Zamanında biriyle yaptıklarımı adam heryerde anlatmış adım çıktı ama öyle böyle değil arkadan yaptığımızı bile bilenler var şrfsz beni ortalıga doktu onu Allah'a havale ettim neyse şimdi kapandım
Güncellemeler
+1 yıl
Kapandım dediğim türbana girdim
Kapandım bu olay sonrası bilenler bakıp gülüyor neden yapıyorlar bunu?
Allaha havale etmekle olmuyor bu iş. Hakkında suc duyurusunda bulunursanız zaten adın temizlenmez ama maddi zararını karsılar.. ailen duyarsa ne olacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adın çıktıysa zaten bidaha unutulmaz ama boş ver hayatını yaşa
Sen bunu yaptıysan Allah için yaptın kalben istediysen tabii konuşan gülene sende gül geç
Allah neden bir kadindan sacini kapatmasini isterki
Onu bende tam bilmiyorum dinen kadınların sadece yüzü eli ve ayağı gözükebilir nedenini bilmiyorum
Sac kadinin kimligidir ayrica cinsellik cagristirmaz modern dunyada absurd geliyor kadini sacla yaratan tanri degilmi
Bunu cami hocasına sorsan daha doğru şimdi tan olarak inceliğine kadar bilmediğim için yanlış olur cevap vermem
Adın çıkmasıyla kapanmasıyla aradaki bağlantısı ne?
Ki adam senin özelini ifşa ettiği için tazminattan dava açsaydınız
Allah'a havale ettim... Kapandım işte çünkü maneviyata yoneldimçok rahatsizim dedikodulardan Allah'ından bulsun
Allaha havale etmekle olmuyor bu iş. Hakkında suc duyurusunda bulunursanız zaten adın temizlenmez ama maddi zararını karsılar.. ailen duyarsa ne olacak?
o adamın #### ..
lütfen değişme
Asla
insan emeğiyle
ayakta kalır..
kapanmak emektir
Öyle
şu an yaşın kaç
Bu işte bi terslik var sanki sjhdsj
Nasıl
Zina yaptın sonra kapanmışsın ya artık yapmazsın heralde zina demi?
Zina yapıp yapıp sonra kapanman tuhafima gitti sadece
Hayır yapmam zina deme üzülüyorum
takma kafana boş ver
dedikodu mu yapmış yoksa görüntü vs mi çekti tam olarak ne oldu
Bizene onlara ne