Ateşiniz bol olsun dediğiniz ülke liderleri var mı Abd nin bitmeyen israil desteği hakkında ne düşünüyorsunuz 57 tane islam devleti var bir tek biz çırpınıyoruz Savaş ahlak kuralları çignendi resmen Yeminle bunlar insan değil Bombayı atarken altında insan varmş hayvan varmş tek amaçları nabzı atan her seyi yok etmek Israile devlet demek ordusuna asker demek insanlığa hakarettir
Hedef sivilleri çöle sürmek mi Amerika yangını körüklüyor mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bakış açını değiştir Ne olmuştu? Hamas sivil halkı katletti , çocukların kafasını kesti bunu Hamas yani filstin yaptı doğru mu , yoldan geçen sivilleri acımasızca kursuna dizdi , şimdi İsrail karşılık verdi ne oldu sonra suçlu hayır efendim binlerce yıldır Arap topraklari kausun içinde bunu gene İslam ülkeleri yaptı alt yaşam formu binlerce yıldır Amerika mi vardı? Ot bitmiyor topraklarında Allah diye kafa kesiyorlar suçlu Amerika ya lütfen gelişin artık lütfen eğitiminizi tamamlayın evriminizi tamamlayın , sizler Arap değil yahudi değil Türk toplumusunuz...
Biz islam devleti değiliz önce onu bi düzeltelim. Amaç insanları İsrail’in göz diktiği topraklardan çıkartıp büyük olasılıkla da çoğunluğu Türkiye’ye olacak şekilde sürmek. Amerika’nın koşulsuz desteği ise hiç şaşırtıcı değil, neticede bitmek üzere olan bi savaşta atom bombası kullanan bi devlet. Bunlarda savaş onuru olmaz
Burası müslüman bir ülke!!! ne demek deglz halkının %90 ı müslumandr sen bunu önce bi anla bana burada akıl hocalıgı yapma önce bu bilgisizligini bir düzeltelm!
Savaşın hiçbir ahlaki yönü yoktur. Ayrıca İsrail yavru abd'dir tıpkı KKTC'nin bizim yavru vatanımızın olması gibi. O yüzden desteği çok normal. Zaten İsrail'i kuran abd ve ingilteredir. Ama ortadogu günü gelince onlara cehennem olacaktır. Yaptıkları tüm zulümlerin cezasını çekecekler.
Bir ülkeyi bitirmenin en kolay yolu o ülkeye ne olduğu belirsiz milyonlarca mülteciyi sürmektir Ürdün ve Lübnan Filistinli mülteciler yüzünden bunu deneyimledi İsrail'de şimdi Hamas bahanesiyle gaz ve topraklara çökme derdinde bence
Önemli olan şu sorunun cevabını verebilmek ortadoğu'yu kan götürürken zengin Arap ülkeleri neden bu zulme sessiz kalıyor �srail kadar onlar da bu işe Ortaklar çünkü
Yahudi lobileri çok etkili. Yahudi nüfusu dünya nüfusunun 1%i bile değil ama dünyadaki zenginliğin 25%inden fazlası yahudilere ait. Benim gibi siyonist olmayan yahudilere bile düşmanca davranıyorlar. Türkiyedeki cemaat ve temsilcileriyle yaşadıklarımı ben bilirim.