İsrail'de, 18 yaş ve üzeri 1442 kişi ile yapılan ankete göre katılımcıların;
- %75'i, 7 Ekim'deki başarısızlığın ana sorumlusunun Netanyahu olduğunu düşünüyor.
- %66'sı ise, savaş bittikten sonra Netanyahu'nun istifa etmesi gerektiğini söylemiş.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsrail'de, 18 yaş ve üzeri 1442 kişi ile yapılan ankete göre katılımcıların;
- %75'i, 7 Ekim'deki başarısızlığın ana sorumlusunun Netanyahu olduğunu düşünüyor.
- %66'sı ise, savaş bittikten sonra Netanyahu'nun istifa etmesi gerektiğini söylemiş.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siz buna savaş mı diyorsunuz? Bu düpedüz zulüm ayol. Ki zulüm eyşan gibidir, sadece şekil değiştirir.
Suçu sadece ona yıkmak anlamsız, ülke diktatörlükle yönetilmiyor
Onların düşüncesi böyle. Sence kime yıkılmalı suç?
Tüm devlet kadrolarına, istihbarat teşkilatı çalışanlarına. Dünyanın en iyi istihbaratıydı sözde, fos çıktı
İsrailliler savaş öncesi de Netanyahu'nun istifasını istiyorlardı. Zaten Filistin cephesi bundan cesaret aldı. Netanyahu bu süreçten güçlenerek çıkar.
Ben Netanyahunun koltuğunu sağlamlaştırmak için yaptığı bir şey olarak düşünüyorum. Hamasın saldırmasının mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum.
İran da Hamas da Netanyahu'ya diş biliyordu. Halkın desteğini kaybetmiş bir Netanyahu'ya karşı kazanılacak bir zaferle onu alaşağı edeceklerini düşündüler. Alaşağı edemezlerse güçlenerek çıkacağını da düşünüyorlardı elbette. Bir kumar oynadılar. Rablerine güvendiler. İyimser oldular. Adına ne dersen de. Realiteden uzaklaştılar. Sonuç aleyhlerine oldu.
Tamam da akıl var mantık var. O kadar güçlü lobileri var ki o yüzlerce savaş suçu işlemelerine rağmen hiç bir ülke bir şey söyleyemiyor. Aynı şeyleri Amerika yapsa sıkıntı olur konu İsrail olunca sıkıntı olmuyor garip bir şekilde. Şahsen ben o kumarı kazansalar bile başarılı olamazlardı diye düşünüyorum.
Müslümanlar biraz hayal dünyasında yaşıyor.
Cezasını masum çocuklar ve kadınlar çekiyor. :(
Olsun ginede iyi geberti araplari
Ben katılmıyorum. Bir sürü savaş suçu işliyorlar, masum insanlar ve çocuklar ölüyor. Adil bir savaş değil.
Neden hamas sivilerin üstüne 7 bin roket atık diye ovunmuyormuydu?
Hamasın yaptığı aptallık. Gücü olmamasına rağmen saldırdı ve sonuçlarına hamasın liderleri değil sivil halk katlanıyor. Eğer Hamas başarılı olsaydı İsrailli siviller için aynısını söylerdim ve ilk gün İsrailli siviller için aynı düşüncedeydim.
Sivil halk neden sivil savasinlar?
4 yaşındaki çocuklar mı savaşacak?
Evet