Ne okul kaldı ne okuyacak çocuk. Artık soykırım nedir diye okul kitaplarında okutulması gerekiyor. Bazı aklı evveller toprak satıldığından, bizim ecdadımızı doğradıklarından bahsediyor. Kimse İngiliz casus Lawrence denen itin hayatını okumamış burada sıkıp duruyor. İnsan değilde @küz nasıl olunur, örneğini veriyorlar. Medya pompası haberleri, temcit pilavı gibi yalanları tekrarlayıp duruyorlar. Yenilmez dedikleri Demir kubbe nasıl dürüp ellerine verildiyse rezil olup çıkacaklar, karşılarında orduya bile sahip olmayan bir avuç insan karşısında dünyaya rezil olmaya devam ediyorlar.
Ne olunmasi bekleniyodu anlamadim? Olagan ustu bi durum var ve konu egitimin durdurulmasi mi? Ayrica bugun bizim ulkemizin en onemli ve degerli gunlerinden biriydi. Vaktinde bu durumlardan gecip ozgurlugune kavusmus bi ulke olarak kendi gunumuzu kutlamak her seyden ama her seyden daha onemli. Tabi ki de uzucu ve hos olmayan bi durum ama anlayamiyorum su insanlarin her seyde drama queenlik yapip duyar kasmaya calisma olaylarini. orada burada surekli ne kadar uzuldugumuzu anlatip aglayip zirlayip "gercek insan" olumus olmuyoruz. Zaten su kafa yuzunden bi adim ilerleyemiyoruz bi kendinize gelin ya. (gorseldeki yazi icin konusuyorum)
Allah yardımcıları olsun çok zor bir durum. Heleki o masum çocuklar ben artık haberlere bile bakmıyorum. Savaşın Kazananı , Barışın kaybedini olmaz. Umarım en kısa sürede son bulur. Ama zor İsrail bildiğin silindir gibi ezip geçiyor. . Yaşlı , kadin , çocuk ayırt etmiyor. İsrail bitirmedikçe bu savaş bitmez.
Bugün bağımsızlığımızı kazandığımızın 100. senesinde Türk milletini yok olmaktan kurtarmanın yine yeniden yoktan var olmanın zorluklarını güçlüklerini Türk çocuklarına anlatmak bir daha yaşanmaması için bilinçli nesiller yetiştirmek yerine başkalarının acılarını kendi acılarımızın üstünde tutmaya çalışmak tarihi bir bilinç fukaraliğindan başka hiç bir şey değildir. Kurtuluş Savaşı mücadelesi sıralarında düşman kuvvetlerinin Türk milletine yaptıkları soykırım niteliği taşıyan katliamları öğrenmek bilmek ve anlatmak tüm Türk lerin boynunun borcudur ve hiç bir yaşanan acıyı büyük TÜRK milletinin acılarının üstünde tutulamaz Son sözlerimi Gazi Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN sözleriyle bitirmek istiyorum “Uyuyan Milletler Ya Ölür Ya Da Köle Olarak Uyanır”.
Tarihi bilmeyen ne kadar aklı evvel varsa hepsi olmuş Filistin destekçisi :) o çok sevdiğiniz Arap kardeşleriniz 100 sene önce İngilizlerden aldıkları destekle dedelerinizi dilim dilim kesip onların kanını bayraklarına sembol yaptılar. Çocuklar Tabiki ölmesin yazık günah ama aptalda olmamak gerek. Ayrıca Filistini bu kadar seviyorsanız boş boş nara atmak yerine gidin Filistin için savaşın. Tabi yerse..
Bazıları yok Cumhuriyet yıldönümü günü böyle olmaz, yok Türkiye İslam ülkesi değil bilmem ne diyorlar. Ulan bu toprakların İslam ülkesi olması için şeriatla yönetilmesi şart mı? Kaç milyon Müslüman var ona bakın siz. Tamam Filistinliler geçmişte bize karşı da çok yanlışlar yaptılar evet ama günahsız çocukların yerinde bunlar olsa aynı şeyi demeye cüret edebilirler miydi acaba?
İlahi adalete kalırsa o iş kaybeden Filistin olur. Kur'an a göre o topraklar bizzat tanrı tarafından İsrailoğullarına verilmiştir. İşgalci olan Filistin. Bir de öyle düşün