Merhaba arkadaslar,
Israil 8bin kisiyi öldürdü diye sokaga döküldünüz. AKP hükümeti imar aflari ve denetimsizlik nedenile Anadoluda resmi rakamlara göre 50.000 ve gayriresmi rakamlara göre 100.000 fazla insan öldürürken nerdediniz?
Merhaba arkadaslar,
Israil 8bin kisiyi öldürdü diye sokaga döküldünüz. AKP hükümeti imar aflari ve denetimsizlik nedenile Anadoluda resmi rakamlara göre 50.000 ve gayriresmi rakamlara göre 100.000 fazla insan öldürürken nerdediniz?
Sapla samanı ayıramamak bu dediğiniz.
Çok daha büyük tepkiler verdim, çok daha fazla dualar ettim günlerce, çok daha fazla yardımlar yaptım inşallah yerine ulaşmıştır.
yine de bu kadar çiğ bir düşünceye sahip olamadım. Acı acıdır, ölüm ölümdür. Aması, şusu busu yok ki bunların.
küçücük bebekler daha “Vatan, Toprak” ne bilmeden bunlar için ölüyor, bombalar altında paramparça oluyorlar. Vicdanınız sızlamadan durabiliyor musunuz gerçekten?
Ölü ölü degildir. 8bin yabancinin ölümü ile 100.000 türkün ölümü ayni degildir.
Ortaya bir iddia attiyorum:
Dini islam olan Türklügünü unuttur ve arap tapar olur. Kendi canini bile umursamaz ve sadece araplara tapar.
İstediğin malzemeyi sana veremeyeceğim üzgünüm. Siyasetle ilgili değilim, ben mazlumun hakkını korur savunurum. Bunun Arap veya Türk olmakla ilgisi yok. Hatta dinle ırkla da alakası yok.
Bazı şeyler dinden ve dilden üstündür.
İmar affı, denetimsizlik gibi şeyleri oturur tartışırsınız belki ama gariban çocuklar ölüyor ya el insaf yani.
Cevap
1Cevap
Yerden göğe kadar haklısın ama Lawrence ile birleşip Türk ordusunu arkadan vursalar, Türkler Ermeni soykırımı yapmıştırı destekleseler, Karabağ’ın Ermeni toprağı olduğu savunsalar, Kıbrıs’ta TC’nin işgalci olduğunu belirtseler, her sorunda Türkiye karşıtı olsalarda, Gazze’de insanlık suçuna karşı durmalıyız.
Bizim millet kendi milletine düşman olmuş. O kadar öğrenci int*har ediyor, asansörden biri vefat etti bu kadar tepki vermediler
Akp ile ne alakası var mk. Umarım bir israilli tarafından ge. bertilirsin mk s alağı
Evet, cürük binalara imar affi gelmesi ve denetimsizlik hükümet ile ne alakali...
Bir de ölseydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?