- Cemaatlere son verecek. İnsanlar namazını camide kılsın. Çoğu insan maddi sorundan dolayı çocukları yurda yolluyor tahminimce her şehire 10 tane bina dikse ve o binalar da dini bilgiler verilse , fen bilimleri , Mat. Kimya , fizik vs. Öğretilse çoğu sorun çözülür
- Mültecilere sinir getirecek ve zamanla gönderecek minimize edecek en azından
- Denetleme çok olacak özellikle doğu bölgesinde , orada sigortasız çalışan insan sayısı çok fazla. Hesap yaptım ortalama ayda 1 milyar TL vergi verilmiyor. Yılda 12 milyar TL yapar ❗❗
- Yargı sistemi düzenlenecek. Yargı da taraf olanlara yaptırım uygulanacak.
- Siyasilerin yaptihi harcamalar denetlenecek. maaşları düzenlenecek. 3-5 kalemden maaş almayacaklar.
- Liselere , üniversite sistemi uygulanacak ❗ 1 dersten 4-5 devamsızlık hakkı olacak. Yoksa kalacak. Vize , final ve but olacak.
BUNLAR AVRUPADA VAR BİZDE NEDEN YOK ❗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muharrem ince mi... bence hayir... siyasi konulari sevmiyorum ama ortaya surulen isimlerin hicbiri bagimsiz degil bence. O yuzden kisi desteklemeyi dogru bulmuyorum. Guvenilir gelmiyo.
Ya mesele kişi destekleme değil zaten. Ben sadece bu siyasi ortamda en iyi tercihin Muharrem İnce olacağını düşünüyorum. Neden adam namaz kılmayın demiyor Arapça okumayı demiyor ama cemaatlere karşı Çünkü içeride kirli dönen oyunlar var Sonra bize fetö gibi sorun yaşatıyorlar.
Süleymancıları bilirsin adamlar 2015'e kadar Atatürk düşmanıydı 2015'te adamların yurtları yıkıldı AKP hükümeti tarafından adamlar bizden iyi Atatürkçü oldular 🤣
Muharrem İnce cemaatlere karşı sırf bu sebeplerden tarikatlara karşı , yoksa camiye gidip namaz kılan insanlara karşı değil.
Mültecilere karşı.
Liyakatsizliğe karşı
Daha sonrasında bu adamın hükümeti desteklediği noktalar da var. Mavi vatanı destekliyor Libya'da olmamızı destekliyor Azerbaycan'a destek vermemizi destekliyor yurt dışı operasyonları destekliyor Irak'ta falan. Bayraktarın yaptığı projeleri destekliyor. İnşallah daha da iyi olur diyor yani marım daha da geliştirirler daha farklı şeyler de yaparlar İnşallah diyor.
Şimdi şöyle bakınca ya adamın kötü bir tarafı yok ki.
Mesela Ümit Özdağ var bu adam da buna benzer düşünceleri var ama ben Ümit özdağ'ı şundan sevmiyorum adam iktidara gelince çok radikal bir insan olacak izlenimi veriyor zaten kendi hali hazırda çok radikal bir adam Keskin bir adam yani şu anki baştaki insanın birazcık beyaz hali gibi.
MHP kanadına bakıyorsun adamlar bitmiş CHP kanadına bakıyorsun adamlar bitmiş AKP kanadına bakıyorsun adam bugün evet dediğine yarın hayır diyor bir sürü taciz tecavüz olayları var görmezden gelmiyor liyakat 0 adamların döneminde birçok kriz oldu bir tane bakan çıkıp da istifa etmedi. Çeteler kol gezdi.
Yurt dışına karşı racon kesip sürekli ülkenin ekonomik yapısını sadece racon keserek berbat hale getirildi.
En basit Suudi Arabistan'a dosyaları vermem dedi dolarda hareketlenme oldu yukarı doğru ve dosyaları verdik.
ABD papaz olayı dolar 3 den 5 fırladı.
Rusya krizin de keza yine aynı.
En baştaki sorun zaten mülteciler ❗
Geçen gün İsrail'e posta koydum lk başlarda ne güzel eşit dağılım yapıyordu herkese eşit davranıyordu geçen gün kalktı İsrail'e bir posta koydu adamlar tek cümlesi ile Türkiye borsasında 550 milyar TL'lik zarar yaptırdılar. Yani bizim baştakinin çıkıp bir racon kesmesi bize 550 milyar TL'ye mal oldu.
Asla mülteci barındırmayacak, dinini kendine saklayacak gözümüze sokmayacak
Ya mesele şu mültecilerin hepsi çıkarılamaz ya o çok zor. Hani 100 taneden 70-80 tanesini çıkarırsın.
Bu ülkede cemaatleri kapatsa devlet onun yerine kendi bina dikse her şehre yoksun çocuklar için hani böyle üniversiteye gidiyor liseye gidiyor kalacak yeri yok cemaate koşuyor ya devletin yurduna gelsin bedava yapsın devlet orada arapça'da öğretsin kur'an-ı Kerim'i de öğretsin onun Türkçe mealini de öğretsin namazında kılsın insanlar isteyenler tabii. Sonra matematik fizik kimya öğrensin çocuklar isteyenler gitsin orada öğrensin.
Bunlar okul harici bak bakalım bir tane cemaat kalıyor mu cemaatler tüm cemaatler %90 üye kaybına uğrar zaten 5-10 sene sonra da bir 10 sene sonra da yıkılma sürecine girer hepsi kapıları kepen vururlar. Al sana radikal islamcıların önünü kesme yolu cemaatlerin tarikatların önünü kesme yolu ama devlet yapıyor mu hayır yapmıyor bir tek üniversitede öğrenciler için KYK yurtları var başka da bir şey yok.
Muharem ince
Kesinlikle şu anda en ideal cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince'dir başka da adam yoktur piyasada. Şu sıralar düzgün konuşan bir Muharrem İnce iki Ümit Özdağ var ama Ümit Özdağ çok radikal bir adam yani şu anda baştakinin bir açık tonu. Şimdilik söylemleri iyi ama boşa geçtiğinde çok sağlıklı kararlar verebileceğini düşünmüyorum.
Şu anda çare muharrem ince ama adamı takan yok. Neden Çünkü Bizim milletimiz koyun.
Yarın çok değil 15-20 sene sonra musavcıların solcuların hepsi diyecek ki ya bir Muharrem İnce vardı keşke o adama oy verseydi delikanlı adamdı iyiydi falan ama iş işten geçmiş olacak tabi. Keza aynı Muhsin yazıcıoğlu'nda dediği gibi o dönemleri hatırlıyorum da kimse adamı destek olmadı ama şimdi derler ah keşke adama oy verseydik çok iyi adamdı falan