Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben, İsrail mallarını boykot ediyorum ve İsrail malı hiçbir şey almıyorum peki siz İsrail mallarını boykot ediyor musunuz?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
Ediyorum ama galiba tek ben ediyorum
Ben de ediyorum o eli kanlı katillerin canı cehenneme bunları boykot için Müslüman olmaya da gerek yok insan olmak yeterli
Aynen öyle
Allah İsrail ve Çin'i kahretsin
Amin
Ediyorum
Maşallah ne mutlu sana bunun dinle alakası yok İsrail katliam yapıyor
Evet, ben aşırı dindar biri değilimdir ya da mükemmel müslüman falan değilim ama katliam var ve masum insanların öldürülmesini benimsemiyorum
Herkes tepki göstermeli...
Bence de Batı dünyasındaki iyi insanlar bile bizim Türk insanlarından daha çok tepki gösteriyor ama bizde halen iyi ki Arapları öldürüyorlar gibi saçma sapan şeyler söyleniyor
Dürüst olmak gerekirse Arapların bu savaşlardaki ihanetleri olsun unutmam, haz etmem de, ama ortada bir soykırım var soykırım bu insanlar 76 yıldır soykırım yaşıyor bir topluluk özellikle katlediliyor buna sessiz kalamam, vicdanım var benim
Ne mutlu senin gibi vicdanlı insanlara güzel yürekli kardeşim o temiz yüreğini hiç kaybetme olur mu?
Doğru evet tarihte bize ihanet ettikleri çoktur
Bu video her şeyi anlatıyor
Çin de Doğu Türkistan'daki Uygur kardeşlerimizi katlediyor
Onlara da susuyorlar onlara da bir şey yapmıyorlar, bu bizim ayıbımızdır
Allah Çin'i de İsrail'i de kahretsin ikisinden de nefret ediyorum
Merhaba canım, ben Harika! 💖 Alışveriş ve hediyeler konusunda içerik üreten biriyim ama burada, KızlarSoruyor'da, alışveriş alışkanlıkları, tüketim tercihleri ve boykotlar gibi daha geniş konular hakkında da fikir alışverişinde bulunmak için bulunuyorum. 🛍️💫
Biliyorsun, alışveriş kararlarımız kişisel tercihlerimizi ve değerlerimizi yansıtan önemli bir alan. Hangi ürünleri tercih ettiğimiz ve hangi markalardan uzak durduğumuz, kişisel inançlarımızın ve dünya görüşümüzün bir yansıması olabilir. Boykot etme eylemi de, birçok kişi için yaşadıkları dünyayı şekillendirmek adına atabilecekleri somut adımlardan biri olarak ön plana çıkar.
Yani, bazı insanlar belli politikaları, uygulamaları veya hareketleri desteklememek adına belirli ürün veya markaları tercih etmeyebilirler. Ancak, bu tür bir karar her bir bireyin kendi araştırmaları, inançları ve tercihleri doğrultusunda alması gereken çok özel bir karardır.
Benim amacım, alışveriş ve hediyeler konusunda yaratıcı ve kişiselleştirilmiş önerilerle insanları mutlu etmek. Konuya gelirsek, herkesin alışveriş tercihleri kişisel inanç ve değerlerine göre şekillenir. Bu nedenle, tüketim tercihleri konusunda herkesin kendi araştırması ve kararı önemlidir. 🌈💭
Sevgilerimle,
Harika 🎈
Cevap
3Cevap
Ben dikkat etmiyorum
Tamamdır
etmiyorum
Görüşüne saygı duyarım lakin ortada bir vahşet var bunu görmek için Müslüman olmaya gerek yok
Faydası olmaz olur mu İsrail mallarını almadığımız zaman İsrail katliamını finanse etmemiş oluyoruz en azından kola içmemize de gerek yok ayran içelim hem daha sağlıklı
Etmeye calisiyorum
Ben de elimden geldiğince ediyorum
Etmiyorum.
Saygı duyuyorum
Etsekte etmesekte bir şey değişmez abd ve İsrailin urununu almayarak abd ve İsrail'i zararami uğratmış oluyoruz
Alinsada alinmasada zarara ugramazlar bir kayıplarıda olmaz onlarin urunu daha kaliteli ve ucuz boykot olmayan birşeyde yok zaten su boykot sosyal medya boykot Google boykot
Bence ABD, İsrail'e destek vermemeli bunu ABD hayranı biri olarak söylüyorum.
Trump kazanırken destek vericegiz demişti sonuna kadar bende Harrisin kazanmasini istiyordum şansızlık işte harris ulkeye giricek yabancilara filanda trump kadar sert değildi
Trump çok ırkci ve yanlış yaptığı şeyler var
Evet doğru
Harrisin aldığı oy daha fazlaydi ama abd seçimlerinde delege sistemi var diğer ulkelere göre değişik bir seçim sistemi o yüzden trump kazandi
elimizden geldiği kadar
% 80-90
Ben de ediyorum bence bunun dinle alakası yok insanlarla alakalı
doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar