Aile & Toplum Milli bayramlar, neden dini bayramlar gibi halk arasında kutlanmıyor? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Milli bayramlar, ülkenin birlik ve beraberliği için çok önemli. Neden halk içinde gerekli değer verilmiyor?#30Ağustos Milli bayramlar, neden dini bayramlar gibi halk arasında kutlanmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AHMET5800 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. dini bayram ve dini ozel günlerini kutlayan bir topluma saygı göstermek yerine Kurbana katliam , ramazan a gereksiz, denilirse ( saldıri olursa ) o da 30 Ağustos 10 kasim vb umrunda olmaz doğal olarak 1 2 Yorumla Oksitosin +1 yıl Bro sapla samanı ayırmayı öğrenin artık. Düşman Ankara 'ya kadar geldiğinde seninde soyundan birisi illaki savaşmıştır. Bu düşmanı püskürttük kutlaması. Kıymetini anlamanız için illa bir daha mı işgal edilelim. Yorumla AHMET5800 +1 yıl Ben kutlamam demedim Dinime peygaberime saldiranlarla birlik beraberlik içinde kutlamam dedim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,5b cevap paylaştı. Daha çok değer verilmeli. 1 0 Yorumla