Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Starbucks'ta kahve içmiyorum çünkü pahalı buluyorum zaten savaşla da ilgisi yok.. yani ben her zaman aldığım ürünleri almaya devam ediyorum.. bütçeme göre davranıyorum her zaman... kim ne yapmış ona bakmam
Çok önemsediğim, kahvesine bayıldığım bir marka değil. damak zevki konusu. soğuk kahveleri, uzun yolculuklarda benzin istasyonundan alınası, hayatımdaki yeri o kadar.
Bunun bir faydası yok. Ülkemizden tamamen kaldırılması gerek israil markaları o zaman. Böyle gösterişle olacak işler değil.
Hayır, evimde içiyorum kahvemi.
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
12Cevap
İsrail'i mahvetti şimdi işte
İsrail ancak paraya tapar. Başka hiç bir şekilde zarar veremezsiniz.
Self servis (Kendin al) odaklı çalışan kahve dükkanların kahve almayı sevmem o yüzden pek tercih edeceğim yerlerden değil bunlar. Ak partili gençlik kolları sever öyle yerleri. Gizliden gizliye takıldıkları yerlerdir.
Hiç gitmiyordum zaten, kendi kahvesini evde yapıp içen biriyim. Filtre kahve ve Türk kahvesi ile evde şahane kahveler yapıp içiyorum, ne Starbucks'a giderim ne eyleme katılırım. Sorudan haberim oldu zaten eylemden🍀🗝️
Ülkeye girip faaliyet gösterdikten sonra ne anlamı var, istersen kahvelerini alıp döksünler boş beleş işler peşinde bazı insanlar... Kola satın alıp dökmek gibi bir şey bu :D
Tamam şimdi bütün müslüman alemi kurtuldu. Her sene aynı tatava. Sonra herkesten önce gidip hamburger yerler. Benim çok tercih ettiğim bir marka değil.
Umarım yer kapattıktan sonra para verip kahve almamışlardır :D
Gazzeye gidecekken Starbucksa gitmek. Max Sİyasal İslamcılar
Sağlıkla her yerde içerim kahve mi ağız tadı ile gerisi boş bana
Starbucks kahveleri seviyorum aroması falan. Kendi evimde esprosso makinasi almıs biri olarak starbuckstan farksiz yapıyorum latte capuccino ne arasan bi fark kalmiyor aynısı :) aylık 3 binim giderdi oraya artik aylik 200 tl gidiyor. Gerek kalmadı :)
Bı bu bide kahve dünyası burdaki ürünleri hiç sevmiyorum
Bu akpliler kadar boş insan yok. Soykırım şart bunlara
Starbucks i da kaçıracaklar ülkeden mm yobazlari
Gereksiz olmuş.
Belki 1-2 kere gitmişimdir başka gitmedim
biz Balıkesirlilerin balbucksu var biz onu tercih ediyoruz
Kave dünyası. Gidiyorum
1 kere gittim sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?