AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir Akp'liden daha fazlasını beklemek gereksiz zaten. Biliyoruz kuyruk acıları hiç bitmeyecek.
Biz iktidarız oğlum asıl sizin iktidar olamama acınız bitmiyor bir türlü sjsjs
ben cumhurbskanımızı tutarım ama asla böyle bi sey olmaz neticede bütün zaferler türk milletinin zaferi
Tuzaga gelmeyin dostlar, sanirim arkadas mazo ve küfür yiyince zevk aliyor.
Evet evet sizden daha fazlasini bekleyemeyiz zaten , anlamak sen beni 🤔
Sen bize kurban ol solcu
@yaşasınsağ yakında seni kurban edecekler bu ülkeden merak etme çok güvenme recepe 😄 beyinsiz
bir şey olacağı yok sadece sizin gibi milliyetçilikden uzak solcu kesim vatan hainliği yaparsa yapar sağcılar kurtarır bu ülkeyi 15 temmuzda ki gibi
Rahmetli senin gibilerden bahsetmiş vaktiyle
akepeliysen seni insan yerine bile koymuyorum ben şahsen neyi kutlayıp kutlamadıgının pek bir önemi yok
Ayrımcılığı yapan sizsiniz işte sonra hükümet milleti kutuplaştırdı diye ağlıyorsunuz
Linç yemek istiyor şımartmayin
Maalesef senin gibile rde epey var bu ülkede
valla iyi az yakarsın hem masrafsız
yanlış Cumhuriyet Bayramı da kutlamalısın
Doğumundan bugüne kadar yanlışsın
dinsiz misin
Senin gibi olmaktan iyidir sefil bitik koca bir HIC
Küfür etmicem küfür etmicem küfür etmicem
Sen önce öteki tarafda işlediğin zinaların hesabını nasıl vercen onu düşün
hesabı verecek olan benim bu seni ilgilendirmez
Bu kadar rahat olmanın sebebi nedir? Müslüman bir kızın zina yapma sebebi mesela?
Bu seni ilgilendiriyor mu? Öğrenince bişey değişecek mi
Değişir belki bende müslümanım çünkü senin gibi
Ne değişir mesela? İnsanların özel hayatı seni ilgilendirmez. İstediğimi yaparım senin özel alanına müdahale etmediğim sürece özgürüm. Yaptığım sana zarar veriyor mu? Yok. Şimdi kalkıp da burada çok dindarım demeye getirme.
Benim anlamadığım şey müslümansın ama o günahı işlemeyi kendine nasıl yakıştırdın? Zina ile ilgili ayet hadis okudun mu hiç? Zina yapıp da tövbe etmeyenden iman çıkar yani sen az sonra ölecek olsan allah katında dinsiz olarak ölmüş sayılacaksın ettiğin zinadan pişman olmayıp tövbe etmediğin için
Ee bundan sanane
Yazık cidden allah senin kalbini mühürlemiş zina yapa yapa dini allahı takmayan biri haline gelmişsin nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun çok ilginç fahi. şelikde nirvana yapmışsın yazık senin müslüman olman islama hakarettir ki zaten lafda müslümansın sadece o kadar
Anladık en dindar sensin tamam sbe günahsızsın. Senin gibiler her türlü pisliği yapıp diğerlerine laf atıyorlar. Ben rahat davrandıkça kuduruyorsun bu daha da hoşuma gidiyor
Sjsjsjsjs kuduran sensin dinin ayetinden hadisinden haberin yok yüzüne vurunca kudurttum tabi müslüman olmak zorunda değilsin dinden çıkabilirsin ki zaten şu an allah katında imansızsın tövbe etmeye yanaşan biri de değilsin sen hiç ölmeyecek gibi yaşamaya devam et akıl fukarası
Okiii
Anne baba terbiyesi önemli işte o terbiyeyi almamışsın zina illetine düşecek kadar kötü bir cevrede yaşamışsın belli ki sen bence bu kafayla ilerde ateist de olursun ki olmalısın da bence senin gibilerin islama inanması islama hakarettir
Maraşlı kaç tane kız tanıdıysam hiçbiri de bu arada bakire değildi sonra niye deprem oluyor
Kudurman bitti mi
Artık s*ktir olup gidebilirsin. Ayrıca kendi ailenle çok da övünme derim. İnsanlarla böyle konuşmanı öğrettilerse onlar da az bacaklarını acmamıs demek ki : )
Senin ki bitti mi ben kudurmadım kudurttum işine gelmiyor daha niye zina yaptığına cevap veremeyecek kadar da korkaksın
Kuduran sensin ben çok rahatım şu an satırlar yazıp da kendini tatmin eden sensn
Orzbunun tekisin fazla zırlama konu aileye gelirse çok canını yakarım aileni depremde kaybettiğini biliyorum bence fazla haddini aşma
Hayir bide neyden korkacam acaba? Evet bakire değilim. Relax ya tamam en dinci sensin ay varya ne şov yaptın be
Konuyu aileye getiren sensin haddini bilerek konuşacaksın ve söylediğim hiçbir şey için pişman da değilim
Müslüman olup da zina yapan bir kadın olursan allah işte belanı verir böyle maraşlı cidden çok kız gördüm valla hiçbiri bakire değildi allah maraşı yerle bir etti deprem fırtına sel bela eksik olmadı maraştan
Benim ne yaptığım seni ilgilendirmiyor gelmiş burada benimle uğraşıyorsun
İste böyle cahilsin
Bacak aranı açmaya devam et sen dua et ki ailen vefat etmiş etmeselerdi annen hakkında çok güzel laflarım olacaktı da boş ver gerek yok
Aman ben kiminle ugrasıyorum ki. Sen ötede kudurmaya devam et ben yemek yapcam bayy
Laflarımı bana satıyosun jsjdksck neyse bay
Cahil değilim dini bilgim seni 10 a katlar zinalar arttıkça deprem artar diye dinimizde bir ayet var
Ok
Sen kendini satıyorsun zaten fahi. şe
Ananın lakabını bana takman uzucu
Zaten nerede namussuz kız var hep anadoludan çıkıyor maraş konya sivas kayseri diyarbakır falan
He he
Türkiye cumhuriyetinde niye yaşıyorsun o zaman
İsmet ip getir
Ben hepsini kutluyorum ve reisçiyim
helalll
Ergen msn