Geçen gün göz altına alınmışlardı. Bugün de ev ve iş yerlerindeki araçları çekicilere yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüş.

Geçen gün göz altına alınmışlardı. Bugün de ev ve iş yerlerindeki araçları çekicilere yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüş.

Banu oarlak şikayet etmese hiç kimse fark nasıl etmeyecekti anlamıyorum. Vergi kaçakçılığı en büyük suçlardan biri iken bunlar sadece bunla bile suçlamıyor. Tuhaf. Bunun gibi onlarca kişi vardır da haberimiz olmaz.
güzel kardeşim sen bu pislikleri burada dile getirip hep birlikte konuşuyoruz sence onlar sıradan bir vatandaşı hiç konuşmuşlar mi ne dertleri var demişler mi onun için boşverin böyle haberleri zenginlerin haberleri bitmez
Sonradan görme olmanın zararları. Kadının lüks merakı ve görmemişliği adamın da başını yaktı :D Milletin gözüne sokmasaydı gündem olmasaydı şu an villasında altın tozlu kahvesini içiyordu.
Cevap
25Cevap
Sadece kolay para kazananlar kolaycada para harcarlar kızın günlük harcaması 750.000 TL mış daha başka bir söze gerek var mı bence...
bence iyi olmuş
hala bunların kim olduğunu bilmiyorum ama sosyal medyalarımda az takip ettiğim şeyler olmasına rağmen görüyorum. biri özet geçsin bana. eminim ki araştırmaya değcek değillerdir.
Fragmanın önemi yok önemli olan bölüm. Bunlar siyasilere de para yediren kişilerdir. Bakalım ne ceza alacaklar. Bugün arap bisini itsen içeri atıyorlar. Bakalım bunca toplamaya ne ceza gelecek. Fragmanlarla çok oyalanmayın bölüm sonu önemli
Balla büyük suçları var yakında Adnan oktarın yanına koyarlar bin yıl hapis eş dost akraba 200 milypn dolar aklıyolarmış 😂
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üç te yakalanır jdjdhd
yasa dışı olan her sey bu kadar titizlikle ortay cıkarılmalı
Fakirler ölsün porsche den selamlar geldi aklıma nedensizce
Araçları çeken çekicinin plakasına ne demeli :) DP Çekicide mi polatların şirketinden acaba
Rüya gibi hayat yaşarken görgüsüzlüğüyle koskoca çeteyi çökertti kadın..! Hak yerini buldu sevindim.
Tam olarak ne çetesi ben çok tkip edemedim
Kara para aklama çetesi. Olmayan şirketleri varmış gibi gösterip hem devleti yolmuşlar hemde kredi kartlarini patlatmislar. Yasadışı kumar işini saymıyorum bile.
Peki bunları devlet nasıl öğrendi
Sonradan görme bu görgüsüzler sağda solda parasıyla hava atıp video paylaşınca devlet uyandı ve araştırmaya başladı. Kısacası kendi topuklarina sıktılar.
Hmmmm teşekkürler
Emniyet müdürü: "birazda biz kullanalım şu lüks arabaları"
Eğer iddialar doğruysa haklı bir suçlama, ama adalet babanın vereceği cezaya bakacağız 😒
Gerçekten doğruysa az bile ömür boyu yatsınlar içeride
Bizene bundan onların derdi bzii ilgilendirmez
4. gun çapraz sorguda olacaklar üzüldüm sevemem ama çocuklar için üzücü
Süleyman Soyluyu da içeri alıp sorgulamaları lazım. Görüyorsunuz arkasında nasıl bir moloz bırakmış.
Ben Dilan Polat'ın hala maşa, maske olduğunu düşünüyorum arka planda kimlerin parasını aklıyorlardı orası muamma.
Görgüsüzlük sonradan görme davranışlar enerciii diye hava atması sormazlar mı bu zenginlik. Nerden geliyor diye
Kadın en azından ihtiyacı olanlara falanda yardımda bulunuyordu
Gebersinler. Milletin sağlığı üzerinden para indirenlere ders olsun
😳😳
ilgilenmiyorum kardeşim sizde bunlarla ilgileneceginize gidin kariyer yapin işiniz gücünüz bu napmiş su napmiş banane demeyi ogrenin
Eğer emniyetin elinde ciddi suçlara ait deliller olmasa o arabaları çekmezlerdi.
Kadın st ata ata adamın çeteyi çökertti ya la
Öffff banane bıktım. Hortlak gibi türediler
Hakettiler beter olsunlar
sadece cocuklarina üzülüyorum
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Çekicinin plakası biraz nispet yapar gibi olmuş :)
Saçmalama gizliiiii 😄
Yalnız olay baya baya büyük sanırım
Amma iyi olmuş mk larıma
Donlarına kadar alsınlar
Kadının görgüsüzlüğü herşeyi ortaya çıkardı
umrumda degil...
haydan gelen hu ya gider
Hakkettikletini bulmuşlar
Karmaya inanırım
Neden sergileniyo anlayamadım
Medya
Olacak olan olur