
Hayır coca cila içiyorum kudur
neden kudurayım o seninle vicdaının arasındaki mesele
Etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?