Hamas Terör Örgütüdür.
Hamas kurtuluş ve mücahitler grubudur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hamas Terör örgütü değildir
Erdoğan daha önce Hamas için yandaş medya gruplarında da terör örgütüdür ibaresi geçirtiyordu
Savaş varken Kilise açilişinda bulundu
Bu aslında tüm dünyaya rengini, tarafını belli etmek demek
Yani elimde kuran sallayarak bu koltukta oturuyorum ama Savaş nedeni ile İsrail aç kalmasın diye 4 500 ton gıda yardımı yapıyorum İsrail'e... Çünkü neden ben BOP eş başkanıyım
Hastaneler bombalanıyor anca zahmet edip kınıyoruz savaş üzerinden 20 küsür gün geçiyor iktidar miting yapacak yahu iktidar olarak Kılıçdaroğlu na mi sesleneceksiniz yine yaptırım gücü iktidardayken mitingi stk yapar muhalefet yapar iktidar icraat yapar
Bop eş Başkanı olmak ne demek? Nilden fırata kadar büyük İsrail Devleti kurmaya yardımcı olmak için söz verdim demek.
Niden Fırata Büyük İsrail Devleti kurmanın maksadı nedir? Yahudi inancına göre vaadedilmiş topraklardır
Filistin lideri Mahmut Abbas da Filistin yapılan zulme ses çıkartmıyor İsraili liderler öldüğünde göz yaşi içinde cenazrye katılıyor Filistinli onca vatandaşina tüm kutsal günler (Ramazan, bayram, kandil) bombalar yağdiriyor İsrail Fakat Mahmut Abbas in sesi çıkmıyor.
Yıllarca zorbalıkla toprakları alınan Filistinli kendini savunmaya çalişiyor çünkü Devleti onları korumuyor
Bugun terör olarak anılmalarının nedeni Filistin askeri olmamaları
Fakat Filistin askeri de ülkesini korumuyor vatandaşin mal can namus güvenliğini sağlamıyor
Bugun aynı şey sizin ülkenizin başina gelse birileri yurdunuzdan etmeye çalişsa üzerinize bombalar yağdırsa ne yapacaksınız Suriyeli gibi kaçacak misiniz?
Yoksa Filistinli gibi toprağımız için mücadele mi edeceksiniz
Devletin herhangi bir düzeyindekilerin birilerini terör ilan etmesi, etmemesi tamamen stratejik bir üslup
Çin in zulmünden ayaklanan Uygur Türklerini de Terör ilan ettik Neden?
Devletin soydaş dindaş ayrımı yok sadece koltukta ne kadar kalırım Misyonu var
Amerikan üslerini Kürecik ve İncirlik kapatıp Türk bayrağı dalgalandırabilirler, siyasi ticari anlaşmaları durdurabilirlerdi konsolosluk elçiliklerini kapatabilirlerdi Kendi elçimizi geri çağirabilirlerdi
Biz vatandaş olarak ne yapabiliriz protestolar yaparız boykot yaparız kınarız, miting yaparız zulmü duyurabiliriz.
Fakat iktidar miting yapmaz icraat yapar kınamak zulmü durdurmaz
Samimi olmak gerekirse somut adım hiçbir zaman atılmıyor seçimden seçime Filistin kullanılıyor
Önceki seçimlerde de Mısır kullanıldı Rabia işaretini parti sembolü yaptılar :) ölenler kimin umurunda? Seçimi kazanmak mühim
ABD Ültimatom verdi Hamasi terör ilan edeceksin diye
Buraya yazıyorum seçimlerden sonra tekrar hamasi terör ilan ederiz
Dünyadaki savaşlar ve ülkemizdeki iç karişikliklar hep seçim yatırımı oldu
Vah giden masum canlara vah
İsrail ile Hamas arasında bir fark yok. Hamas sivilleri öldürdü.
İsrail ile olan sondaj projesi'nin askıya alındığı söyleniliyor.
Türkiye'yi çok kötü günler bekliyor. Arap ülkelerine giderek para dilenenler ekonomiyi batırmaya ve ülkenin iflasının ilan etmesine sebep olacaklar bu gidişle. Türkiye'ye ekonomik olarak katkı da bulanacak bir projeyi askıya almak ortada bir kasıt olduğunu kanıtlıyor.
Hamas ile Filistin halkını bir tutmuyorum Hamas'ın geçmişini araştırdığım zaman Wikipedia kayıtları dahil kurucusunun Amerika Birleşik Devletleri olduğu ortaya çıkıyor
Cevap
3Cevap
Birileri de çıkıp PKK da kurtuluş örgütüdür derse ne olacak ?
HDP, PKK'ya gerilla diyor mesela.
Hüda par denen zavallı öyle istediği için yapılan bir açıklama yani derdi oy almak tabanına hoş görünmek yoksa biliyoruz mavi Marmara olayında İsrail'den 20 milyon Euro alınca sustu ayriyeten madem o kadar tepkili İsrail'e gitsin kessin elektrik ve suyunu adamlar gazzeyi karanlığa boğdu sen neden yapmıyorsun hala satiyorsun elektrik santralleri Zorlu ile ortak yapılıyor suyu Manavgat şelalesinden gidiyor
Hamas filistinin umudu oldu o yüzden terör örgütüne dair bir vukuatları bulunmuyor internette rehineler haric
Hamas İsrail veya Amerika'nın kurmuş olabileceği bir teriry örgütüdür bemce
Doğrular bunlar...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?